351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Hic itiraz etme alalim tabi askim de gec:9: sonra zaten sen varken mac izlemek istemeyecek:9:

ahahaha aynenn öyleee cnmmm zaten izlemeyecekk o orda plan yapsın dursunn işteee:1: eşinn temizlik knusunda fln yardımcı mıdırrr? benimkii yapmazz hiç sanmıorummm bazen dee dioo laf arasındaaa :1:

Seda, askerinin sizi korumaya calismasi cok normal ona lafim yok ama kucuk cocuk bile bilir seklinde yaklasimini dogru bulmadim. Bu konuda kirilmakta haklisin:19: belli ki sende bu soze kirilmissin uyarmissin .. o bu gece düşünür ve yanlis bi cumle soylediginin farkina varir bence:31:

bide üstüne serbest bırakılmışlar...

İşte bizdeki adalet böyle. Haklı ve îyi niyetli bişey yap ama îçeri alırlar.. O sapık hayvanları da dışarı salarlar. Tek güvendîğim ilahi adalet. Asker diye görünce aklıma bu topik geliyor , paylaşayım dedîm sizinle.

Canim bence haklisin, konusuruz derken zaten gayri ihtiyari soylenen bi kelime bence burda. Ayrica trip atmakta da haklisin, fazla uzatmana gerek bile kalmaz askerin söylediği lafin kiriciligini anlayacaktir:31:

konuşuruz demek yerine sölemem gereken net olmalıymış '' gerek yok taksiyle geliriz ''
yahu dicektim ki sen elin adamının arabasına biniosun die bık bık ediosun da be adam o elin adamının evine gidiyoruz annenle ??
hadi dedim seda sus aklında bişe üretmesin şimdi ama hsonu sölicem bunu kalmasın içimde ))))
valla ilkaycım bazen düşünüyorum acaba cok mu hassasım cok mu kırılganım diye cnkü bugün dediki seninle az kavag ediyoruz ama her kavgamızda tepkine dikkat et diosun ben sana sesimi yükseltmedim hiç asla kötü bi söz çıkmadı ağzımdan
hiç mi tepki vermeyeyim ? ver ama vereceğin ayarı kullandığın kelimeleri iyi sec dedim bak orda zamanın var düşün nelere kızdığımı o zaman dedim
bana resmen çocuk bile düşünüo sen naısl düsünemiosun demek istedin gibi algılanıo bu sence öle olmayabilir ama bence böyle dedim
ne biliyim sevmiorum böle seyleri

selam cnm bence sevdiğin sonuna kadar haklı ben olsam bende aynı tepkiyi veriridim sanırım belki daha sakin konışmalıydı ama ordaki hapis hayatı dışarı çıkıp sizi koruyup kollayamayacak olma psikolojisiyle sert çıkmış bence trip atma haklı ve haksız olduğu yeri söylemen sorunu çözer diye düşnüyoru tabi ki doğru bir zamanda :26:

söledim zaten :(
sonra yatış saati gldi kapıyorum dedi ii dedim
askerde bol vakti var evlenceksek düşünsün böle seyleri sevmiyorm ben

ahahaha aynenn öyleee cnmmm zaten izlemeyecekk o orda plan yapsın dursunn işteee:1: eşinn temizlik knusunda fln yardımcı mıdırrr? benimkii yapmazz hiç sanmıorummm bazen dee dioo laf arasındaaa :1:

Evet birak o hayallerini kursun:1: elinden gelen biseyse yardim eder kuzum, yeter ki ben istemesini bileyim:1: evi o süpürür mesela bu gorev onundur bende arkasinda vileda yapar toz alirim:31: yemekten sonra masayi silme gorevi de onundur:31: onun disinda pek biseyi yapamaz zaten.. acikogretim okudugu icin sehirdisinda bi ogrencilik hayati yok yemek yapmayi bilmiyor:31: ama salatayi o yapar:31: kahvaltiyi mutlaka birlikte hazirlariz pazar sabahlari:31: cok şükür yapar kocisim ama dedigim gibi ben yaptirma yolunu buldumda ondan biraz:1:

ayyyy evtttt okudumm bndeee çok rezalett bişeyy yaa, nasılll insanlıkk dışı bişeyyy
ülkenin hali ortada cnm söylenecek çok şey var aslında da neyse...

