• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bana kalsa yetişmesi çok zor ilkaycım ben mutfak dolaplarını değiştirmek istiyorum yerleri laminant banyoya duşakabin fayansları falan değiştirmek istiyorum k.babam onlar 1aylık iş hallolur hemen diyor temmuz sonu gibi karar verirsek eylül başında ev bitermiş sonrada eşyaları alıp düğün olurmuş çok aceleye gelicek yani hiç birşeyi nişanlımla bakıp karar verememiş olacağız da anlatamıyorum derdimi:14:

O ustalar hic bi zaman dedikleri tarihte isi teslim etmiyor:50: ama basinda kayinpederin surekli durursa belki yetisebilir canim :31: tek sorun tek basina karar verecek olman, artik onu da internette vasıtasıyla gosterip fikrini alırsın:31:

O ustalar hic bi zaman dedikleri tarihte isi teslim etmiyor:50: ama basinda kayinpederin surekli durursa belki yetisebilir canim :31: tek sorun tek basina karar verecek olman, artik onu da internette vasıtasıyla gosterip fikrini alırsın:31:

yetişmesi konusunda şüphem yokta tek başıma karar vermek istemiyorum acelemiz yok ki bi gelsin hayırlısıyla düğünü de yaparız evimizi de gönlümüze göre yaparız ama fikrimi hiç sormuyorlar malesef :25:

Kızlar eve geldim kuzene davetliymişiz iftara size haber vereyim dedim:1::1::1:
Akşam yine yokum bu gün hepiniz erkenden yatınnn haa:20::9:
akşam ev telefonundan konuştumuz için hiç biyere gitmek istemiyorum:27:

off istanbulun merkezi semtlerinde bile ondan ucuz yerler var:53:

canım varsa bildiğin öle istanbulda ev bana önersene biz istanbulda oturacağız evlenince.
Sözlüm istanbulda öğretmenlik yapıyor.

Sarıyer istinye tarabya tarafları okula yakın ama zincirlikuyuya yakın yerlerde olabilir okul servisi zincirlikuyudan Anadolu yak. gelen öğretmenleri alıyor. O servise yakın olursa yol masrafı olmaz.

VBenimde enbüyük derdim ev kiramız ne kadr olacak istnbul pahalı diyorlar.

canım varsa bildiğin öle istanbulda ev bana önersene biz istanbulda oturacağız evlenince.

Sarıyer istinye tarabya tarafları okula yakın ama zincirlikuyuya yakın yerlerde olabilir okul servisi zincirlikuyudan Anadolu yak. gelen öğretmenleri alıyor. O servise yakın olursa yol masrafı olmaz.

İstinye, tarabya, sariyer istanbulun en pahali yerleri z.kuyu daha uygun.Tek araçla gidilebilecek daha uygun semtler var o tarafa yakin.Istanbul pahali ama sen de calisacaksan çok zorlanmazsiniz.

Canım İstanbul öyle bir derya ki 250tlye tek odalı evler de var 2-3bin liraya da var.:31: Şimdi o kadar çok semt var ki ne önersem bilemedim . Ama Sarıyer falan çok lüks çok pahalı diyebilirim oraları düşünme. Zincirlikuyuu hem merkezi bir yer hem her yere otobüs metrobüs metroya yakın. Okul servisinin tam güzergahını yazarsan hangi ilçelerden geçtiğini , ben sana yorum yaparım.. En iyisi sen bana semt söyle , şurası mı burası mı daha iyidir ve daha uygun evler vardır diye , karşılaştırarak fikir vereyim:31:

evet ne görsem aldım bugün sanki yiyecekmişim gibi hepsi kaldı yiyemedim :9::9: evlenince de kulağımıza küpe olsun tokken gidelim yoksa ne var ne yok alırız bütçeye zarar :9:

aynennn cnmmmm yemek yerizz snrr alışverişee giderizzz :) bende dee ole oluoo alırımm ama snrr yememmm bir iki tane alırımm çoğu kalırrr :) bi an niaşnlım ile kendimi market alışverişindee düşündmm ve gülesm geldi nedenseee:1: farklıı reyonlarr ilgimizi çekerrrr, o bi tarafta ben bi tarafta

Bukettttt english home'da indirim var :-) kendime engel olamadim bugün yine aldim da aldim ama çok uygun fiyatları. Eksiğin varsa degerlendir bu indirimi tatlim ;-)

Bukettttt english home'da indirim var :-) kendime engel olamadim bugün yine aldim da aldim ama çok uygun fiyatları. Eksiğin varsa degerlendir bu indirimi tatlim ;-)

aaa ciddnn mii cnmmm çok saoll haber verdiğinn içinn tatlm, bakayımm ben haftaa sonuu.. sen nelerr aldınn cnmm, ii günlerdee kullan inşş :)

aynennn cnmmmm yemek yerizz snrr alışverişee giderizzz :) bende dee ole oluoo alırımm ama snrr yememmm bir iki tane alırımm çoğu kalırrr :) bi an niaşnlım ile kendimi market alışverişindee düşündmm ve gülesm geldi nedenseee:1: farklıı reyonlarr ilgimizi çekerrrr, o bi tarafta ben bi tarafta

hangi reyon kimin sizde cnm :)

Back
X