- Konu Sahibi esraylmz03
- #10.481
dijital fayans cnmmmm sana demek istediğimm
baktım cnm çok hoş siyahına bayıldım yne :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dijital fayans cnmmmm sana demek istediğimm
baktım cnm çok hoş siyahına bayıldım yne :)
cnmmm çok çeşitlerii varrr aklndaaa olsunnn görüntüsü fln daa çok hoşşş :)
bana kalsa yetişmesi çok zor ilkaycım ben mutfak dolaplarını değiştirmek istiyorum yerleri laminant banyoya duşakabin fayansları falan değiştirmek istiyorum k.babam onlar 1aylık iş hallolur hemen diyor temmuz sonu gibi karar verirsek eylül başında ev bitermiş sonrada eşyaları alıp düğün olurmuş çok aceleye gelicek yani hiç birşeyi nişanlımla bakıp karar verememiş olacağız da anlatamıyorum derdimi![]()
O ustalar hic bi zaman dedikleri tarihte isi teslim etmiyorama basinda kayinpederin surekli durursa belki yetisebilir canim
tek sorun tek basina karar verecek olman, artik onu da internette vasıtasıyla gosterip fikrini alırsın
![]()
off istanbulun merkezi semtlerinde bile ondan ucuz yerler var![]()
YAŞASIN :) çabucak geçsin zaman...artık tickerımda 1 ay yazıyoooo![]()
canım varsa bildiğin öle istanbulda ev bana önersene biz istanbulda oturacağız evlenince.
Sözlüm istanbulda öğretmenlik yapıyor.
Sarıyer istinye tarabya tarafları okula yakın ama zincirlikuyuya yakın yerlerde olabilir okul servisi zincirlikuyudan Anadolu yak. gelen öğretmenleri alıyor. O servise yakın olursa yol masrafı olmaz.
VBenimde enbüyük derdim ev kiramız ne kadr olacak istnbul pahalı diyorlar.
açlık fena bişey doyunca kendime geliyorum gözlerim açılıyor![]()
ehehe cnmmm açkennn marketlerdeee her şeyi alasım gelioo, tokkken gtcn marketee :)
Canım İstanbul öyle bir derya ki 250tlye tek odalı evler de var 2-3bin liraya da var.
canım varsa bildiğin öle istanbulda ev bana önersene biz istanbulda oturacağız evlenince.
Sözlüm istanbulda öğretmenlik yapıyor.
Sarıyer istinye tarabya tarafları okula yakın ama zincirlikuyuya yakın yerlerde olabilir okul servisi zincirlikuyudan Anadolu yak. gelen öğretmenleri alıyor. O servise yakın olursa yol masrafı olmaz.
VBenimde enbüyük derdim ev kiramız ne kadr olacak istnbul pahalı diyorlar.
evet ne görsem aldım bugün sanki yiyecekmişim gibi hepsi kaldı yiyemedimevlenince de kulağımıza küpe olsun tokken gidelim yoksa ne var ne yok alırız bütçeye zarar
![]()
Bukettttt english home'da indirim varkendime engel olamadim bugün yine aldim da aldim ama çok uygun fiyatları. Eksiğin varsa degerlendir bu indirimi tatlim ;-)
aynennn cnmmmm yemek yerizz snrr alışverişee giderizzz :) bende dee ole oluoo alırımm ama snrr yememmm bir iki tane alırımm çoğu kalırrr :) bi an niaşnlım ile kendimi market alışverişindee düşündmm ve gülesm geldi nedenseeefarklıı reyonlarr ilgimizi çekerrrr, o bi tarafta ben bi tarafta