• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Hee senin istediğin bişeyi alması iyi olmuş. Zaten bana gelip hediye alsa reddedecek değilim ayıp olur kadına:) yeter ki aramız iyi olsun da maddi şeyleri çok önemsememek lazım. Hani hep evlilikle ilgili hayaller kurarsın ya her şeyin dört dörtlük olsun istersin de. Hiç bir şey mükemmel değil tabi mümkün değil ki. O yüzden gözümde büyütüyorum galiba , sonra kendime kızıyorum kim ne alırsa alsın gönlünden geçer alır diye:31: valla çok iyi olur canım tecrübelerini bize aktarırsan süper olur:46:

cnmmmm çok fazlaa takılmamak gerekk hayatta her şey maalesef dört dörtlük olamıo.. önemli olan ortayı bulmakk cnmm, hem kimse üzülmüoo hem de sorunlar aza inio.. yoksaa tabikii o dönemdee tartışmaa, alınmaa fln oluoo.. bambaşka aileye griosunn çok kolay değil amaa önemli olan bncee karşılıklı anlayışş oluo.. beklentn çok yüksek olmayncaa, beklediğindn daha ii şeylerr olncaa çok dahaa mutlu oluosn

Kv daha zordur anneye göre bi de.. Yaa onlar araya karışmasa ne olur sanki

o da haklı cnm ona da bişey diyemiyorum bişey olcak tartışcaz diyeödü kopuyor her görüşmemizde birbirnizin kıymetini bilin üzmeyin boş şeylerle birbirinizi diyor üstüne bide oğlu bilmediği bir sürü erkeğin içinde her türlü insan var hap kullanıcısı bile var biz tartışıp kötü olur bişey olur diye korkuyo onu da anlamaya çalışıyorum ama bazen yoruluyorum herkesi idare etmeye çalışmaktan:31:

cnmmmm çok fazlaa takılmamak gerekk hayatta her şey maalesef dört dörtlük olamıo.. önemli olan ortayı bulmakk cnmm, hem kimse üzülmüoo hem de sorunlar aza inio.. yoksaa tabikii o dönemdee tartışmaa, alınmaa fln oluoo.. bambaşka aileye griosunn çok kolay değil amaa önemli olan bncee karşılıklı anlayışş oluo.. beklentn çok yüksek olmayncaa, beklediğindn daha ii şeylerr olncaa çok dahaa mutlu oluosn
Aynenn beklenti meselesi her şey galiba.. Her şey için geçerli bu tabi çok abartmamak gerekiyor beklentileri. Dediğin gibi zaten alışkın olmadığın bi aileye giriyorsun . Zorlaştırmanın alemi yok:)
kuzularrrrr ben de kaçıyorum uykuma yenik düşüyorum galiba... :1:Dikkat edin kendinize öpüyorum:3:

Bennur uyarman iyi olmus canim, askerdeler diye herseyi kabul edecek degiliz dimi:34: yarin zaten Özür dileyecektir bu gece surekli olayı dusunmustur:31:

Buket bu arada gekinlik ayakkabini ne renk aldin:31:

Turnpage bence bu forumdaki ceyiz topiklerini dolasabilirsin cok iyi fikirler var kizzlar resimlerjni fiyatlarini falan paylasiyirlar sende begendiklerin okursa gider bakarsin magazasindan:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet tatlım bence de hoşlanmıyorlar...Ama saçmalık.4 sene üniversite bitirmek de kolay değil bu ülkede bizde yeri geliyor kitap alabilek için yemek paramızdan kısıyoruz 4 sene yurtlarda bekar evlerinde sürünüyoruz.Olursa yiyoruz olmazsa aç idare ediyoruz, bilet alacak para olmazsa yürüyoruz...Evde kalan arkadaşlar kombi yi bile az açardı para az gelsin diye..makarna yemekten midelerinde ur olacaktı nerdeyse:9: Kolay mı 4 sene elin memleketinde anasız babasız okumak..Millet bol keseden atıyor.Ayrıca benim askerim günde 8 saat nöbet tutuyor birçok kısa dönemi eziyorlar zaten kısa dönemler diye.Bizim askerlerimiz çok zor tel kullanıyor ama uzun dönemlerin çoğu çok rahat tel kullanıyor.Kıyaslayacak olursan baya bi nokta var ha zaman olarak onlarınki daha sıkıntılı doğru biz daha avantajlı durumdayız ama bizde 4 sene çekiyoruz sıkıntı.sıkıntıların zamanı değişik sadece onlar askerlikte sıkıntı çekiyor şafak uzun, bizimkiler 4 sene ünide sıkıntı çekiyorlar yabana atılmamalı..Bu tür tavırlara da girilmemeli bence...Biz onlara da duacıyız ama böyle yapmaları saçma
bizde askere pancar yollamadık bizde nişanlılarımızı eşlerimizi sevgililerimizi yolladık 1 gün 1 gündür:72::kkk:

aynen cnm katılıyorum yazdıklarına bunu onların sayfasına da yazmak istedim de avantajımızı düşünüp üzmek istemedim onları hasret zor bizde çekiyoruz biliyoruz onlar bunu x2 yaşıyorlaranlamaya çalışı8yorum onları da:31:
bu arad çok geçmiş olsun cnm anneciğin bir an önce iyi olsun inş.

Bennur uyarman iyi olmus canim, askerdeler diye herseyi kabul edecek degiliz dimi:34: yarin zaten Özür dileyecektir bu gece surekli okayi dusunmustur:31:

Buket bu arada gekinlik ayakkabini ne renk aldin:31:

Turnpage bence bu forumdaki ceyiz topiklerini dolasabilirsin cok iyi fikirler var kizzlar resimlerjni fiyatlarini falan paylasiyirlar sende begendiklerin okursa gider bakarsin magazasindan:34:

cnmmm beyazz aldımm, ama benim gelinlikte belki kemer olck hani kurdeledn üstü taşlı oluo ya eylül de belli olckk olup olmayacğı provadan sonra.. eğer kemer olursaa kemerin rengnde ayakkabı alıcam fotoğraf çekimnde gymek için, bu aldğım çok rahat nişan ayakkabımı aldığım yer zatenn cnmm akşam düğünde onu gyrmm rahat edeym die

aynen valla bu sonbahar bizim ilkbaharımız olacakk vallahi:31::31:

rica ederim canım ne demek.:31: evet eksilttik baaya sonbahar bizim mevsimimiz olucak bana hep hüzün verirdi ama neşe getrcek inş.:119:

oyy aynen kizlar tadini cikaramadigimiz gecikmis 2.baharimiz olacak hepmiz icin :$ bu son onlarsiz gecirdigimiz günler olsun Rabbim bi daha ayrilik yaşatmasin hic birimize ♥♥

Bennur uyarman iyi olmus canim, askerdeler diye herseyi kabul edecek degiliz dimi:34: yarin zaten Özür dileyecektir bu gece surekli okayi dusunmustur:31:

bu sefer onu düşünmeden hareket ettim ama dediğin gibi askerde olduğu için herşeyi kabul etmeyeceğimi bilmeli :) hatasını daha kapatmadan anladı pişman oldu da laf ağızdan çıktı bi kere toplayamadı bende yarın özür dileyeceğini düşünüyorum sonra tatlıya bağlamak bana düşünoyr yine :)
sizlerin yorumları biraz rahatlattı beni de teşekkür ederim :)

cnmmm beyazz aldımm, ama benim gelinlikte belki kemer olck hani kurdeledn üstü taşlı oluo ya eylül de belli olckk olup olmayacğı provadan sonra.. eğer kemer olursaa kemerin rengnde ayakkabı alıcam fotoğraf çekimnde gymek için, bu aldğım çok rahat nişan ayakkabımı aldığım yer zatenn cnmm akşam düğünde onu gyrmm rahat edeym die

