- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
- #9.061
Sinirim bozuk kızlaralyansım kayboldu bugun eve gelince fark ettim.
![]()
cnmmm elini yıkarken fln çıkartıosann koymuşssndr iş yernde bi yeree yrn bakarsınn,iş yerindedr bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
yok hiç çıkarmıyorum kuzum ya kesin düşt halbuki bol da değil ama:44:cnmmm elini yıkarken fln çıkartıosann koymuşssndr iş yernde bi yeree yrn bakarsınn,iş yerindedr bence
İnşallah tatlım tek umudum iş yerimde odamda düşmesi çok bozuldu moralim![]()
![]()
bugün neler yaptın ki cnm alyansla yapmaya zorlanıp çıkarttığın oldu mu hiç :26: inşallah bulursun cnm :26:
yok hiç çıkarmıyorum kuzum işteydim hep pc başında işte. . .:26:
aaaaaa:26: Canım en son nerde çıkardın yada evden çıktığında filan parmağında mıydı? en son ne zaman parmağında diye hatırlıyosun:26: bozma moralini çıkar bi yerden bakalım dur:26:
nereye gider ki hiç çıkmayan alyansevde olsa çıkardı bence iş yerinde düşürdün yarın bulursun cnm üzme kendini :26:
Kızlarr günaydınn
Alyansımı buldum iş yerine geldim odama girdim hoop masanın altında parlıyor:132:
Aramadım bile ama hala aklım almıyor parmağıma zor giren yüzük nasıl düştü oraya:44:
hadi gözün aydın canım. bi daha aslaaaa çıkarmaya bile yeltenme.....kaybettiğinde üzüntünü bulduğunda sevincini anlıyorum. benimde sözde takılan kolyem kayboldu paraladım kendimi..sanki 100.000 tl lik kolye kaybettim... ama sonra yastığımın altından çıktı ama bu kezde 100.000 tl bulmuş gibi sevindim..
![]()
IĞDIRA SELAM YOLA DEVAM KIZLARRRR
![]()
PLAKA İL KODUMUZ 76
Eki Görüntüle 746929
ığdır, Türkiye'nin Doğu Anadolu Bölgesi'nde ve Türkiye'nin en doğusunda yer alan bir ildir.
Doğu Anadolu Bölgesi'nin Erzurum - Kars Bölümü'nde yer almaktadır. 27 Mayıs 1992 tarihinde Kars ili'nden ayrılarak Türkiye'nin 76. ili olmuştur. 4 ilçe, 8 belediye ve 157 köyden oluşur. Merkez ilçesi dışında 3 tane daha ilçesi vardır. TBMM'ye her seçimde 2 delege göndermektedir. Azerbaycan (Nahcıvan), İran ve Ermenistan sınır komşularıdır. Halkın geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.
yöre hakkında çok bilgi vardı ama ben kısaca alıntı yapıp yemeklerinide belirttim...
Yöresel yemekleri;
Yöreye ait pek çok lezzetli yemekler bulunur. Bunlardan bazıları şunlardır:
Taş Köfte, Yoğurt Çorbası (Şorbası), Bozbaş, Tavuk Çorbası, Kavurma, Gaygana
Ayranaşı, Sabahaşı, Helise, Tandır Şiş, Ekşili, Yağ Çorbası (Şorbası), Cılvır
Omacaşı, Sütlü Pilav, Tapan, Fetir, Omaç Helvası, Kaysafa, Lepeli Etli Pilav, Erişte
Kuymak, Hasıda, Kete, Kelecoş, Patlıcan Reçeli, Nabat ve Kavut.
günaydınn kızlarrr
![]()
günaydınnn kızlarr, kalimero teşekkür ederizz cnmm :) ohh bir gün daha düştüüü arttt yaklaşıoruzzz mutlu sona :)
Günaydınn sabah şerifleriniz hayrolaaaa dilberler
Aşka yaklaşıyor her saniyeeee![]()
evet aynı canım düğün şafağımızcnmmmm ne sorcam snle düğün şafağımız aynıı dimii, ben dee seninn alttakii yerden takip edeymmm :)
düğününüze çok az kalmışşş yyaa düğün kardeşleriiii
![]()
evet aynı canım düğün şafağımızaaa yap kendi tickerinı bakma benimkine hazırcı bukeeet hazırcı bukeeett
iiveeettt az kaldı kuzummm askerlerimizin gelmesine daha da az kaldı![]()
evet aynı canım düğün şafağımızaaa yap kendi tickerinı bakma benimkine hazırcı bukeeet hazırcı bukeeett
iiveeettt az kaldı kuzummm askerlerimizin gelmesine daha da az kaldı![]()