- Konu Sahibi esraylmz03
- #8.101
ooo herkesler burdaa
evet 25 inde 81 le plakalara başlıyoruz![]()
selam aleyküm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo herkesler burdaa
evet 25 inde 81 le plakalara başlıyoruz![]()
hayırlı olsunn bebişim güle güle giyyama çok fazla giyme topukluysa ayağın acır valla bütün gün
![]()
3 saatmi ooo ne kadar azimliAy askım aradı ya her akşam 3 saat spor yapyomuş kaslı damat olucam ben diyo yerim ben onu-![]()
valla bizimki de aynı canım spora gidiyoAy askım aradı ya her akşam 3 saat spor yapyomuş kaslı damat olucam ben diyo yerim ben onu-![]()
selam aleykümcanım sizin şafak 87 benim 89.. e o zaman en az 6 gün var, nasıl 25i oluyo?
ahahah saolll tatlımm, dolgu topuk bulamadmm, platform aldmm ince topuk ama çok rahattıı, nişanlım ilee boy farkım olmasaa şöylee uzun boyluuu bir kızz olsm ne isterdm babet gymeyi rahat rahat dolanmayıııı![]()
3 saatmi ooo ne kadar azimliben 15 dk sonra yoruluyorum
![]()
canım şafağı yedek subay tk adresine göre sayacağız plakaları beraber boyamak için.buna göre de 25 i oluyor.Herkesin şafağı farklı ya o yüzden.sonra herkes güncelleme yapar şafağındatamammı?
![]()
valla bizimki de aynı canım spora gidiyoaynı lafı bende duydum kaslı damat olucam bnm zaten spordan uzak yaşamam mümkün değil dedi
![]()
![]()
olsun canım rahatsa sorun yokhani bütün gün sabahtan akşama ayakta hareketli olacaksınız büyük ihtimalle, rahat olamsı çok önemli iyi etmişsinn o zaman.. ee gelinlik falan alındı mı başka eksiklerin var mı:)
hayırlı olsun cnm nişanlımda 16sında çıkıyor uçak biletimizi de aldık inş. sabah kahvaltısında beraber olacağız :) bu günleri de konuşmaya başladık ya şükürler olsun![]()
aldımmm cnmm gelinlikk, mutfak malzemelerii, hepsii bttii artt, ev ve eşya kaldııı, onu da eylül de hallederzz arttt gelinceee nişanlım.. nişan ayakkabımı da aynı yerden almıştm oranın ayakkabıları çok rahat oluo mzellikleee gttm aldım ama düz bişey aldım düğündn snr da giyeymm boşa gtmesn dieee
Fusya kemerim yoktu tatlim sadece fusya ayakkabi ve fusya cicegim vardibeni arkadas olarak eklersen albumumu gorebilirsin
![]()
Tamam canım 26 sında başlarız o zaman terhis tarihini 16sı baz alıp 81 gün kaldığında plaklara başlamış oluyoruz.benim için çok sorun değil uzatmak istemem de canım sadece kafama takıldıyedek subay tk de yazan bu aşağıdaki gibi... o zaman en az 6 gün 21 saat sonra başlamamız lazım 81den geri saymaya
351. KISA DÖNEM İÇİN TERHİSE87 GÜN 21 SAAT 23 DAKİKA KALDI.
bende tesettürlülere yapılan hediye paketi gibi görünen gelinliklerden nefret ediyorumevet nişanlın gelince onları bikaç güne halladersiniz inşallah.. hayırlısı olsunaynen öyle, tamam özel bi gün bizim için ama bi gün giyecem diye de çok büyük masraflara gerek yok:) ya da madem masraf yapılıyor o zaman da kullanışlı bişey olması gerek
gelinliği diktirdin mi hazır mı aldın canım? ben hiç istediğim gibi bi gelinlik bulamıyorum, straplez istemiyorum, gelinliklerin de çoğu straplezz:26:
evet nişanlın gelince onları bikaç güne halladersiniz inşallah.. hayırlısı olsunaynen öyle, tamam özel bi gün bizim için ama bi gün giyecem diye de çok büyük masraflara gerek yok:) ya da madem masraf yapılıyor o zaman da kullanışlı bişey olması gerek
gelinliği diktirdin mi hazır mı aldın canım? ben hiç istediğim gibi bi gelinlik bulamıyorum, straplez istemiyorum, gelinliklerin de çoğu straplezz:26:
İlkay, gelinliğine ve gelin buketine cidden bayıldım.çok şık olmuşsun. darısı topicteki tüm bekarların başına
![]()
canım hala bana mesaj gelmedi senden
İlkay, gelinliğine ve gelin buketine cidden bayıldım.çok şık olmuşsun. darısı topicteki tüm bekarların başına
![]()