351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

:1::1:Kızlar renkler bozuluyor burda böyle cırtlak değil maillerinize yarın orjinal şekilde göndericem $harita.webp
:emir_bebek::8::10::13::16::24::62::64::65::66::118::118::122::122:
:129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129:

Son düzenleme:
Şeymacım çok teşkkür ederiz ellerin dert görmesin :46: ben bundan bir tanede askerime göndercem mektupla birlikte.. emininm oda çok sevicek :34:

Şeyma posta kutun dolu cevaplayamıyorum

hmm sanırım bizimkide 1. dnz erdi. ama hep orda kaldı.. sorarım ona tolga diye birisi varmı diye bakarsın belki tanır.. gölcük yakınmış ne güzel :8:

Şeyma posta kutun dolu cevaplayamıyorum

hmm sanırım bizimkide 1. dnz erdi. ama hep orda kaldı.. sorarım ona tolga diye birisi varmı diye bakarsın belki tanır.. gölcük yakınmış ne güzel :8:

canımm boşalttım.Sor bakalım 9.bölüktü benim askerim sen yemine gitmiş miydin.Gölcük bana 10 saat kuzum:50:

slm arkadaslar.dun aksam arkadasimin kocasi kaza gecirdi.gece amaliyata alindi.beyin kanamsi geciriyormus.sabahtan butarafa yanindaydim.bana sarilip oyle agladiki sen uzulme seninki donecek insallah .ben napim ya olurse ben naparm diye.durumu cok kritik.daha 30 yasinda.cik kotuyum.

slm arkadaslar.dun aksam arkadasimin kocasi kaza gecirdi.gece amaliyata alindi.beyin kanamsi geciriyormus.sabahtan butarafa yanindaydim.bana sarilip oyle agladiki sen uzulme seninki donecek insallah .ben napim ya olurse ben naparm diye.durumu cok kritik.daha 30 yasinda.cik kotuyum.

çook geçmiş olsun canım:26: soğukkanlı olmaya çalış, sen arkadaşına destek olup moral vereceksin.sen de kendini bırakma sakın. bişey olmaz Allahın izniyle dua ederiz biz hepimiz de.. kötü şeyler getirmeyin aklınıza

canımm boşalttım.Sor bakalım 9.bölüktü benim askerim sen yemine gitmiş miydin.Gölcük bana 10 saat kuzum:50:

Mehmette sanırım 9. bölükteydi akşam sorucam. yemine gidemedim ist-hatay uzak...ailesi gidicek diye benim gitmem hoş olmazmış. kırmadım annemi bende ama aileside gitmedi :(.... sen kayserideysin dimi.. evet uzak.. ama istanbula yakın sanırım.. öyle düşündüm ben..

çook geçmiş olsun canım:26: soğukkanlı olmaya çalış, sen arkadaşına destek olup moral vereceksin.sen de kendini bırakma sakın. bişey olmaz Allahın izniyle dua ederiz biz hepimiz de.. kötü şeyler getirmeyin aklınıza
.
bir hafta arayla dugunumuz oldu.offf mehmet askere gidecegi gece bizdeydi.o kadar destek olduki bana.ben inu nasil teselli edicemi bilemiyoyorum.kelimeler bitiyor.doktor % 50 sansi var diyor.dua edin kizlar.

canım çok geçmiş olsunç yaşıda çok gençmiş.. Allah acil şifalar versin..

Back
X