• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

üzme cnm kendini bana biraz kıskançlık damarları kabarmış gibi geldi ondan sıkıntı yapıyor biraz sakinleşsin tekrar konuşur tatlıya bağlarsınız cnm... şimdi iyi de desen kötü de desen kafasından ne geçiyorsa ona sabitlenmiş durumdadır biraz sakinleşmesi en iyisi :26:

cnmm evttt biraz sıkıntıı oldu, genelliklee bişey olduğunda yapmanı istemiorum ama sen bilirsn der.. bu sefer onu da demio sadece kapris yapıo, en iisi sakinleşmek akşama kadar bekleyeceğim.. bu arada tatlım msj kutun dolu senin.. sen tam yeri öğrenince tekrardan konuşalımm tamam mıı :)

cnmm evttt biraz sıkıntıı oldu, genelliklee bişey olduğunda yapmanı istemiorum ama sen bilirsn der.. bu sefer onu da demio sadece kapris yapıo, en iisi sakinleşmek akşama kadar bekleyeceğim.. bu arada tatlım msj kutun dolu senin.. sen tam yeri öğrenince tekrardan konuşalımm tamam mıı :)

bulunduğı şartları düşünürsek kesin konuşması normal gibi geldi bana dışarı da olsa gitmiş dahi olsan istediği an yanına gelebilcek fakat şu an öyle bir lüksü yok:31: evet cnm biraz düşünsün sakinleşsin sonra sen yine güzelce konuşur anlatırsın sakinleşince seni anlayacaktır ztn :)
boşalttım :) olur tatlım saolsın :)

bulunduğı şartları düşünürsek kesin konuşması normal gibi geldi bana dışarı da olsa gitmiş dahi olsan istediği an yanına gelebilcek fakat şu an öyle bir lüksü yok:31: evet cnm biraz düşünsün sakinleşsin sonra sen yine güzelce konuşur anlatırsın sakinleşince seni anlayacaktır ztn :)
İçimden bir ses sizin buluşacağınızı söylüyo ankarada:33:

evttt cnmmm bazennn bu kısıtlı olan hayatlarıı hem bizleri hem onları gergin yapıo maalesef..tatlım bekliycmm art telde kullanıo yaa belki msj fln atar bişey yapar..

İçimden bir ses sizin buluşacağınızı söylüyo ankarada:33:
ben isterim buluşmayı da buket o ara balayında olacağı için beni pek gözü görmez :9::9:

evttt cnmmm bazennn bu kısıtlı olan hayatlarıı hem bizleri hem onları gergin yapıo maalesef..tatlım bekliycmm art telde kullanıo yaa belki msj fln atar bişey yapar..

of of malesef kuzum... atar cnm sıkma sen hiç canını orta yolu bulucaksınız bak görürsün :)

Maşallah size İlkaycım tü tü tü:16: Allah'ım mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin:31:

Çok duygulandım ben bunları okudukça:59: benim hayatım düzene giricek mi,evlenebilcek miyim,mutlu olucam mı:14: Herşey o kadar muamma ki.Halbuki hayatımı düzene koydum diyodum.hiç öyle bişey olmamış meğer.

Ben böyle huzuru,mutluluğu görebilir miyim ki...:14: Saçma saçma kıskançlıklar,kısıtlamalar olmadan sinir krizleri yaşamadan bi hayatım olucak mı ki:43:

ben isterim buluşmayı da buket o ara balayında olacağı için beni pek gözü görmez :9::9:

of of malesef kuzum... atar cnm sıkma sen hiç canını orta yolu bulucaksınız bak görürsün :)

ahahah cnmmm sen ne zmn geliosun ankarayaaa tarih tam düğün zamanı mıı

İlkaycım bir de şeyi sorucam sana, harcamalrınızı masraflarınızı nasıl planlıyorsunuz, ilk evlenince sıkıntınız oldu mu.Mesela tatil yapmak için her ay düzenli para biriktiriyor musunuz yoksa nasıl oluyor. Birikim yapabilmek için illa ki ödeme talimatı verip eşlerden birinin aldığı maaşı ele geçmeden bankaya mı atmak lazım ele gelen para harcanır diyorlar:26:

Canim esim maasli calismiyor babasyla birlikte muhasebe burolari var, iki evde ordan geciniyor:31: düğün borclari oldugu icin esim ordan net bir para almiyordu her ay.. sadece marsafimiz kadar para aliyordu .. geldikten sonraa duzen biraz daha degisecek insallah o zaman bizde maddi olarak rahatlayacagiz:31: benim maasimi kenara koyuyoruz birazini, birazini ben kiyafet kozmatik canta ayakkabi kafama gore harciyorum:31: bazen esime de veriyorum eger o ay buroda sıkışık olurlarsa :31: yani tamamen ikinize kalmis baştan nasil belirlersniz duzeninizi artik :31:

