• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

temizleriz kuzuu :1:cam hiçç silmedim çok da korkarım cama çıkmaktan valla:9:

ben de o buharlı spürgeyi reklamlarda görmüştüm ama her zamanki gibidir diye inanmamıştım. onun içinde sadece su mu var? içine kimyasal bir şey koyulsa ne güzel temizler yerleri he:31:

tatlımmm koymuosunnnn sadece su oluo içinde, bzm evin yerleri beyaz bizi bıktrdıı mutfak özellikle.. bunu kullanıoruzz art ve memnun kaldık, güzell alıooo iz bırakmıo bideee

ç. makinasını hallederim ya sonuçta yazıyo orda klavuzda ondan bile bakabilirim. evet süpürgeyi tolga yapsın:32:
Eşyaları alırken dikkat ederim toz göstermeyen şeylerden alırım. şarjlı süpürge mutlaka bende alırım ya gayet pratik hemen çıkar kırıntıları al gitsin. bazen çamaşır asmıştım eh idare ederim o konudada bazılarını baş aşağı assamda:52: aman kuruyor işte ha baş aşağı ha yukarı :27:

Benim kucuk supurgem sarjli degilde kablolu küçük bi haznesi var iste pislikleri biriktirdigi.. o cok rahat oluyor yemekten sonra mutfagi alıyorum onunla birde oturdugumuz odayi, zaten esyalarim toz göstermiyor ani misafir gelse cokta gol yemiyorum yani:9: hedefim esime camasir astirmak ama fazla yuksekten uçuyorum biliyorum :9: :10: :10:

:53: aa harikaymış ya ne kolaylık tamamdır temizlikte de bana gün ışığı doğuyor :9:

cnmm ben kendime de alcm bundnnn ev de şimdi kullanıoruzzzz memnun kaldkkk:1: bu marka mı başka marka mı iice araştrcm alcmm ondan snrr, süpür snr bunla sill çok güzel olurrrr:1: ben öylee yapcmmmm:1::52:

ç. makinasını hallederim ya sonuçta yazıyo orda klavuzda ondan bile bakabilirim. evet süpürgeyi tolga yapsın:32:
Eşyaları alırken dikkat ederim toz göstermeyen şeylerden alırım. şarjlı süpürge mutlaka bende alırım ya gayet pratik hemen çıkar kırıntıları al gitsin. bazen çamaşır asmıştım eh idare ederim o konudada bazılarını baş aşağı assamda:52: aman kuruyor işte ha baş aşağı ha yukarı :27:
aynen hep aynı şeyi düşünmüşümden illa şöyle asacaksn diyor annm. ne farkediyorr ki:9:

kızlar kk da biri böyle yazmış buharlı süpürge hakkında "derz aralarını,muslık kenarlarını,panjurları,camlarımı,yerleri deterjan kullanmadan çok güzel temizliyorum."
vuuuuhu süper bişey bu o zaman cama çıkıp silmekten de kurtulduk ddesenizeeee
:32:

domatesi kavanozlara koymayı biz daha yeni keşfettik annemle birinden duyduk. ondan önce buzdolabında çok yer kaplıyordu çok az yapabiliyordu annem. şimdi baya bi kavanoz yapıyor ama tam tekniğinin detayını sormadım da. benim gördüğüm domatesleri soyuyor, büyük büyük doğruyor kaynatıyor (içine tuz koyuyor mu ondan emin değilim:44:) sonra kavanozlara doldurup ters çeviriyor baş aşağı. ve soğuyana kadar hiç sallanmaması ellenmemesi gerekiyor. sabit duruyor kavanozlar bu önemli. hiç de ekşi olmuyor canım sanki yaz yemeği gibi mis gibi oluyor yemek . kış bitene kadar böyle kullanıyoruz

Canım annem bunu her yaz yapar... melemenlik deriz ismine.. bazen makarnaya domates sos olarakta kullanırım.. pratik bişey.. ama evlenince uğraşabileceğimi sanmıyorum.. ama olsada hayır demem :)

Ben recellerimi kaynattım şimdiden kızlar:32:
gül, vişne, kayısı reçelim var :24: annemin dolabında duruyor:21:

hamarat kız.. toz alman 30 dk ama yemekte maşallahın var... olmadı eve temizliğe ayda bir yardımcıalırsın imkanın olursa.. dert etme temizlik konusunu.. zamanla misafirinin ansızın geleceğini duyunca 5 kolla hızlandırılmış tur yaparsın temizlikte :1:

Benim kucuk supurgem sarjli degilde kablolu küçük bi haznesi var iste pislikleri biriktirdigi.. o cok rahat oluyor yemekten sonra mutfagi alıyorum onunla birde oturdugumuz odayi, zaten esyalarim toz göstermiyor ani misafir gelse cokta gol yemiyorum yani:9: hedefim esime camasir astirmak ama fazla yuksekten uçuyorum biliyorum :9: :10: :10:

canım bende elektrikli fakir darky aldım. günlük kullanım için süper çekiyo.. tecrübeli ablalarım sağolsun kullnıyolardı..

