• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canım antartika set dondurucuya yiyecek koymak için aslında çok amaçlı saklama kabı:52:kışlık hazırladığım zaman onlara koyar atarım dondurucuya diye düşünüyorum.Yazın da saklama kabı olarak kullanırım ya da dondurma yapar koyarım:31:uygun olursa ikisini bir arada alırım tatlım daha iyi olur.Kuzenim de kahvaltı tabaklarını da kullanabilirsin günlük dedi ama kafam karıştı :44:

cnmmm baktımmmm onaaa, bizm evde de varr günlük kalan yemekleri dee onlara koyuyorzzz çok rahat oluoo ciddenn.. benim istediğim süper şef varya oymuş baktım netten hatta süper şef iki de çıkmışşş:1: tatlımmm kullanabilirsnnn aslndaaaa ya da dediğim gbi ikisini bi aradaa alırsınnn, bakarsın çıktığın zmnn...

Önemli olan mutluyken de mutsuzken de konuşabilmek,her şeyi paylaşabilmek zaten kuzum.Çok şükür biz onu başarabildik:16:ben nişanlımın yanında salya sümük ağladığımı çok bilirim:27:ağlayınca çok üzülüyor ama sadece onun yanında bu kadar rahat olduğum için huzurlu olduğunu biliyorum

ben çok sulugözlü bi insanım ve erkek arkadaşımın yanında ağlayamıyorum.Ağlamama sinir oluyo çünkü.:26: Hele kavga ettiğimiz zaman ağliyim bide hata kaza:26: bide ağlıyorum diye bi posta zılgıt yiyorum ben:26:

cnmmmm inşş darısı biizm başımızaa :) arasa daa arttt bi rahatlasamm:1:benimki sıraya girmiomuş, bakıomuş tel dolu yatıpp uuyuyomuşşşş:1: suss bukett diorummm sakinn ol bişey demee :)

benimkide öle merak etme tek değilsin.
Benimki uykusu sever nöbetleri de ağır geçtiği için uykusuz kalıyor ve çok sıra varsa beklemiyor gidip uyuyor o yüzden son zamanlarda aramaları azaldı. birde 3 gündür fln arkadaşının telinden msj atıo arada sırada o yüzden de pek sıra bekleyip arama yapmıyor. :17:

Sıkma canını bende günlük tutuyorum ona kızgınlığımı üzüntümü her şeyi yansıtmıyorum o deftere şeffaf şekilde yazıyorum gelince defterleri ona vericem okuyacak zaten her şeyi öğrenecek.

ben 2.deftere başladım bu arada :46:

cnmmm bndee anlatamıorum ama eskidn böyle değildmm geçmişteekii günlermdee :) herkesnn hayatta rolleri oluoo iştee, kimi hep dert anlatan kimi de hep dert dinleyen oluoo :) nişanlınınn can dostun dert ortağınn olması da çok güzel.. bana hep çevremde ailen ile ilgili sorun yaşadığında nişanlına anlatma yrn bir gün karşına çıkar diolar amaa ben yapamıorum anlatırımm çünkü böyle bişey beklemiorumm ondan.. genelde insanlar anlatmamayı tercih ediomuşş

bende kndi ailemle ilgili yaşadıklarımı çevremle olan sıkıntılarımı anlatırım ona bana da bir kaç kişi dedi anlatma boşver ailene kızar tepki alır seni üzdükleri için vs. diye ama onada anlatmazsam kime anlatacağım başka hiç kimseye anlatamam bende derdimi zaten.
Ama o benim kadar herşeyi anlatmıyormuş bir kere kayınbabam birşeyi paylaşmıştı benimle bende çok sinirlenmiştim neden sözlüm bundan bahsetmedi diye hatta sen daha ailesel şeyleri bana tam anlatmıyorsun beni ailenden görmüyorsun demek ki baban bile senden çok aileden görüyor diye çıkışmıştım o günden sonra oturdu tek tek geçmişte ne var ne yok anlattı herşeyi.
Geçen de yine ailesel birşeyler olmuş kndisi çarşıda anlattı bana.

