- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #8.021
canım benimkini de not ettin mi?
Hayır mesaj atmış mıydın canım :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimkini de not ettin mi?
Eki Görüntüle 738991
:13:
:118::118::122::122:
:129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129:
Çok güzel olmuş canım ellerin dert görmesin![]()
ellerine sağğğğlıkkkkk![]()
Seymacim eline saglikbundan sonrasi bizim icin daha iyi gececek inşallah
![]()
Rica ederim tatlımbencede öyle geçecek
adanayı boyadığımız gün gelsin hemen
![]()
Şeymacım çok teşkkür ederiz ellerin dert görmesinben bundan bir tanede askerime göndercem mektupla birlikte.. emininm oda çok sevicek
![]()
öyle deme senin hatırın için adaanayı şimdiden dayanamayıp boyarım heee![]()
Şeyma posta kutun dolu cevaplayamıyorum
hmm sanırım bizimkide 1. dnz erdi. ama hep orda kaldı.. sorarım ona tolga diye birisi varmı diye bakarsın belki tanır.. gölcük yakınmış ne güzel![]()
slm arkadaslar.dun aksam arkadasimin kocasi kaza gecirdi.gece amaliyata alindi.beyin kanamsi geciriyormus.sabahtan butarafa yanindaydim.bana sarilip oyle agladiki sen uzulme seninki donecek insallah .ben napim ya olurse ben naparm diye.durumu cok kritik.daha 30 yasinda.cik kotuyum.
canımm boşalttım.Sor bakalım 9.bölüktü benim askerim sen yemine gitmiş miydin.Gölcük bana 10 saat kuzum![]()
.çook geçmiş olsun canım:26: soğukkanlı olmaya çalış, sen arkadaşına destek olup moral vereceksin.sen de kendini bırakma sakın. bişey olmaz Allahın izniyle dua ederiz biz hepimiz de.. kötü şeyler getirmeyin aklınıza
slm arkadaslar.dun aksam arkadasimin kocasi kaza gecirdi.gece amaliyata alindi.beyin kanamsi geciriyormus.sabahtan butarafa yanindaydim.bana sarilip oyle agladiki sen uzulme seninki donecek insallah .ben napim ya olurse ben naparm diye.durumu cok kritik.daha 30 yasinda.cik kotuyum.