İşte bizdeki adalet böyle. Haklı ve îyi niyetli bişey yap ama îçeri alırlar.. O sapık hayvanları da dışarı salarlar. Tek güvendîğim ilahi adalet. Asker diye görünce aklıma bu topik geliyor , paylaşayım dedîm sizinle.

aynen öyle cnm ilahi adalet mutlaka tecelli edicek bir gün bakalım o gün ne yapacak bu insan kılığındaki yaratıklar...

sedacımmm benimki dee kızardıı, tepki verirdii.. o daa aslaa bindirmzdii ama askerdeyken tepkilerii çok farklıı oluo, sakin olamıolarrr biliosunn.. zaten bir sorun olmamışş amaa yrnn unuturr gidersnzz bambaşkaa birr gündem ilee günee başlarsnzzz :)
senin asker şanlıı o zmnn valla gidersnzz maçlaraa, benimki bana dioduu senii fener maçına bi kere götrcm diee:1: imkanı yokk bir maç izlemeyii sevmem, ikincisi ben galatasaraylımm o ne kadar kabul etmese dee:52:

olay tepkisi zaten canım
düşününce evet binmesem daha iyi olurdu ona dediğim bişe yok
he bu arada sesini bile yükseltmedi ama kırıldım işte söledigi seyden:(

ben koyu bjk lıyım maçada giderim ama hayatımda ilk kez onun için fb maçına gittim tabiki karşılığında bjk maçına gelmeyi kabul etti )))))))))
stada bir kez gidince tabiki ben kendi stadımzdan bahsediyorum acaip seviosun
ben 3-4 yasından beri maça gidiyorum ondan alısıgım
ayrı bir zevk :)

Evet birak o hayallerini kursun:1: elinden gelen biseyse yardim eder kuzum, yeter ki ben istemesini bileyim:1: evi o süpürür mesela bu gorev onundur bende arkasinda vileda yapar toz alirim:31: yemekten sonra masayi silme gorevi de onundur:31: onun disinda pek biseyi yapamaz zaten.. acikogretim okudugu icin sehirdisinda bi ogrencilik hayati yok yemek yapmayi bilmiyor:31: ama salatayi o yapar:31: kahvaltiyi mutlaka birlikte hazirlariz pazar sabahlari:31: cok şükür yapar kocisim ama dedigim gibi ben yaptirma yolunu buldumda ondan biraz:1:

bunları bizle de paylaşırsan biz adaylara da büyük yardımın dokunur cnm:1:

cnmmmm benimmm sendnn öğreneceğimmmm çokk şeyyy varrrr:1: bunlarıı hep beynimeee yazıorummm ve uygulayacağımmmm :1: bakalımm ne olucakkk çok mrk ediorumm şimdii atıo tutuoo yaa ben anlamamm bilmemm, haa mutfakta yardım edermiş sadece.. sen böylee güzell şeylerii bizlee paylaşşş cnmm :)

olay tepkisi zaten canım
düşününce evet binmesem daha iyi olurdu ona dediğim bişe yok
he bu arada sesini bile yükseltmedi ama kırıldım işte söledigi seyden:(

ben koyu bjk lıyım maçada giderim ama hayatımda ilk kez onun için fb maçına gittim tabiki karşılığında bjk maçına gelmeyi kabul etti )))))))))
stada bir kez gidince tabiki ben kendi stadımzdan bahsediyorum acaip seviosun
ben 3-4 yasından beri maça gidiyorum ondan alısıgım
ayrı bir zevk :)

haklısınnn cnmmm tepkisinde amaa çok sağlıklı davranmıolarr ama snr pişmanlık duyuyolar.. belki normaldee sana asla o cümleyi söylemezz ama askerde sölüolarr iştee.. ben de yaşıorumm ve söyledm ona daa, orda sanki azıcık kabalaştın mı die espriylee :1: inş gelsnlerrr hepsi geçickk özlerinee döneceklerr:1:

söledim zaten :(
sonra yatış saati gldi kapıyorum dedi ii dedim
askerde bol vakti var evlenceksek düşünsün böle seyleri sevmiyorm ben