Canim esim maasli calismiyor babasyla birlikte muhasebe burolari var, iki evde ordan geciniyor:31: düğün borclari oldugu icin esim ordan net bir para almiyordu her ay.. sadece marsafimiz kadar para aliyordu .. geldikten sonraa duzen biraz daha degisecek insallah o zaman bizde maddi olarak rahatlayacagiz:31: benim maasimi kenara koyuyoruz birazini, birazini ben kiyafet kozmatik canta ayakkabi kafama gore harciyorum:31: bazen esime de veriyorum eger o ay buroda sıkışık olurlarsa :31: yani tamamen ikinize kalmis baştan nasil belirlersniz duzeninizi artik :31:

bende nişanlıma diyrum ki aşkım benim param benim param senin paran ikimizn parası :9: benm ki anca bana yeter ztn kıyafet kozmatik spor bayanların harcaması bitmiyor ki :9:

olur tabi ki cnm tanışmışta oluruz sevdiceklerimizde olur bu sefer yanımızda:46:

evtttt cnmmm çok güzell olurrr :) biizm düğündn 9 gün snrrr oluo, biz belkii balayına yurt dışına gtczz eğer yurt dışı olursaa turla gtceğimz için kasımdaki turun tarihi belli oluncaa bzm de balayı netleşmiş olck :) o yzden belirsz hala :)

Hmm anladım canım.Bizde diyoruz ki nişanlımın maaşı benimkinden yüksek, onu kenara koyalım benimki ile geçinelim, borçlarımız olursa ekstra onları nişanlımın maaşından hallederiz.Çünkü ve kira olucak büyük ihtimalle benimki hepsine yetmez.Ayyy çok korkuyorum ilkay geçinemicez diye annemde kızıyor toplamda üç binlira para gececek elinize bi zahmet geçinin diyor korkma diyor ama hep tedirginim ya elimize yüzümüze bulaştırırsak diye:9: bİDE kendimi hep ev almaya şartladım nasıl olur bilmiyorum ev ev diye kafayı yemem inşallah:52:

evtttt cnmmm çok güzell olurrr :) biizm düğündn 9 gün snrrr oluo, biz belkii balayına yurt dışına gtczz eğer yurt dışı olursaa turla gtceğimz için kasımdaki turun tarihi belli oluncaa bzm de balayı netleşmiş olck :) o yzden belirsz hala :)

bende bende bende :33::33:

bende nişanlıma diyrum ki aşkım benim param benim param senin paran ikimizn parası :9: benm ki anca bana yeter ztn kıyafet kozmatik spor bayanların harcaması bitmiyor ki :9:

Bizimki senin dusuncene benziyor:1: sadece ben maasimi bitiresiye harcamiyorum kenara biraz koyuyorum, yani koyuyordum simdi ucu ucuna yetisiyor param :52:

Hmm anladım canım.Bizde diyoruz ki nişanlımın maaşı benimkinden yüksek, onu kenara koyalım benimki ile geçinelim, borçlarımız olursa ekstra onları nişanlımın maaşından hallederiz.Çünkü ve kira olucak büyük ihtimalle benimki hepsine yetmez.Ayyy çok korkuyorum ilkay geçinemicez diye annemde kızıyor toplamda üç binlira para gececek elinize bi zahmet geçinin diyor korkma diyor ama hep tedirginim ya elimize yüzümüze bulaştırırsak diye:9: bİDE kendimi hep ev almaya şartladım nasıl olur bilmiyorum ev ev diye kafayı yemem inşallah:52:

3bin lirayla kayseride gecinirsiniz canim yaaa, insanlar nelerle geciniyor biliyorsun :31: o zaman o sartlanmalarini annenin evinde birak :34: çünkü evlendikten onra birlikte kararlar verilecek ve sen birseyler taviz vermek zorunda kalacaksin ayni zamanda nisanlinda öyle :31:

3bin lirayla kayseride gecinirsiniz canim yaaa, insanlar nelerle geciniyor biliyorsun :31: o zaman o sartlanmalarini annenin evinde birak :34: çünkü evlendikten onra birlikte kararlar verilecek ve sen birseyler taviz vermek zorunda kalacaksin ayni zamanda nisanlinda öyle :31:[/QUOTE]

Yani evet ama şuna ahım var kuzum ben kıyafeti seviyorum ama hep öğrenci olduğum için alamadım çok, bi kaç sene babam sıkıntıda idi
hep az az yetirirdim kızlar hep ellerinde poşetle gelirdi canım sıkılırdı odada denerlerdi kıyafetleri ben alamazdım acılar çocuğuydum:1:
çalışınca alıcam dedim şimdi hep eşya alıyorum:53: evlenince bir kere kendime deli gibi alışveriş hakkı tanıyorum :1::1::1:

Back
X