- Konu Sahibi esraylmz03
- #8.081
Ben gümüş rengi giydim oda çok güzel oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle iki ayrı yerde iki farklı elbise giymem ozmn işte boşa evde 2 elbsie durmuş olur![]()
du bakalım bu hafta çarşıda sözlümle de detaylıca konuşalım göstereyim modelleri onada.
Sonra kararımı netleştirecem.
hepinize tşk ederim yorum yapıp öneride bulunduğunz içinbişi daha sorsam renk olarak ne önerirsinz ben kına yeşili diye düşünüyorum ama.
Sözdeki elbisem lacivertli kremli bir elbiseydi.
şimdi bu evin ilk gelini ben olacağım içinherkeste çok heves var.
Kayınvalidem hevesli kayınpederim bile herkesten çok hevesli benide çok fazla sevdiklerini söylüyorlar hergün arasam arama demez kayınpederim5 tanede görümcem var bu arada 4ü benden büyük biri küçük
![]()
Böyle görümceler flnda çok olunca kayınvalide fln hepsi bir hevesli her süreçten hbrdar olmak fikir vermek o heyecanı yaşamak istiyorlar ille bunu al gibi diretmeleri yok öle bişileri sakınma gibi durumlarıda yok aksine gösterişli olsun güzel olsun ilk gelin tüm heveslerini yaşamak istiyorlar![]()
Canım bana diktirmen daha uygun gibi geldi.Sözlüne söyle bence dikim olayı erkenden oluyormuş diye annesine ufak şekilde çıtlatsın annesi sana soracaktır zaten.Aslına bakarsan çekinilecek bir durum yok.Sen kayınvalidene kendinde söyleyebilirsin.İnsanların isteklerini net ifade etmelerinden yanayım ben.Sonuçta senin nişanın güzel ve mutlu olman gerekiyor
öyle iki ayrı yerde iki farklı elbise giymem ozmn işte boşa evde 2 elbsie durmuş olur![]()
du bakalım bu hafta çarşıda sözlümle de detaylıca konuşalım göstereyim modelleri onada.
Sonra kararımı netleştirecem.
hepinize tşk ederim yorum yapıp öneride bulunduğunz içinbişi daha sorsam renk olarak ne önerirsinz ben kına yeşili diye düşünüyorum ama.
Sözdeki elbisem lacivertli kremli bir elbiseydi.
şimdi bu evin ilk gelini ben olacağım içinherkeste çok heves var.
Kayınvalidem hevesli kayınpederim bile herkesten çok hevesli benide çok fazla sevdiklerini söylüyorlar hergün arasam arama demez kayınpederim5 tanede görümcem var bu arada 4ü benden büyük biri küçük
![]()
Böyle görümceler flnda çok olunca kayınvalide fln hepsi bir hevesli her süreçten hbrdar olmak fikir vermek o heyecanı yaşamak istiyorlar ille bunu al gibi diretmeleri yok öle bişileri sakınma gibi durumlarıda yok aksine gösterişli olsun güzel olsun ilk gelin tüm heveslerini yaşamak istiyorlar![]()
renk olarak şartlanmışlığım yok.
Sadece modacı kadında en beğendiğim modelin rengi kına yeşiliydi üstünde pembe küçük çiçekler ile danteli renklendirilmiş. Üstü hep dantel kolları falan belinden eteklere doğru danteller serpme ilerliyor çok aşağılara kadar gitmiyor altı tül düz gidiyor çok hareketli şeyleri sevmiyorum zaten aşırı böle prenses modeli gibi kabarıklarıda sevmiyorum. bu model aşırı kabarık değil. belden değil biraz daha aşağıdan açılıyor.
şimdi dikim olacağı için ya aynı rengini isteyeceğim yada öneri bir renk söylemem gerekir.
Ya sözlümün ailesine sorma danışma konusunda biraz aileye göre değişiyor dediğin gibi. Ben laf söz çekemem kaldırıp biri bişe derse ve bu benm kulağıma gelirse bende iş bitiyor direk soğurum bende de karadenizli inadı var asla yumuşamam o yüzden birazda ben herkesin gönlü olsun sorun olmasın istediğim için hassas davranıyorum bu konuda.
Canım bana diktirmen daha uygun gibi geldi.Sözlüne söyle bence dikim olayı erkenden oluyormuş diye annesine ufak şekilde çıtlatsın annesi sana soracaktır zaten.Aslına bakarsan çekinilecek bir durum yok.Sen kayınvalidene kendinde söyleyebilirsin.İnsanların isteklerini net ifade etmelerinden yanayım ben.Sonuçta senin nişanın güzel ve mutlu olman gerekiyorBen kırmadan isteklerimi söylerim kayınvalideme.Mesela her görmeye geldiklerinde kıyafet getiriyorlardı bana hediye.Kızım alıyoruz ama istersen gidip toplu alışveriş yapalım, bizim aldıklarımızı sever misin sevmez misin dediler, bende sizin aldıklarınızı da seviyorum anne ama benim daha farklı ihtiyaçlarım var dedim.KV.demde tamam kızım gidip alalım kendin seçmiş ol dedi.Öyle yaptık.en azından gidip ihtiyacım olan şeyleri aldım
onlar senin anne baban artık çekinme derim tatlı dille açıkça konuş k.v'n ile
![]()
çekinmekten ziyade söylemede sıkıntı yokta yanlış anlaşılırmıyım diye düşünüyorum.
aslında onlarla iletişimim çok iyi onlar değilde beni kndi annem geriyor strese sokuyor sanki kayınvalideliği annem bana yapıyor da kayınvalidem kız annesi gibi davranıyor :44:
Ama dediğin gibi sözlümle model vs fiyat konusunda durumu bu çarşıda netleştirelim.
konuşayım ben de kayınvalidemle sanırım bu elbise işini dikimle halletmek iyi olacak hem sözlümün içinde kalmayacak hemde dediğinz gibi nişanlı olan benim özel bişiyle bunun hakkını vermiş olurum.
tüm fikir veren tecrübesini paylaşan arkadaşlara çok tşk ederim sağolun kızlar![]()
![]()
evet durumu sözlüne anlat o sana uygun olanı anlatacktır.benim annemde aynı senin annen gibitakma o gün geldiğinde hepsi ağlayacak zaten hiçbişe kalmayacak ama sen yine de kalbini kırma tamam de kendi bildiğini yap
![]()
kızlarrr günaydınnn napıosunzzzz, dün gelinlik ayakabımı aldımm, o işlerlee uğraştımmm gelemedmm pek
canım inan nişan telaşı çok ufak kalır düğünün ynında
Sağol canım ya cidden şu mesajın içime su serpti diye bilirim![]()
mesaj sayım buarada daha 50 olmuş çok var yaff :44:
dora şimdi bende tecrübe yok nişan fln geçişmedim ya hepsi zor geliyor sende nişan tecrübesi var düğünü halledersin tecrübelerinle okadr sıkıntı olacğaını düşünmüyorum.
He tabi ki hepsinin ayrı telaşı var onada sözüm yok![]()
günaydınn kızzlaaaaaaaaarbugün 20 haziran neşe doluyor insannn
![]()