Sizi hamarat hanımlar siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:23: valla ne yalan söyliyim benim de yemeklerim pek güzel olur.ilk yemek yapmayı pirinç pilavıyla öğrendim ilk yaptığımda bile tane tane olmuıştu pilavım :53: o zamandan beri yapamadığım yemek yoktur:21: temizlik konusunda da braz üşengeç olduğum için onu genelde paslıyorum ben işte öğrenci evinde kızlara yada annemle ortaklaşa filan:27:

ayrıca o buharlı temizlemeyi bende çok beğeniyorum.ben evlenesiye daha neler neler çıkar ama onlardan bende özeniyorum yağ lekelerini filan kolayca çıkarır o:52:

şeymacım neden kiralık ev bakıyosun sen?:26:

Sizi hamarat hanımlar siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:23: valla ne yalan söyliyim benim de yemeklerim pek güzel olur.ilk yemek yapmayı pirinç pilavıyla öğrendim ilk yaptığımda bile tane tane olmuıştu pilavım :53: o zamandan beri yapamadığım yemek yoktur:21: temizlik konusunda da braz üşengeç olduğum için onu genelde paslıyorum ben işte öğrenci evinde kızlara yada annemle ortaklaşa filan:27:

ayrıca o buharlı temizlemeyi bende çok beğeniyorum.ben evlenesiye daha neler neler çıkar ama onlardan bende özeniyorum yağ lekelerini filan kolayca çıkarır o:52:

şeymacım neden kiralık ev bakıyosun sen?:26:

Kasımda düğün var tatlım bakınıyorum fiyatlar falan nasıl diye:31:

Canım annem bunu her yaz yapar... melemenlik deriz ismine.. bazen makarnaya domates sos olarakta kullanırım.. pratik bişey.. ama evlenince uğraşabileceğimi sanmıyorum.. ama olsada hayır demem :)

hamarat kız.. toz alman 30 dk ama yemekte maşallahın var... olmadı eve temizliğe ayda bir yardımcıalırsın imkanın olursa.. dert etme temizlik konusunu.. zamanla misafirinin ansızın geleceğini duyunca 5 kolla hızlandırılmış tur yaparsın temizlikte :1:
çok pratik oluyor dimi:31: menemen için de süper oluyorr ama tencere yemeklerine salça yerine bunu kullanıyoruz genelde

Ankara da zaten pahalidir:18: kayseride ne kadar seyma suan senin baktiklarin:31:

cnmm evin içii kırık dökükkk gerçektennn dolu masraf istiooo 1200 tl istio bide eşin ya da sen memur değilsenn evi tutamıosun memur kefil de kabul etmioo geçeb gün çok sinirmm bozuldu

cnmm evin içii kırık dökükkk gerçektennn dolu masraf istiooo 1200 tl istio bide eşin ya da sen memur değilsenn evi tutamıosun memur kefil de kabul etmioo geçeb gün çok sinirmm bozuldu

1200 mü:53: biz 500 e iyi oturuyoruz ya evimizde :16: gerci k.peder ödüyor kiramizi .. onlarin apartmani var, biz altli üstlü oturmak istemedigimiz icin kirada oturuyoruz :31:

1200 mü:53: biz 500 e iyi oturuyoruz ya evimizde :16: gerci k.peder ödüyor kiramizi .. onlarin apartmani var, biz altli üstlü oturmak istemedigimiz icin kirada oturuyoruz :31:

aynıı durummm cnmmm biizmm deee işlerii bu zaten inşaatt amaa ben işyerine yakın istiorummm o yüzdnn kayınvalidemlern taraf bize terss oluoo, orda oturusam bu seferr de benzn parası vercmm çok fazla.. ama ank kira konusundaa art abartmışş uçmuş hattaa

tühh şansa bak ya:( peki ne yapacaksınz

cnmmm bakczzz arttt nişanlım babası ilee bu işi yapıoo, inşaat yapıolar ve malzemesinii satıolar.. ucuzaaa denk gelsee bulsalar dieee beklıiorummm cnmmm:52: kayınpederimmm bakıomuşş galibaaa hiç bişey demedii ama geçen günn konuşmalarndn öyle anladmm

Back
X