Bende eş olacaksak herkes herşeyini rahatlıkla paylaşabilmeli. Gün gelip önüme sunacaksa bazı şeyleri zaten kendime acırım yanlış eş seçmişim diye.

benimkide öle merak etme tek değilsin.
Benimki uykusu sever nöbetleri de ağır geçtiği için uykusuz kalıyor ve çok sıra varsa beklemiyor gidip uyuyor o yüzden son zamanlarda aramaları azaldı. birde 3 gündür fln arkadaşının telinden msj atıo arada sırada o yüzden de pek sıra bekleyip arama yapmıyor. :17:

Sıkma canını bende günlük tutuyorum ona kızgınlığımı üzüntümü her şeyi yansıtmıyorum o deftere şeffaf şekilde yazıyorum gelince defterleri ona vericem okuyacak zaten her şeyi öğrenecek.

ben 2.deftere başladım bu arada :46:

bende kndi ailemle ilgili yaşadıklarımı çevremle olan sıkıntılarımı anlatırım ona bana da bir kaç kişi dedi anlatma boşver ailene kızar tepki alır seni üzdükleri için vs. diye ama onada anlatmazsam kime anlatacağım başka hiç kimseye anlatamam bende derdimi zaten.
Ama o benim kadar herşeyi anlatmıyormuş bir kere kayınbabam birşeyi paylaşmıştı benimle bende çok sinirlenmiştim neden sözlüm bundan bahsetmedi diye hatta sen daha ailesel şeyleri bana tam anlatmıyorsun beni ailenden görmüyorsun demek ki baban bile senden çok aileden görüyor diye çıkışmıştım o günden sonra oturdu tek tek geçmişte ne var ne yok anlattı herşeyi.
Geçen de yine ailesel birşeyler olmuş kndisi çarşıda anlattı bana.

Bende eş olacaksak herkes herşeyini rahatlıkla paylaşabilmeli. Gün gelip önüme sunacaksa bazı şeyleri zaten kendime acırım yanlış eş seçmişim diye.

cnmmmm günlükk tutarak yazarak çokk ii yapıosunnn, içini dökmüşş oluosunnn.. ben de az önce msj attımmm gayet tatlı bir dillee üüzldmm pek konuşamdkk die bakalım yrn ne dyckkk :)

tatlımm yazmıştım ya bana da dediler ama aynen dinlemedmm nişanlım ile paylaşmazsam kimle paylaşcmm? beraber hayat kuracakskk birbirmzdn gzli saklımz olmamalı die düşünüorumm.. bak nişanlın da alışmışş seninlee paylaşıoo bncee çokk güzell bişey cnmm.. yeri gelio en yakın dostlarımz oluolar, bizimle herşeyii konuşmalarıı anlatmaları bana göre çok güzell..:)

cnmmm baktımmmm onaaa, bizm evde de varr günlük kalan yemekleri dee onlara koyuyorzzz çok rahat oluoo ciddenn.. benim istediğim süper şef varya oymuş baktım netten hatta süper şef iki de çıkmışşş:1: tatlımmm kullanabilirsnnn aslndaaaa ya da dediğim gbi ikisini bi aradaa alırsınnn, bakarsın çıktığın zmnn...

Evet tatlım ikincisi de çıkmış.İndirime girerse alacağım ben de yoksa evlendikten sonra alrlm:31:

ben çok sulugözlü bi insanım ve erkek arkadaşımın yanında ağlayamıyorum.Ağlamama sinir oluyo çünkü.:26: Hele kavga ettiğimiz zaman ağliyim bide hata kaza:26: bide ağlıyorum diye bi posta zılgıt yiyorum ben:26:

cnmm bazı erkeklerrr duygularını üzüntüleriniii tam yansıtamazlarr, hatta kızarakk farklı tepki göstererek yansıtırlar.. acaba erkek arkadaşın kıyamıoo ve de duygusunuu ters mı yansıtıo.. senin de o anda ilgi şefkat beklemen çok normalll bncee, her kız bunu ister.. bunu hiç konuştnz mu neden böyle olduğunu

evet bnde öyle düşünüyorum sen ben değil BİZ olmalıyız evleniyoruz sonuçta biz.
Yeri gelcek birbirimize anne baba olacağız yeri gelcek eniyi arkadaş yeri gelcek birbirimizin bebeği yeri gelcek eşi sevdiği.
Yani öle sonradan yüze vurma şüphesiyle bir ömür evli kalınmaz ki. Öle kişilikte biri her zmn her konuda yüze vurur herşeyi zaten.

