• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bn hemen alışırım :1::1: valla yalan yok 4 gözle bekliyorum evlenmeyi:17: ama terse çekmeyin sevdiceğime ve kendi düzenime kavuşmak için:31:

aynennn öyleee cnmm, belli süreden snrrr kendi düzenini kurmak gerekiooo bencee, ben bazen duygusallaşıorum ailemdn ayrılcm diee amaa sevdiğim insanlaa olcm onu düşünüorummm :) amaa gene dee burukluk var gbii

aynennn öyleee cnmm, belli süreden snrrr kendi düzenini kurmak gerekiooo bencee, ben bazen duygusallaşıorum ailemdn ayrılcm diee amaa sevdiğim insanlaa olcm onu düşünüorummm :) amaa gene dee burukluk var gbii

yaa gerçekten çok farklı dimii hem burukluk hem sevinç ben babama sarılınca nasıl ayrılıcam bilmiyorum:50:

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
bugünküüü şafaaakk ikonumuzzz dayanıp dayanııppp sevdiceklerimizle askeriliğinn yarısınııı geçtiğimiz ve plakalara yaklaştığımız içinnnnn bizlere gelsinnnnnn:32::32::32::32::32:

oooh yine şafağımız düşüyor zor da olsa geçiyor zaman güzel hatunlar :32::32:

gelsinler bir an öncede yokluklarının acısını çıkartalım artık:16:

evet canım ...o gece de ağlarmıyız naparız bilemem artık hangi birini yapıcaksak:44::1:

zuhahahahahahahaa koptummmm cnmmmm yaaa bndeee anlamadımmm bir çok değişim ve duygu anda olcakkk.. 2013 gelinleri die topikk varmışş onu gördmm bugnnn, biz dee katılırızz arttt :1: tabikii burayııı ihmal etmednnn :)

zuhahahahahahahaa koptummmm cnmmmm yaaa bndeee anlamadımmm bir çok değişim ve duygu anda olcakkk.. 2013 gelinleri die topikk varmışş onu gördmm bugnnn, biz dee katılırızz arttt :1: tabikii burayııı ihmal etmednnn :)
evet canım naaapacaan mecbuurrr :1::1:bak tatlım ben baktımda orsaı çok hızlı ilerliyo yetişemiyorum:10:

bencede canım krem güzel olur ilkinin de duvağı abartılı biraz dimi.
Aynen baş tarafı abartılı :31: Ama onun da gelinliği güzel yakası falan.. ama, sen gelinliği aklında belirledin sadece duvak kaldı diye duvak yorumu yaptım:34: kızlar yarın berat kandili yine biz bol bol dua edelim . Askerlerimize ailemize herkese, ve hayırlı bi gelecek bi evlilik isteyelim:46:

Eveeeeeeeeet sıkı sıkı sarılalımmmm :38:
öyle özledim ki saatlerce bırakmıcam kokusunu özledim ki ben :38:

cnmm o ann çok zorrr olckkk yaa, o geceee baya ağlarzzz artttt ayy ya çok duygusall
hele ki o kuşak bağlama var ya beni benden alıyor en duygusal an vedalaşma ya nasıl veda edeceğiz hiç bilmiyorum bide çeyiz gitmesi var sevinsem mi üzülsem mi bilemiyor insan...

Aynen baş tarafı abartılı :31: Ama onun da gelinliği güzel yakası falan.. ama, sen gelinliği aklında belirledin sadece duvak kaldı diye duvak yorumu yaptım:34: kızlar yarın berat kandili yine biz bol bol dua edelim . Askerlerimize ailemize herkese, ve hayırlı bi gelecek bi evlilik isteyelim:46:

aynen cnm 1 yıl boyunca neler olacağının yazıldığı geceymiş kader elimizde dualrımızla yön verelim nasip olursa oruçta tutmayı düşünüyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin :)

evet kızlarr çokça dua edelim,
Allahım hepimize hayırlı ömürler, sağlıklı aileler, sağlıklı beden ve ruh, sağ duyu, huzurlu bir yuva, askerlerimize kolaylık, zamana çabukluk, evlendiğimizde hayırlı evlatlar, ve en çok da kendi sevgisini nasip etsin.Rabbi şerlerden uzak kılsın...AMİN
bennurcum o kısm beni de çok geriyor insan gerçekten sadece üzülse kolay ona alışır sadece sevinse o da kolay onu yaşar ama 2 duygu bir arada zor valla:50:
buket benim finallerim var evet bu sene bu okul bitmedi uzadı zaten yarım dönem...pazartesi ankarada olcam 2 ödev teslimi ve 1 teorik sınav için.

aynen cnm 1 yıl boyunca neler olacağının yazıldığı geceymiş kader elimizde dualrımızla yön verelim nasip olursa oruçta tutmayı düşünüyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin :)
Evet canım aminn:31: kaderimiz belli oluyor inşallah en hayırlısı olur :) ben de düşünüyorum Allah kabul etsin. Böyle günlerde maneviyatımız biraz daha güçlenince kendimi sanki daha sabırlı daha hoşgörülü daha dayanıklı daha huzurlu hissediyorum:34:

beni de çok geriyor şeymacm genel olarak ztn duygusal biriyim hele ki babama karşı çok zayıfım nasıl geçicek o anlar hiç bilmiyorum düşünmesi bile geriyor... sonra sevdiğimizle bir ömür aslında yıllardır beklediğimiz istediğimiz şey ama yine de mutluluk bir süre yerini hüzne bırakıyor malesef... bir tarafta ailemiz bir tarafta kendi kuracağımız ailemiz Allah yardımcımız olsun :)

Back
X