aslında yatış saati gelmesi iyi olmuş cnm konuşmanızın üzerine biraz düşünür uyumadan önce senin kırıldığını anlar ve gereğini yapar onları bu davranışları şartlarına bakınca çok normal başına bişey gelse yanında olamayacak bunu korkusunu yaşamıştır muhtemelen... hangimizin yanlışı yok ki cnm bunları da konuşa konuşa halledeceğiz bence bundan sonra daha dikkatli olucak konuşurken sen tepkini vermişsin anlamıştır o da hatasını:26: yüz yüzeyken daha iyi anlaşırsınız şimdi uzaklık var telefonla ne kadar konuşsanda bazı şeyleri anlatamıyorsun bak gör seni görünce yüz yüze konuşunca eşeklik ettim ben dicek :)

Son düzenleme:
konuşuruz demek yerine sölemem gereken net olmalıymış '' gerek yok taksiyle geliriz ''
yahu dicektim ki sen elin adamının arabasına biniosun die bık bık ediosun da be adam o elin adamının evine gidiyoruz annenle ??
hadi dedim seda sus aklında bişe üretmesin şimdi ama hsonu sölicem bunu kalmasın içimde ))))
valla ilkaycım bazen düşünüyorum acaba cok mu hassasım cok mu kırılganım diye cnkü bugün dediki seninle az kavag ediyoruz ama her kavgamızda tepkine dikkat et diosun ben sana sesimi yükseltmedim hiç asla kötü bi söz çıkmadı ağzımdan
hiç mi tepki vermeyeyim ? ver ama vereceğin ayarı kullandığın kelimeleri iyi sec dedim bak orda zamanın var düşün nelere kızdığımı o zaman dedim
bana resmen çocuk bile düşünüo sen naısl düsünemiosun demek istedin gibi algılanıo bu sence öle olmayabilir ama bence böyle dedim
ne biliyim sevmiorum böle seyleri

Canim eger sevgilinin algiladigi sekilde yani sen kavgalarinizdan sonra dikkat et diyorsan bu seferde sen onu cocuk yerine koymus oluyorsun bence:44: tehdit gibi oluyor ve buda onu geriyor:26: "boyle soylemenden hoslanmiyorum, kendimi ........ hissediyorum, benimle boyle konusmasan daha mutlu olurum" gibi cumlelerle ifade etsen duygularini:31:

:16:
Canim eger sevgilinin algiladigi sekilde yani sen kavgalarinizdan sonra dikkat et diyorsan bu seferde sen onu cocuk yerine koymus oluyorsun bence:44: tehdit gibi oluyor ve buda onu geriyor:26: "boyle soylemenden hoslanmiyorum, kendimi ........ hissediyorum, benimle boyle konusmasan daha mutlu olurum" gibi cumlelerle ifade etsen duygularini:31:

Hiç bu sekilde düşünmemiştim haklısın deneyeceğim çok tesekkür ederim :)

kızlarrr benn yatıorummm sabahh erken kalkcmmmm, hepinizeee iii gecelerrrrr:1: rüyamızda askerlerimizii görelmmm :)

aslında yatış saati gelmesi iyi olmuş cnm konuşmanızın üzerine biraz düşünür uyumadan önce senin kırıldığını anlar ve gereğini yapar onları bu davranışları şartlarına bakınca çok normal başına bişey gelse yanında olamayacak bunu korkusunu yaşamıştır muhtemelen... hangimizin yanlışı yok ki cnm bunları da konuşa konuşa halledeceğiz bence bundan sonra daha dikkatli olucak konuşurken sen tepkini vermişsin anlamıştır o da hatasını:26: yüz yüzeyken daha iyi anlaşırsınız şimdi uzaklık var telefonla ne kadar konuşsanda bazı şeyleri anlatamıyorsun bak gör seni görünce yüz yüze konuşunca eşeklik ettim ben dicek :)

Aynen tam zamanında geldi yatış saati )))
Bazen cok alıngan olabiliyorum sert tepki de verebiliyorum azcıkda kendimi törpülemem lazım aslında ://

Back
X