• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bugün aşırı mutluyum sevgilim askerden dönüş biletini aldı.:52: gerçi THY tekrardan ücretsiz taşımaya başlamış. ama her ihtimale karşı aldık. hazır ucuzdu da =)) :emir_bebek:

bugün aşırı mutluyum sevgilim askerden dönüş biletini aldı.:52: gerçi THY tekrardan ücretsiz taşımaya başlamış. ama her ihtimale karşı aldık. hazır ucuzdu da =)) :emir_bebek:

ohhh değmesinler keyfine :21: her bölgede ücretsiz taşınmaya başlandımı? :44: yoksa sadece doğumu?

Kızlarrr:21:
Evim için yorgan yaptırıyorduk geldi yorganlarım yumuşacık ohhhh sevdiğimle mışıl mışıl uyuycazzz ay mutlu oldum ki sanki daha da yaklaştı günler gibi geldi:16:

Evim için yorgan yaptırıyorduk geldi yorganlarım yumuşacık ohhhh sevdiğimle mışıl mışıl uyuycazzz ay mutlu oldum ki sanki daha da yaklaştı günler gibi geldi:16:
Hayırlı olsun eveeeet kuzum yaklaştı tabi :)) ayy şimdi düşünüyorum da şu an Ağustos'ta askere gidecek olsa şimdiden canım sıkılırdı moralim bozulurdu . İyi ki gittiler de bir an önce gelsinler:16:

Hayırlı olsun eveeeet kuzum yaklaştı tabi :)) ayy şimdi düşünüyorum da şu an Ağustos'ta askere gidecek olsa şimdiden canım sıkılırdı moralim bozulurdu . İyi ki gittiler de bir an önce gelsinler:16:
teşekkürler kuzum demi düşünsene şimdi gidicekk olsalardı ohooo :26:

evet canım evde geçmiyor hoş bende yoruluyorum evde olsam diyorum keşke ama sonra düşününce 3-4 güne sıkılırım gibi geliyor.
aynen bende sıkılıyorum işte bünye alıştı sabahtan akşama koşturmaya boşluğa düştüm şimdi:( kursum başlayacak 1aya biraz orda oyalanırım heralde :)
şuan biz çalışanlar olarak ister istemez sana özeniyoruz ama gerçekten çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durmak, kendi paranı kazanmak gibisi yok..
bende size özeniyorum şu an işiniz var para da kazanıyorsunuz en azndan bir işe yarıyosun daha kabası... ben böyle evde oturunca kendimi işe yaramaz hissediyorum :( bu kadar yılı evde oturmak için mi okudum ben diye de düşünmeye başladım artık :(
evde oturmak daha büyük sıkıntı yani...

Bennurcum iş arıyorsun da mı bulamıyosun yoksa başka engeller mi oldu

aslında epey karışık :)10 gün iş aradım cnm çokta iyi bir iş buldum fakat şehir dışıydı evleneceğim yerde şehir dışı [evleneceğim yer iş yeri ve şimdiki evim birbirinden ayrı yerler yani :)] olduğu için babam pek razı gelmedi gitmek istersen git ama ben seni en azndan evlenene kadar yanımda istiyorum sonra ztn gideceksin dedi gönlüm elvermedi bu duruma bide üstüne fabrika şart koştu 2 yıl şehir değiştirme işten ayrılma yapamazsın diye iyice soğudum sonrasında...
o yüzden şimdilik mesleğim dışında masa başı beni oyalayacak işler bakıyorum henüz bi gelişme yok bu konuda :)

Son düzenleme:
aslında epey karışık :)10 gün iş aradım cnm çokta iyi bir iş buldum fakat şehir dışıydı evleneceğim yerde şehir dışı [evleneceğim yer iş yeri ve şimdiki evim birbirinden ayrı yerler yani :)] olduğu için babam pek razı gelmedi gitmek istersen git ama ben seni en azndan evlenene kadar yanımda istiyorum sonra ztn gideceksin dedi gönlüm elvermedi bu duruma bide üstüne fabrika şart koştu 2 yıl şehir değiştirme işten ayrılma yapamazsın diye iyice soğudum sonrasında...
o yüzden şimdilik mesleğim dışında masa başı beni oyalayacak işler bakıyorum henüz bi gelişme yok bu konuda :)
Hmm anladım baban da haklı aslında canım, geçici de kimse almak istemez işe:50: en iyisi kurs herhalde bu durumda evlenene kadar:31:

Hmm anladım baban da haklı aslında canım, geçici de kimse almak istemez işe:50: en iyisi kurs herhalde bu durumda evlenene kadar:31:

aynen cnm babamda haklı fabrika da haklı fabrika neyse de babama kıyamadım :(
evet cnm kurs iyi gelicek bir süre bana sonra sınavı var ztn sonrasında evlenip öyle işe başlamayı düşünyorum sanırım en iyisi bu olucak:31:

Canım hayattaki zorluklar önemli kararlar vermede bir süzgeç gibi adeta, hayatında olmayı hak edenler, senin hak ettiklerin süzgeçin üstünde kalıcak, olmaması gerekenler elenecek.Evet acı ama bu böyle...Her şey için hakkında hayırlısı olsun.Allah verdiğini gönlünüze razı eylesin...

Hayirlisi olsun senin için tatlim.

Amin kızlar çok teşekkür ederim.Aynen hayırlısı artık...:14:

2gündür sinirlerim çok bozuk.Şeymanın gönderdiği haritayı çıkarttırıcam bi türlü çıkarttıramadım yaa.baskıcı bi tanıdık var başka yerden de yaptırmak istemiyorum oraya gittim cihaz arızalıymış yarın gel dedi.yada çok acilse türkiye haritası sor kırtasiyelere dedi.sormaz olaydım:53: bişey bu kadar zor olamazdı yaa.allahım sinir krizi geçirdim.türkiye haritası istiyorum bana arabalara konulan katlanan haritalar filan var ya onlardan veriyolar yada nerde en detaylı resmen ovaları yolların ayrımını bile gösteren harita var onu çıkartıyolar.:53:
Basit bişey istiyorum ben diyorum siyah beyaz istiyorum dedim yok dediler.başka bi baskıcıya gittim siyah beyaz düz a3 boyutunda türkiye haritası istiyorum filan diye.adamın resmen işine gelmedi onu yapmak.2-3 lira bişeye olur dedi sonra üşendi onu yapmaya ya.:37:
hevesim filan kaçtı vallahi.ayaklarım patladı,sıcaktan çatladım bide tavır yedim üstüne üstlük hergün geziyosun benim burda pestilim çıkıyo uykusuzum bitap haldeyim diye:19::ssz: hevesim filan kaçtı.boyamıcam harita filan.:ssz:

canım yorganların pamukmu, boncuk silikonmu? yada bşka bişeydenmi yapıldı? son olarak çift kişilik bir yorganı ne kadar yaptırdın?

Son düzenleme:
Back
X