351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

.
bir hafta arayla dugunumuz oldu.offf mehmet askere gidecegi gece bizdeydi.o kadar destek olduki bana.ben inu nasil teselli edicemi bilemiyoyorum.kelimeler bitiyor.doktor % 50 sansi var diyor.dua edin kizlar.

sen de haklısın çok zor bişey teselli etmek:(hele de yakın arkadaşın olunca.. allah yardımcısı olsun. canını sıkma inşallah iyileşecek

slm arkadaslar.dun aksam arkadasimin kocasi kaza gecirdi.gece amaliyata alindi.beyin kanamsi geciriyormus.sabahtan butarafa yanindaydim.bana sarilip oyle agladiki sen uzulme seninki donecek insallah .ben napim ya olurse ben naparm diye.durumu cok kritik.daha 30 yasinda.cik kotuyum.

cnmmm çokk geçmişş olsunn, Allah acil şifaa versinn...

meraba kızlar
benimde nişanlım 351.dönem asker ne yazıkki :((
kimseye anlatamıyordun durumun zorluğunu başına gelmeyen bilmiyor tabii
aradığım yeri buldum,90 gün sizinle birlikte daha kolay geçecek hepimiz için inşallah :)

meraba kızlar
aradığım yeri buldum,90 gün sizinle birlikte daha kolay geçecek hepimiz için inşallah :)

cnmmm hoşgeldnn, Allah kavuştrsnnn sizi dee, nerdee nişanlık askerlik yapıo.. burasııı çok ii geldii banaa, yoksa çok daha zorr olcaktıııı

Merhabaalar cağnım kadim dostlarım:ssz:

Bir final dönemini daha bugün atlatmış durumdayım...3.sınıf biter bugün itibariyle:32: Seneye son artık:14: Bakalım hayat bana bu süreçte neler getircek...:25:
Neyse cuma kafa tatili yapmak için ev arkadaşlarımla tatile gidiyoruz:51: Çok ihtiyacım var şu sıralar.Ağzım yüzümdeki yaralar uçuklar yeni geçti.Ayrıca annemleri ve annemin yemeklerini çok özledim:43: Ağzıma 2 lokma sağlıklı bişey sokamıyorum bide sınav dönemiydi iyice yemeden içmeden soyutladım kendimi:43:

Sizde ne var ne yok bakalım..Nasıl gidiyo hayatlarınız.Takip edemedim 10 gündür.:126:

slm arkadaslar.dun aksam arkadasimin kocasi kaza gecirdi.gece amaliyata alindi.beyin kanamsi geciriyormus.sabahtan butarafa yanindaydim.bana sarilip oyle agladiki sen uzulme seninki donecek insallah .ben napim ya olurse ben naparm diye.durumu cok kritik.daha 30 yasinda.cik kotuyum.
çok geçmiş olsun cnm Allah en kısa zamanda sağlığına kavuştursun ailesine bağışlasın dualarımız sizinle:26:
meraba kızlar
hoşgeldin aramıza cnm Allah kavuştursun en kısa zamanda hepimizi :16:

Bir final dönemini daha bugün atlatmış durumdayım...3.sınıf biter bugün itibariyle:32: Seneye son artık:14: Bakalım hayat bana bu süreçte neler getircek...:25:
Neyse cuma kafa tatili yapmak için ev arkadaşlarımla tatile gidiyoruz:51: Çok ihtiyacım var şu sıralar.Ağzım yüzümdeki yaralar uçuklar yeni geçti.Ayrıca annemleri ve annemin yemeklerini çok özledim:43: Ağzıma 2 lokma sağlıklı bişey sokamıyorum bide sınav dönemiydi iyice yemeden içmeden soyutladım kendimi:43:

Sizde ne var ne yok bakalım..Nasıl gidiyo hayatlarınız.Takip edemedim 10 gündür.:126:

geçmiş olsun cnm sınavların bittiğine göre biraz rahatlarsın artık en azndan bir dert bitti :) yeme içmeyi bırakma cnm bünyeni zayıf düşürme vitamini de eksik etme o da ağız yaralarına sebep oluyor
ben de bugün çeyiz baktım kendime oda takımı ve klozet takımı yapacağım bir sürü kumaş aldım:1:
bu arada site gündüz hata veriyor açamıyorum bir türlü size de aynısı oluyor mu

erkek arkadaşımın terhis tarihi belli oldu sonunda 16.sında :16:
Canım hayırlı olsun hadi gözün aydın tez zamanda inşallah:29:

Denizli de canım...bu ara biraz zorlanıyorum ben sizlerin nasıl gidiyor ?
Öncelikle allah kavuştursun canım ve aramıza hoşgeldin:31:

Her daim olucak o zorluk olucak hayatımızda mecburen..Öyle yada böyle geçicek bu zamanlar..:ssz:

meraba kızlar

Denizli de canım...bu ara biraz zorlanıyorum ben sizlerin nasıl gidiyor ?

Merhaba canim hosgeldin:31: Allah kavustursun seni de:34: ben denizlide oturuyorum eger sormak istedigin bisey olursa yardimci olurum :31: sen nerede oturuyorsun, araniz uzak mi:31:

meraba kızlar
Canım hoş geldin.Allah kavuştursun hepimiziiii:16: madem geldin sana da harita dan verelim ben plakalara düşünce boyamak için bir türkiye haritası tasarladım kızlara mail atıcam onlarda çıktı alıp duvarlarına asacaklar hergün hep beraber boyuyacaz.:31: sende harita almak istersen adını ve askerinin adını söylersen seni de denizli ye yazarım boyarız hep beraber:32:

bebiş hoş geldiiinn.Nasıl olsun be kuzum bende sınavlarla uğraşıyorum ee sınavların bittiğine göre artıkın daha fazla uğrarsın buralara:24:

erkek arkadaşımın terhis tarihi belli oldu sonunda 16.sında :16:
gözün aydın canım:31: bu arada sen bana mesaj attınmı tatlım mail adresini seni de ekledim ben erzuruma

Son düzenleme:
Back
X