- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
- #7.861
evet tatlım salon düğünü m ü sizinki gerçi sormuştum ama unuttum![]()
evttt cnmmmm benimki de öylee, havaa soğuk olurr diee açık havada kır düğünüü flnn olmazz die kapalı yerde olck, seninkii?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tatlım salon düğünü m ü sizinki gerçi sormuştum ama unuttum![]()
madel bakıcam da cnm netten bulamadı heralde bi ismi vardır diye düşündüm bende ismide bulamadım :)canım onun özel bi adı yok die biliorum alna sarkan taç diyorlardı bizi kızlr:44:
cnmmm bildmmm amaa adınııı çıkaramadımm bndeee şimdiii :)
80lere düştük sonunda kızlaaar gelsin plakalar![]()
bugnn daha da rahatladmm bu şafakları gördükçeee![]()
benim şafağım hala böyle kızlar... benim askerim 18inde teskere alacakmış çok üzülüyorum:26:
Canim acaba senin askerin sana surpriz mi yapacakben kocise sordum çünkü, 18'i diyenler var dedim, onlar surpriz yapacaklardır belki dedi arkadaslardan ailelerine sevdiklerine oyle farkli tarih soyleyenler var dedi
bide buradaki sayac bi gun fazla sayiyor.. 15'i yazdim ben buraya.. ancak böyle yedek subay sitesindeki safakla esit oluyor çünkü
![]()
Canim acaba senin askerin sana surpriz mi yapacakben kocise sordum çünkü, 18'i diyenler var dedim, onlar surpriz yapacaklardır belki dedi arkadaslardan ailelerine sevdiklerine oyle farkli tarih soyleyenler var dedi
bide buradaki sayac bi gun fazla sayiyor.. 15'i yazdim ben buraya.. ancak böyle yedek subay sitesindeki safakla esit oluyor çünkü
![]()
evtt cnmm bndee baktımmm yedek subay sitesinde de böylee dimii, en doğrusu orasıdırrr dimii
yok yavrum sürpriz yapmaz o, biliyorum :) gitmiş sormuş orada böyle demişler ona ..1 gün fazla sayıyosa ben de 17eylül yapayım orayı o zaman
başka 18eylülde askeri dönecek olan varsa belki onlara sürpriz yapacaktır onu bilemem tabi![]()
Canim yol izinlerine ve kullandigi izinlerine gore bu tarih degisebilirben bu siteye gore sayacagim kafami karistirmayacagim
gelmesine yakin kesin bi tarih olacak o zaman gerekirse bi gün ileri alirim yada belki de bigun daha azaltirim belli mi olur
![]()
Naberr 80'leerrr
Haritalarınızııııı yakında dağıtıyorummm
ÇOOOOOKK YAKINDAAAAA
![]()
Canim yol izinlerine ve kullandigi izinlerine gore bu tarih degisebilirben bu siteye gore sayacagim kafami karistirmayacagim
gelmesine yakin kesin bi tarih olacak o zaman gerekirse bi gün ileri alirim yada belki de bigun daha azaltirim belli mi olur
![]()
aaa evet canım benimkinin yol izni olmadığı için galiba bu şekilde
hayırlısı olsun sağ salim gelsinler de 1-2 gün farketsin artık napalımm