• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canım biz yaşayarak tespit ettik doktorlarda meğer söylüyormuş, mide asiti çarpıntı yapıyor kalpte:31: Annem ne yaptı acaba dün bezelye patates, pilav çorba vardı:56:

geçmiş olsun canım evlenince kurtulucaz ağrılardan:52:

ayyyyy hemennn kurtulsakk cnmmmm :)

Ama kızlar evlendiğimizde bu ağrılardan kurtulamayabiliriz.. ablam 6 yıllık evli ve halen her ay 2 gün yatıyor ve kalkamıyor. hep iğne oluyor ağrısından. ama inşallah bizde devam etmez...

cnm geçmiş olsun sanada. Allah beterinden korusun. bu arada annen ne yapmış bakalım :26:
ben şimdi sordum mevlüt pilavı yapıcakmış...mercimek çorbası.. semiz otu yemeği..ayran ohhhh..:49: hamile değiliz ama göbiş şişicek yine... :1:
mevlüt pilavı nasıl oluyor tatlım :44: biz bilmeyiz onu.

bende her türlüsünü severim.. tereyağlı sade bile... ürgüpü görmek istiyorum ordanda sırf mantı için kayseriye geçebilirim.. Askerlerimiz artık eşimiz olsun sonrasında gelsin tatil planları...:27:
Ürgüp bize 45 dk. :10:
Beklerim canım dediğin gibi evlenince tatiller yaparız hatta birbirimizle görüşürüz :32:
ayyyyy hemennn kurtulsakk cnmmmm :)

:1::1: öyle derler ya evlenince azalıyormuş:27:

canım tavuklu pilav.. (klasik mevlütlerde yapılıyo diye adı burda böyle ) :1:
inş gelirim canım. neden olmasın görüşürüz..

canım tavuklu pilav.. (klasik mevlütlerde yapılıyo diye adı burda böyle ) :1:
inş gelirim canım. neden olmasın görüşürüz..

Pirinc mi bulgurmu canım
Ben hiç mevlüte gitmedim ya:17:
İnş canım neden olmasın görüşürüz
Ama ben resimlerinizi görünce garip oluyorum değişik hayal ediyorum ya:27:
seni, bennuru ve turnpass ı merak ediyorum :1:

şeymacım bugün sana -100 puan.. demek mevlüte gitmedin :20:
şaka canım alınma.. denk gelmemiştir.. annem beni hep götürürdü küçükkende..halen giderim ama..
pirinç pilavı canım.. üzerinde haşlanmış tavuk eti :56:
ben senin resmini gördüm ama aklıma her geldiğinde başka bir arkadaşımın yüzüyle hayal ediyorum.
resim eklemeye çalıştım ama olmadı.
biliyorsan ve tarif edebilirsen askerimle olan resmimizi eklerim :17:

şaka canım alınma.. denk gelmemiştir.. annem beni hep götürürdü küçükkende..halen giderim ama..
ben senin resmini gördüm ama aklıma her geldiğinde başka bir arkadaşımın yüzüyle hayal ediyorum.

Canım profiline gir albümlere tıkla, gelen sayfada pembe kutucuk içinde yeni albüm oluştur var burdan ekleyebilirsin , buraya eklersen herkes görebilir o yüzden bence profiline ekle.Yüklediğin resmi faceden indirip yüklersen çözünürlüğü düşük olduğu için hemen yüklenir

Canım profiline gir albümlere tıkla, gelen sayfada pembe kutucuk içinde yeni albüm oluştur var burdan ekleyebilirsin , buraya eklersen herkes görebilir o yüzden bence profiline ekle.Yüklediğin resmi faceden indirip yüklersen çözünürlüğü düşük olduğu için hemen yüklenir

canım beceremiyorum. yüklemiyo.. resimler büyük ondan sanırım. face olmadığı için çözünürlüğü düşük resim yok :44:

canım beceremiyorum. yüklemiyo.. resimler büyük ondan sanırım. face olmadığı için çözünürlüğü düşük resim yok :44:

hmm anladım canım mailine ekle ordan bakalım:52:

vee topiğimiziiiiiiiiiiiiiiinnnnnn 1000. sayfasıııııııııııııı hayırlı olsunnn :21::21::21::21::21::32::32::32::32::72::72::72:
yaklaşık 800 sf sora askerlerimiz dönmüş olacaklar:72::72:

Pirinc mi bulgurmu canım
YAA karnımı acıktırdınızzz:1::1: şu an kuru ekmek olsa yiyecek durumdayım. oruç amacına ulaştı demek ki:1:
ben de merak ediyommm:31: ve de çok sevdim hepinizi:16: keşke imkanımız olsa buluşup iftar yapsak dimi:46:

YAA karnımı acıktırdınızzz:1::1: şu an kuru ekmek olsa yiyecek durumdayım. oruç amacına ulaştı demek ki:1:
ben de merak ediyommm:31: ve de çok sevdim hepinizi:16: keşke imkanımız olsa buluşup iftar yapsak dimi:46:

ayy keşke canımmm :16: ne güzel olurdı 351 dönemler iftar yemeği ama hepimiz ülkenin bir taraflarındayız:25:

Pirinc mi bulgurmu canım

şeymaaaa beni merak etmio msnnn küstümmmmm sanaaaa:52:

Back
X