Kuzum herkesle o frekansı tutturamazsın:31:umarım gönlünden geçen tüm güzellikler hayırlısıyla gerçekleşir

Evet tatlım ikincisi de çıkmış.İndirime girerse alacağım ben de yoksa evlendikten sonra alrlm:31:

cnmmm ikincii 85 veya 95 ti unuttm bakk, senn bana haber veirimsnn ben dee bakar olcamm ben de seni haberdar ederimm :) tupperware ben seviorumm, o çiceklii saklama kaplarıı kayınvalidem varr gözümm kalıooo :) al dio daa yokk dedmm :)

evet bnde öyle düşünüyorum sen ben değil BİZ olmalıyız evleniyoruz sonuçta biz.
Yeri gelcek birbirimize anne baba olacağız yeri gelcek eniyi arkadaş yeri gelcek birbirimizin bebeği yeri gelcek eşi sevdiği.
Yani öle sonradan yüze vurma şüphesiyle bir ömür evli kalınmaz ki. Öle kişilikte biri her zmn her konuda yüze vurur herşeyi zaten.

aynennn öyleee cnmmm, kuşku ilee acaba ilee çok zordurr ilişki sürüdrmek hele de evlilik bana çok zor gelio, öyle bir durumda.. bir ömür gzli saklı şeylerlee biraz zor geçer.. burda karşı çıkan belki olurr, farklı düşünen olurr. benim yapım da böylee içimde tutma huyum zatenn yoktrr, söylermm onun bana kızcağını bilsem de hata yapmış olsam da söylermmm :)

kızlarrr gözlerimee fil otrduuu resmen, açamıorummm:1: sabahta erken kalkacağım malumm :) hepinizee ii gecelerr diliorummmm :) bir gün dahaa gttiii ohhh bee:1:

cnmmm ikincii 85 veya 95 ti unuttm bakk, senn bana haber veirimsnn ben dee bakar olcamm ben de seni haberdar ederimm :) tupperware ben seviorumm, o çiceklii saklama kaplarıı kayınvalidem varr gözümm kalıooo :) al dio daa yokk dedmm :)

Haber veririm tabi ki kuzum.Komşumuz satışını yapıyor,bundan sonra indirime girenleri hemen haber verecek ben de seninle paylaşırım:34:ben de seviyorum,annem de kullanıyor çok memnun hem de çok sağlıklı hatta şu anda elimde su şişesi var:9:yeni geline yeni saklama kabı yakışır anne,derdim ben şakayla karışık kesinlikle:52:

Son düzenleme:
aynennn öyleee cnmmm, kuşku ilee acaba ilee çok zordurr ilişki sürüdrmek hele de evlilik bana çok zor gelio, öyle bir durumda.. bir ömür gzli saklı şeylerlee biraz zor geçer.. burda karşı çıkan belki olurr, farklı düşünen olurr. benim yapım da böylee içimde tutma huyum zatenn yoktrr, söylermm onun bana kızcağını bilsem de hata yapmış olsam da söylermmm :)

Aynen bnde öle hiç içimde tutamam ama sadece sözlüme karşı böleyim.
Annemler bna sır küpü der. Herkesin sırrını sakladğım için .

Bende kızacağını bilsede hata etsem söylerim. ilk benden duysun.
Hata da yapsa ilk ondan duymak isterim bnde (:

yapı meselesi herkes saygı duymak lazım.

cnmm bazı erkeklerrr duygularını üzüntüleriniii tam yansıtamazlarr, hatta kızarakk farklı tepki göstererek yansıtırlar.. acaba erkek arkadaşın kıyamıoo ve de duygusunuu ters mı yansıtıo.. senin de o anda ilgi şefkat beklemen çok normalll bncee, her kız bunu ister.. bunu hiç konuştnz mu neden böyle olduğunu

evet canım.soruyorum neden ağlamama böyle tepki veriyosun diyorum.herşeye ağlıyosun diyo:26: benim ağlamam bile senin içinde ufacık bişey yaratmıyo diyorum.üzülüyorum tabiki ağlamana dayanamam ben senin ağlamana sen kendini üzdüğünle kalıyosun ben ona sinir oluyorum diyo:26: sen benim ağlamama da sinir oluyosun diyorum katlanamıyosun diyorum hiçbirşey söylemiyo:26:

Gunaydin kizlar :31: ben dün son mesajimdan sonra uyuyakalmisim zaten yatagimdan yaziyordum size :27: uykular bana yetmiyor :30:

Sanada günaydın ilkaycım

kadınlar kulübü şafağımız :72: 61 TRABZON... :72: bize her yer trabzon. :72: bu espriyi yapmadan edemedim :1:

Back
X