Canim dedigin gibi rahat olani aksam düğünde giy, hatta sen bide dolgu topuk ayakkabida al nolur nolmaz:31: gelin damat masasisin altina koydurursun bi kuzenine falan siz salona gelmeden önce:34:

bu sefer onu düşünmeden hareket ettim ama dediğin gibi askerde olduğu için herşeyi kabul etmeyeceğimi bilmeli :) hatasını daha kapatmadan anladı pişman oldu da laf ağızdan çıktı bi kere toplayamadı bende yarın özür dileyeceğini düşünüyorum sonra tatlıya bağlamak bana düşünoyr yine :)
sizlerin yorumları biraz rahatlattı beni de teşekkür ederim :)

Bencede kizdigini belirttin oda yarin ozrunu diler öpüsur barisirsiniz:38: telefondan nasil yapacaksiniz artik iste :9:

Canim dedigin gibi rahat olani aksam düğünde giy, hatta sen bide dolgu topuk ayakkabida al nolur nolmaz:31: gelin damat masasisin altina koydurursun bi kuzenine falan siz salona gelmeden önce:34:

cnmmmm evttt çokk doğruu diosunnn beyaz renktee bulsamm keşkee beyaz dolguu topukkk, olmadı netten de bakarım ona göre alırı.. sen napıosunnn cnmm bugn çok göremedm seniii

cnmmmm evttt çokk doğruu diosunnn beyaz renktee bulsamm keşkee beyaz dolguu topukkk, olmadı netten de bakarım ona göre alırı.. sen napıosunnn cnmm bugn çok göremedm seniii

Bosver beyaz rengi falan hangisi hosuna giderse onu al görünmüyor oynarken:9: ben nar cicegi, topugunda minik cicekleri olan dolgu topuk giymistim ilk danstan sonra:21:

Ders calisiyorum aksamlari ben kuzum malum sinava az kaldi:63: kocamin 1de nöbeti var telefon bulacak kendine birinden de mesajlasacagiz 2 saat onu bekliyorum:68:

Bosver beyaz rengi falan hangisi hosuna giderse onu al görünmüyor oynarken:9: ben nar cicegi, topugunda minik cicekleri olan dolgu topuk giymistim ilk danstan sonra:21:

Ders calisiyorum aksamlari ben kuzum malum sinava az kaldi:63: kocamin 1de nöbeti var telefon bulacak kendine birinden de mesajlasacagiz 2 saat onu bekliyorum:68:

evttt cnmm ya bayaa azkaldııı ben de baktm yerler belli olmamış halaaa:19: haha bndee rahat bir dolgu topukk götrymm o zmnn kim görckk dimii :) çokk iii cnmmm gece mesajlaşıp uykuya dalmakkk çokk güzell oluooo, o kadar lux gelioo kii art o da :) bzmde yrn çarşımzz varr mutluyumm :) szn ne zmn çarşıı

evttt cnmm ya bayaa azkaldııı ben de baktm yerler belli olmamış halaaa:19: haha bndee rahat bir dolgu topukk götrymm o zmnn kim görckk dimii :) çokk iii cnmmm gece mesajlaşıp uykuya dalmakkk çokk güzell oluooo, o kadar lux gelioo kii art o da :) bzmde yrn çarşımzz varr mutluyumm :) szn ne zmn çarşıı

Kesinlikle begendigin sonrada kullanabilecegin bi dolgu topuk al :31: gelin cicegini naprin, düz beyaz kullanma :20: seymaya bi site onermistim baktin mi sende:31: gelin buketcisi diye bi site ..

Bizimde carsimiz yarin:119: evet mesajlasmak büyük lüks hele ki hala telefonsuz olan bizlerin icin :9: yine bebis hayalleri kurariz birazdan :49::123:

Kesinlikle begendigin sonrada kullanabilecegin bi dolgu topuk al :31: gelin cicegini naprin, düz beyaz kullanma :20: seymaya bi site onermistim baktin mi sende:31: gelin buketcisi diye bi site ..

