351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bunları bizle de paylaşırsan biz adaylara da büyük yardımın dokunur cnm:1:

cnmmmm benimmm sendnn öğreneceğimmmm çokk şeyyy varrrr:1: bunlarıı hep beynimeee yazıorummm ve uygulayacağımmmm :1: bakalımm ne olucakkk çok mrk ediorumm şimdii atıo tutuoo yaa ben anlamamm bilmemm, haa mutfakta yardım edermiş sadece.. sen böylee güzell şeylerii bizlee paylaşşş cnmm :)

Kizlar ben esimi nasil ikna edecegimi deneme yanilma yontemiyle buldum, belki sizlerinkinde de ise yarar:9: mesela temizlik yapilmasi gerekiyor ben önce kocise gidip 'pazar günü şöyle bi dinlenelim, sonrada disari cikip biraz gezeriz, yada film ki izlesek' gibi aslinda o ana kadar dusunmedigim pazar planindan bahsediyorum:1: oda aaa evet falan diyor fikirlerini söylüyor:31: sonra bn " ozaman ben su su islerimi bitireyim aksamlari" diyorum ve oradaki "su su" isleri mumkun oldugunca uzatiyorum:9:sonra yapmaya basliyorum mesela o tv izliyor ara ara yanina gidip "bende seninle tv izlemek istiyorum ama pazar gunune is kalmamasi icin bunlari yapmaliyim" diyorum:9: o da kendiliginden bi teklifte bulunuyor "hayatim bu kadar yorulma ben ne yapayim" diye:1: hemen eline supurgeyi veriyorum:10: hic sitem etmiyorum emir vermiyorum sadece tatli tatli yolumu yapiyorum:9: duymasin benim kocis:9:

haklısınnn cnmmm tepkisinde amaa çok sağlıklı davranmıolarr ama snr pişmanlık duyuyolar.. belki normaldee sana asla o cümleyi söylemezz ama askerde sölüolarr iştee.. ben de yaşıorumm ve söyledm ona daa, orda sanki azıcık kabalaştın mı die espriylee :1: inş gelsnlerrr hepsi geçickk özlerinee döneceklerr:1:

Ben haftasonu ifadesini alacagım insallah )) şimdilik susuyorum :)

Kizlar ben esimi nasil ikna edecegimi deneme yanilma yontemiyle buldum, belki sizlerinkinde de ise yarar:9: mesela temizlik yapilmasi gerekiyor ben önce kocise gidip 'pazar günü şöyle bi dinlenelim, sonrada disari cikip biraz gezeriz, yada film ki izlesek' gibi aslinda o ana kadar dusunmedigim pazar planindan bahsediyorum:1: oda aaa evet falan diyor fikirlerini söylüyor:31: sonra bn " ozaman ben su su islerimi bitireyim aksamlari" diyorum ve oradaki "su su" isleri mumkun oldugunca uzatiyorum:9:sonra yapmaya basliyorum mesela o tv izliyor ara ara yanina gidip "bende seninle tv izlemek istiyorum ama pazar gunune is kalmamasi icin bunlari yapmaliyim" diyorum:9: o da kendiliginden bi teklifte bulunuyor "hayatim bu kadar yorulma ben ne yapayim" diye:1: hemen eline supurgeyi veriyorum:10: hic sitem etmiyorum emir vermiyorum sadece tatli tatli yolumu yapiyorum:9: duymasin benim kocis:9:

cnm harika bir yöntem bulmuşsun suçlamak ters etki yapabilir sen böyle yaparak hem suçlamamışın hem istediğini yaptırmışın helal olsun valla psikolog olmanın faydaları nasıl nasıl yaklaşman gerektiğini biliyosun :)
Aynen tam zamanında geldi yatış saati )))
Bazen cok alıngan olabiliyorum sert tepki de verebiliyorum azcıkda kendimi törpülemem lazım aslında ://

bu askerlik sadece onları değil bizi de büyütüyor cnm ayrı kaldıkça bizde kendimizi sorguluyoruz hatalarımızı görüyoruz bak sen ne güzel bir tespit yaptın 'bende sert tepki verebiliyorm' diyerek sende bunu düzeltmeye ne dersin ? sen bu davranışını yumuşatarak onun sert tepki vermesini önlersin o da seninle arkadaşı gibi konuşmayarak seni incitmemiş olur sorununuz da çözüme kavuşmuş olur :)

Kızlar bîngölde 15 yaşında bi kıza 6 tane asker tecavüz etmîş. Şerefsizler

Kızlar günaydın akşam sohbet koyuymuş galiba ben gecikmeli babalar günü kutlamak için kv.lerdeydim. yukarıdaki şeye kanım dondu ve çok üzüldüm afedersiniz çok ama şeylerini kesip ağızlarına vereceksin:47: :47: insanda allah korkusu yoksa korkacaksın o insandan:50: yazık 15 yaşında hayatının tazecik zamanında kötü oldum valla. Birde yapanların asker asker olması utandırdı beni:26: bu kadar sapkın zihniyetli 6 adam nasıl bulmuş birbirini.:kkk:

Kızlarrrrr dün eski iş yerime gittim harita tasarımını aldım:10:
Yarın mail adreslerinize yolluyorum inş.:24:

Ya bisey yapmadi ama o kadar asik bi suratla geliyor ki sirkete:26: koridorda bizi konusurken gorunce laf sokuyor:44: niye gelemiyorum boyle seylere ben ya:25:

cnm sende oluşan duygu normal bence kim isterki böle bişeyi.bunlar elemanlar sohbet edince ceplerinden para eksiliyor sanır:47:

Back
X