- Konu Sahibi esraylmz03
- #8.901
inşallah iyileşir allah yardımcınız olsun canımSagol canim.rabbim yardimci olsun.dualarimiz onlarlaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah iyileşir allah yardımcınız olsun canımSagol canim.rabbim yardimci olsun.dualarimiz onlarlaa
evde oturmak ne de zormuş keşke bende çalışsam![]()
evde oturmak ne de zormuş keşke bende çalışsam![]()
bugün aşırı mutluyum sevgilim askerden dönüş biletini aldı.gerçi THY tekrardan ücretsiz taşımaya başlamış. ama her ihtimale karşı aldık. hazır ucuzdu da =))
![]()
Hayırlı olsun eveeeet kuzum yaklaştı tabi :)) ayy şimdi düşünüyorum da şu an Ağustos'ta askere gidecek olsa şimdiden canım sıkılırdı moralim bozulurdu . İyi ki gittiler de bir an önce gelsinlerKızlarrr
Evim için yorgan yaptırıyorduk geldi yorganlarım yumuşacık ohhhh sevdiğimle mışıl mışıl uyuycazzz ay mutlu oldum ki sanki daha da yaklaştı günler gibi geldi![]()
teşekkürler kuzum demi düşünsene şimdi gidicekk olsalardı ohooo :26:Hayırlı olsun eveeeet kuzum yaklaştı tabi :)) ayy şimdi düşünüyorum da şu an Ağustos'ta askere gidecek olsa şimdiden canım sıkılırdı moralim bozulurdu . İyi ki gittiler de bir an önce gelsinler![]()
Aynennn neyse ben gideyim de harita boyayym bugün boyamadım dahateşekkürler kuzum demi düşünsene şimdi gidicekk olsalardı ohooo :26:
aynen bende sıkılıyorum işte bünye alıştı sabahtan akşama koşturmaya boşluğa düştüm şimdievet canım evde geçmiyor hoş bende yoruluyorum evde olsam diyorum keşke ama sonra düşününce 3-4 güne sıkılırım gibi geliyor.
bende size özeniyorum şu an işiniz var para da kazanıyorsunuz en azndan bir işe yarıyosun daha kabası... ben böyle evde oturunca kendimi işe yaramaz hissediyorumşuan biz çalışanlar olarak ister istemez sana özeniyoruz ama gerçekten çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durmak, kendi paranı kazanmak gibisi yok..
Bennurcum iş arıyorsun da mı bulamıyosun yoksa başka engeller mi oldu
Hmm anladım baban da haklı aslında canım, geçici de kimse almak istemez işeaslında epey karışık :)10 gün iş aradım cnm çokta iyi bir iş buldum fakat şehir dışıydı evleneceğim yerde şehir dışı [evleneceğim yer iş yeri ve şimdiki evim birbirinden ayrı yerler yani :)] olduğu için babam pek razı gelmedi gitmek istersen git ama ben seni en azndan evlenene kadar yanımda istiyorum sonra ztn gideceksin dedi gönlüm elvermedi bu duruma bide üstüne fabrika şart koştu 2 yıl şehir değiştirme işten ayrılma yapamazsın diye iyice soğudum sonrasında...
o yüzden şimdilik mesleğim dışında masa başı beni oyalayacak işler bakıyorum henüz bi gelişme yok bu konuda :)
Hmm anladım baban da haklı aslında canım, geçici de kimse almak istemez işeen iyisi kurs herhalde bu durumda evlenene kadar
![]()
ohhh değmesinler keyfineher bölgede ücretsiz taşınmaya başlandımı? :44: yoksa sadece doğumu?
Canım hayattaki zorluklar önemli kararlar vermede bir süzgeç gibi adeta, hayatında olmayı hak edenler, senin hak ettiklerin süzgeçin üstünde kalıcak, olmaması gerekenler elenecek.Evet acı ama bu böyle...Her şey için hakkında hayırlısı olsun.Allah verdiğini gönlünüze razı eylesin...
Hayirlisi olsun senin için tatlim.
Kızlarrr
Evim için yorgan yaptırıyorduk geldi yorganlarım yumuşacık ohhhh sevdiğimle mışıl mışıl uyuycazzz ay mutlu oldum ki sanki daha da yaklaştı günler gibi geldi![]()