Bizimde carsimiz yarin:119: evet mesajlasmak büyük lüks hele ki hala telefonsuz olan bizlerin icin :9: yine bebis hayalleri kurariz birazdan :49::123:

yokk cnmm ben görmedmmm yazınııı ama mutlakaa bakarımmm teşekkürr edermmm :) kıyamamm ya inşş siznde aslerlik btr btmzz bir bebişinzz olurr, ailenzz genişlerr :) ikinzde istemesi çokk güzel, benm çevremdee bayanın isteyip erkeğin istemediğii durumlarr olduu, aynı andaa iki tarafın da istemesii bencee çok güzellll :)

yokk cnmm ben görmedmmm yazınııı ama mutlakaa bakarımmm teşekkürr edermmm :) kıyamamm ya inşş siznde aslerlik btr btmzz bir bebişinzz olurr, ailenzz genişlerr :) ikinzde istemesi çokk güzel, benm çevremdee bayanın isteyip erkeğin istemediğii durumlarr olduu, aynı andaa iki tarafın da istemesii bencee çok güzellll :)

O zaman google amcaya gelinbuketcisi yaziyorsun ilk linke tikliyorsun.. ben ordan almistim cicegimi ve canli gibi duruyor diyenler olmustu düğünde:16:
Canim kocam istiyordu ama askere gittikten sonra daha da istemeye basladi, hayatta hic biseyi bekletmeyeceksin gibi bi felfese oluşturmuş kafasinda orda zamanin kiymetini anlayinca:9: inşallah cok bekletmeden gelir melegimiz :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman google amcaya gelinbuketcisi yaziyorsun ilk linke tikliyorsun.. ben ordan almistim cicegimi ve canli gibi duruyor diyenler olmustu düğünde:16:
Canim kocam istiyordu ama askere gittikten sonra daha da istemeye basladi, hayatta hic biseyi bekletmeyeceksin gibi bi felfese oluşturmuş kafasinda orda zamanin kiymetini anlayinca:9: inşallah cok bekletmeden gelir melegimiz :16:

ahah tamam cnmmmm google amca ile yrn bu işi hallediorummm ve bakıorumm :) orda zamanın değerinii çok ii anladılarrr, yepyeni planlarr ile döneceklerr inşşş:1: burdaa hep ii haberlerinii bekliyczzzz bakk eylüldn snrr :) snrr cinsiyett haberlerinii her türlü gelişmeyiii istioruzzz :)

ben de yavaştan yataymmm yrn çarşı varya erkendn uyancmmm:52: hepiniizeee ii gecelerrrr kızlarr, yrnn görüşürzzzz :)

ahah tamam cnmmmm google amca ile yrn bu işi hallediorummm ve bakıorumm :) orda zamanın değerinii çok ii anladılarrr, yepyeni planlarr ile döneceklerr inşşş:1: burdaa hep ii haberlerinii bekliyczzzz bakk eylüldn snrr :) snrr cinsiyett haberlerinii her türlü gelişmeyiii istioruzzz :)

ben de yavaştan yataymmm yrn çarşı varya erkendn uyancmmm:52: hepiniizeee ii gecelerrrr kızlarr, yrnn görüşürzzzz :)

Insallah tatlim o gunleri de görürüz:31: kimse kalmadi zaten hadi iyi geceler, guzel bi carsi gecirmemiz dilegiyle :79:

Günaydın herkese..bu mutlu c.tesi gününde çarşımız var..işten 4 de çıkıp koştur koştur ablamın evindeki bilgisayara koşucam.. tabi gece 12-4 nöbeti olunca çarşımız sabahtan geç başlıcak..uykucu uyanmadı halen.. kızlar akşam ne güzel çeyizden konuşulmuş :50: kaçırdım yaf... netim olsaydı bende sohbet etmek isterdim..çünkü çeyiz işi resmen başlı başına bi hobi benim için :1:

Back
X