351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım onun özel bi adı yok die biliorum alna sarkan taç diyorlardı bizi kızlr:44:
madel bakıcam da cnm netten bulamadı heralde bi ismi vardır diye düşündüm bende ismide bulamadım :)

cnmmm bildmmm amaa adınııı çıkaramadımm bndeee şimdiii :)

:1: bende bende kınamda ya da düğünde öyle bişey düşünüyorum :)

benim şafağım hala böyle kızlar... benim askerim 18inde teskere alacakmış çok üzülüyorum:26:

Canim acaba senin askerin sana surpriz mi yapacak:34: ben kocise sordum çünkü, 18'i diyenler var dedim, onlar surpriz yapacaklardır belki dedi arkadaslardan ailelerine sevdiklerine oyle farkli tarih soyleyenler var dedi:31: bide buradaki sayac bi gun fazla sayiyor.. 15'i yazdim ben buraya.. ancak böyle yedek subay sitesindeki safakla esit oluyor çünkü:31:

Canim acaba senin askerin sana surpriz mi yapacak:34: ben kocise sordum çünkü, 18'i diyenler var dedim, onlar surpriz yapacaklardır belki dedi arkadaslardan ailelerine sevdiklerine oyle farkli tarih soyleyenler var dedi:31: bide buradaki sayac bi gun fazla sayiyor.. 15'i yazdim ben buraya.. ancak böyle yedek subay sitesindeki safakla esit oluyor çünkü:31:

evtt cnmm bndee baktımmm yedek subay sitesinde de böylee dimii, en doğrusu orasıdırrr dimii

yok yavrum sürpriz yapmaz o, biliyorum :) gitmiş sormuş orada böyle demişler ona ..1 gün fazla sayıyosa ben de 17eylül yapayım orayı o zaman:46:
başka 18eylülde askeri dönecek olan varsa belki onlara sürpriz yapacaktır onu bilemem tabi:31:

evtt cnmm bndee baktımmm yedek subay sitesinde de böylee dimii, en doğrusu orasıdırrr dimii

Canim yol izinlerine ve kullandigi izinlerine gore bu tarih degisebilir:31: ben bu siteye gore sayacagim kafami karistirmayacagim:31: gelmesine yakin kesin bi tarih olacak o zaman gerekirse bi gün ileri alirim yada belki de bigun daha azaltirim belli mi olur:52:

yok yavrum sürpriz yapmaz o, biliyorum :) gitmiş sormuş orada böyle demişler ona ..1 gün fazla sayıyosa ben de 17eylül yapayım orayı o zaman:46:
başka 18eylülde askeri dönecek olan varsa belki onlara sürpriz yapacaktır onu bilemem tabi:31:

Niye yapmasin, yapabilir bence:46: sen bizimle say, bosver 18 eylül u falan:36: son bi ay kala bi ayar cekeriz safagimiza:31:

Canim yol izinlerine ve kullandigi izinlerine gore bu tarih degisebilir:31: ben bu siteye gore sayacagim kafami karistirmayacagim:31: gelmesine yakin kesin bi tarih olacak o zaman gerekirse bi gün ileri alirim yada belki de bigun daha azaltirim belli mi olur:52:

aaa evet canım benimkinin yol izni olmadığı için galiba bu şekilde
hayırlısı olsun sağ salim gelsinler de 1-2 gün farketsin artık napalımm

Kızlarrr plakalarda aynı gün boyamak adına yedek subaya göre sayalım şafakları yoksa birimiz mersin boyarken öbürünü başkasını boyarr:53: olmasın öyleeee:19:

cnmmm olduklarııı birliklerlere de bağlı oluo, revirden bi kaç gün izin alıpp erken dönen duymuştm bir kaç gün öncee ya daa söylentii emin değilmm amaa keşkee bizlere de denk gelseee:1:

Back
X