• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlarrrrr selammm:3:

arada okuyorum sizi ama yazmaya pek fırsat bulamıyorum:31:ramazan yoğun geçiyor burada,bir de ailem bana ev alıyor günlerdir bunun koşturmasını yaşıyoruz.Ben istanbuldayken onlar seçmişler,gelince bana sürpriz oldu ama ben pek beğenmedim çok ferah gelmedi:24:sonunda dün tam istediğim gibi bir ev buldum:32:bugün tapu işlemlerini halledeceğiz inşallah.Sonra dinlenmek istiyorummmmm:ssz:

ayyy İlknurcumm hayırlı olsun çok çok sevindim ya ne güzeell:31: Bende istiyom ev bizimkiler bana da alsın:9: Ben yalnız yaşamak istiyorum ama:23::1:

Bende haftaya alacağım sanırsam canım ne yapsak ki yahu iyi bi menü lazım

Konuyu mu görmüyorlar acaba canım:44: ama ben netten araştırırken bile bulmuştum :31:

aynen cnm iyibir menü lazım şimdilik aklımda et sote yanına yoğurtlu patates püresi, pilav(sebzeli bulgur ya da pirinç), mercimek çorbası,barbunya yapabilirim içecekler klasik zaten meyve suyu kola :) bide sarma saracağım :) tatlı daha düşünmedm :44: senin var mı aklında bişeyler :)

aynen cnm çıkıyor google a yazınca aslında:44:

cnmmm hoşgeldnnn :) kimselerr yokk demek ki giden çok azzz, bide yerlerinin belli olmasınaa 10 gün fln var

hoşbulduk cnmm :) evet kimseler yok bir kişi var sadece onunda bizle sohbetleri var sayfalarında:9: gelsinler ufaktan artık gözlerim yollarda kaldı:9:

cnmmm yenii ev hayırlıı olsunnn, inşşş evlendikten snrr daaa kirasını alırrr ii günlerde harcarsnzz :)

Sağol canım,daha iyileri sizin olsun inşallah.Kira kısmıyla ilgileniyorum daha çok :1:

ayyy İlknurcumm hayırlı olsun çok çok sevindim ya ne güzeell:31: Bende istiyom ev bizimkiler bana da alsın:9: Ben yalnız yaşamak istiyorum ama:23::1:

Sağol tatlım,imkanları varsa tabi ki alsınlar inşallah :16:ama tek oturma kiminle mutlu olacaksın onunla otur :24:

aynen cnm iyibir menü lazım şimdilik aklımda et sote yanına yoğurtlu patates püresi, pilav(sebzeli bulgur ya da pirinç), mercimek çorbası,barbunya yapabilirim içecekler klasik zaten meyve suyu kola :) bide sarma saracağım :) tatlı daha düşünmedm :44: senin var mı aklında bişeyler :)

hoşbulduk cnmm :) evet kimseler yok bir kişi var sadece onunda bizle sohbetleri var sayfalarında:9: gelsinler ufaktan artık gözlerim yollarda kaldı:9:

Bu saydıklarının hepsi yenmez ki tatlım insan su içmekten yiyemiyor ki:44:
Ben de elde açma tepsi böreği,
Terbiyeli çorba,
kabak çiçeği dolması(kayın babam çok sevdiği için)- yanına antep dolması (bir dolma tabağı yani kocamanca :9: )
Patates salatası garnitür olarak, tatlı da hımm etimek tatlısı hafif oluyo ben çok severim üstüne kaymak ve dondurma ohhh:56:
Böyle düşündüm az mı oldu çeşit ki yenmiyor ki ama ya:44:

Son düzenleme:

cnmmm soğuk servis edilenn hafif bir pastaaa sütlü tatlı fln da hoş olur :)

Bu saydıklarının hepsi yenmez ki tatlım insan su içmekten yiyemiyor ki:44:
Ben de elde açma tepsi böreği,
Terbiyeli çorba,
kabak çiçeği dolması(kayın babam çok sevdiği için)- yanına antep dolması (bir dolma tabağı yani kocamanca :9: )
Patates salatası garnitür olarak, tatlı da hımm etimek tatlısı hafif oluyo ben çok severim üstüne kaymak ve dondurma ohhh:56:
Böyle düşündüm az mı oldu çeşit ki yenmiyor ki ama ya:44:

bide açma börek tabi bak onu unuttum :9: yenmiyor da olsun cnm biz yapalım belki o gün herkes aç olur yemek ister :9:
bende sütlaç yapayım görümcem seviyor onu da bize de dondurmalı tel kadayıf olabilir şöyle bol cevizli canım çekti şimdi :9:

kabak çiçeği dolması nasıl cnm ilk defa duydun :44:

Şeymaaaa dün ilk defa kayseri mantısı yedim :56: üst komşumuz kayserili,memleketten yollamış annesi,o nasıl bir lezzettir öyle:46:bizim mantımız biraz daha büyük ve mercimekli olur genellikle,bu küçücüktü :31:bir kaşığa 40 tane sığdırılabilir yani :52:

bennuuurrrr acıktımmm ağzım sulandı:52:

bide açma börek tabi bak onu unuttum :9: yenmiyor da olsun cnm biz yapalım belki o gün herkes aç olur yemek ister :9:
bende sütlaç yapayım görümcem seviyor onu da bize de dondurmalı tel kadayıf olabilir şöyle bol cevizli canım çekti şimdi :9:

kabak çiçeği dolması nasıl cnm ilk defa duydum :44:
:9: canım kabaklar yetişirken her sabah 6 -7 gibi çiçek açar sonra o çiçekler geri büzüşür, o yüzden sabah bahçeden toplanıp hemen doldurulması gerekiyor, iiçinin çiçekçiği temizleniyor ve dolma gibi doldurulup üst yapraklar içe katlanıyor üzerine soğanlı salçalı sos yapılıp pişiriliyor.
Ya benim menüm sönük mü kaldı ne seninkine göre etli bi yemek katayım işe ben:44:

Şeymaaaa dün ilk defa kayseri mantısı yedim :56: üst komşumuz kayserili,memleketten yollamış annesi,o nasıl bir lezzettir öyle:46:bizim mantımız biraz daha büyük ve mercimekli olur genellikle,bu küçücüktü :31:bir kaşığa 40 tane sığdırılabilir yani :52:
Evet çok lezzetlidir canımmm ben hafiften tereyağı yakarım ama cok az harika olur ankarada bir arkadaşımın annesine öğretmiştim okurken, sonra ev ev dolaşmak zorunda kalmıştım:9::9::9:
bennuuurrrr acıktımmm ağzım sulandı:52:
bizdeeeeeeeeeeeeee:56::56:

pasta da güzel geldi pasta mı yapsam acaba :) ama belki onlar pasta getirir ne zaman gelseler pasta tatlı falan almadan gelmiyorlar da :9:
aynen :1:
bak bizimkilerin listesi şu (hep de bnm sevdiğim şeyler tolga mı öğretliyo acaba)
Çikolatalı pasta
Dondurma
Muz
Kuru yemiş
Kola
Fıstık sarması
:9::9::9: bunlardan 2-3 ü bir arada getiriyolar hep:56: bende afiyetle yiyorum :1::1::1:

Back
X