- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
- #10.761
Gunaydin tatlim![]()
dahaa ii msnn cnmmm bugnn? bizim dee çarşıı varr bugnnn :) bol boll konuşupp mesajlaşsskk die bekliormmm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin tatlim![]()
dahaa ii msnn cnmmm bugnn? bizim dee çarşıı varr bugnnn :) bol boll konuşupp mesajlaşsskk die bekliormmm :)
Daha iyiyim canim, bol su ictigim icin surekli tuvaletteyimbizim carsimiz yarin
guzel bi carsi gecirirsiniz insallah
![]()
cnmmm bol su içmeninn çok faydasııı olurrr ciddenn :) evttt cnmmmm şuan pes oynamaya gtmişş brzz kafası dağılsn oynasınnn snrr arayımm, şimdii rahatszz etmek istemiorummm, arkadaşlarıyla gtmişlerrrr zır zırr huzurszz etmeym diee :) yrn da sizzz bolll boll konuşursnzz inşş tatlmmmm, güzel bir çarşı geçirisnzzz
Evet biraz arkadaslariyla olsun tatlimsende sakinsin heralde benim gibi
ben diyorum esime arkadaslarinla biseyler yapacaksaniz yapin sonucta onlarla da paylasimin var ve birlikte bisey yapmak istersiniz, onlari yakinda gormeyeceksin diyorum esim yok ya senle konusmak varken napiim onlari diyor
ama carsisi cumartesiye denk geldiginde arkadaslariyla kahvaltiya gidiyor ben yarim gün calisiyorum ya, ben isten cikinca oda arkadaslarindan ayrilip parka gidiyor öyle konusuyoruz :102:
aynennn öleymmm cnmmmdemek ki canları onuu istediiii diorummm oynasınlarr, vakit geçirsnler.. seninn eşinn ayrılıomuş arkadaşlarındn :) nişanlım hep onlarladırr hiçç ayrılmıolarr ikiz gbilerrr
aradaa boşluk yaratıpp arıoo işte.. nişanlım burdayken de öyle düşünüodumm, ben de buluşurm arkadaşlarmla, o da buluşurr, ortak arkadaşlar ise çift çift buluşuruz..
herkesnn kendiine ait az da olsa özel zamanlarıı olmalıı dimii sen daha ii bilirsnn :)
Canim ayriliyor ama ayrilmasaydi da bisey demezdim sonucta icerde vakit gecirince ister istemez disarisi icin plan yaparlar![]()
Evet bizkm esimle bi aksamimiz vardir, o arkadaslariyla hali sahaya gider bende kiz arkadaslarimla bulusurumayri gunlerde yapmiyoruz çünkü zaten haftanin bi günü onun ailesine bir günü de benimkilere gidiyoruz, ee ikimizde ayri gunlerde disari ciksak 4 gün gitmis olacak birlikte gecirecek sadece 3 gün kalacak o yuzden ayni gune denk getirdik, sizde oyle yapabilirsiniz
![]()
evttt cnmmm çok mantıklıı aynıı gün ikinzdeee arkadaşlarınzla buluşuonszz böylecee diğer günler tamamen sizee kalıoo :) bndee şöylee diorummm sen maçizlemeye fln dışarı gttiğinde ben de kız arkadaşlarımıı eve çağırımmm
evtt ayrılmazsa daa bişeyy denmzzz, nişanlım asker arkadaşları içinn şöyle demiştii, hem aynı işyernde çalıştığını hem dee aynı evi paylaştığını düşünn aynenn öyle durumdyzz ve çok alışıosunn, çok paylaşım oluo demiştii, o yzden de beraber de plan yapabilirlerr, tek özgür oldukları günn
Gunaydin kizlar, cumartesi ise gelmekten nefret ediyorum![]()
kızlarrr herkesee günaydınn :)
Canim ayriliyor ama ayrilmasaydi da bisey demezdim sonucta icerde vakit gecirince ister istemez disarisi icin plan yaparlar![]()
Evet bizkm esimle bi aksamimiz vardir, o arkadaslariyla hali sahaya gider bende kiz arkadaslarimla bulusurumayri gunlerde yapmiyoruz çünkü zaten haftanin bi günü onun ailesine bir günü de benimkilere gidiyoruz, ee ikimizde ayri gunlerde disari ciksak 4 gün gitmis olacak birlikte gecirecek sadece 3 gün kalacak o yuzden ayni gune denk getirdik, sizde oyle yapabilirsiniz
![]()
Kızlar günaydınnn..Ne güzel konuşuyosunuz...Ben bugün çok hüzünlüyüm bilmiyorum özlem kapladı içimi nişanlım arayınca da tutamadım kendimi...Ama mutluyum yine de önceden kavga ettiğimiz için ağlardım, şimdi sadece özledim diye ağladım, iyi geldi içimde bir ağırlık vardı 2 gündür, hafifledim sanki...Öyle konuştu ki sevdiğim sanki ta uzaklardan sarıldı bana... Ah be çocuk...Ne özledim seni bir bilsen!
![]()
Aynen İlkaycım, ben hep iyiyim iyiyim diye dolaşıyorum ortada ama bazen böyle oluyor işte bi an insan güçsüz kalıveriyor...Canim insan her zaman ozluyor ama bazen iste böyle fazla özlüyor :26: eldende bisey gelmiyor, bekliyoruz hep birliktesende safagina bak ve ilk gittigi zamani düşün.. zorda olsa geldik bugünlere
![]()
şafak yavaş yavaş sıkıştırmaya mı başladı yoksa banamı öyle geliyor :/
Aynen İlkaycım, ben hep iyiyim iyiyim diye dolaşıyorum ortada ama bazen böyle oluyor işte bi an insan güçsüz kalıveriyor...
Bir sarılsam ah...Evet ilk gittiği zamanları düşünüyorum bende ama sabır da sona doğru tükeniyor sanki
Aynen ben 65 den sonra çok net yavaşladığını hissediyorum..Offf yirmileri faalan düşünemiyorum yaa:26:
Kızlar günaydınnn..Ne güzel konuşuyosunuz...Ben bugün çok hüzünlüyüm bilmiyorum özlem kapladı içimi nişanlım arayınca da tutamadım kendimi...Ama mutluyum yine de önceden kavga ettiğimiz için ağlardım, şimdi sadece özledim diye ağladım, iyi geldi içimde bir ağırlık vardı 2 gündür, hafifledim sanki...Öyle konuştu ki sevdiğim sanki ta uzaklardan sarıldı bana... Ah be çocuk...Ne özledim seni bir bilsen!
![]()
şafak yavaş yavaş sıkıştırmaya mı başladı yoksa banamı öyle geliyor :/
Kendini oyalamak en iyi yapilacak sey sanirimben gecen gunlerde bos kaldim gördüm ne haldeyim:26: o yüzden sürekli kosturmacaya sokmak lazim kendimizi
![]()
Aksam atkadasim iftara geleceksahurda da bendeyiz, mesela ben suan evin icinde kosturuyorum
![]()
ilkayyyyyyy iftar menüsünde nelerr varrr :)
Bukeeeet
*
Yayla corbasi
Taze fasulye
Firinda sebzeli tavuk
Pilav
Salata (semizotu ve misir icerikli)
Sutlac
![]()
cnmmm bayaa şeyler yapmışssnnn elinee sağlıkkkk :) ben de dün biizmkileree semizotunu yoğurtluu yaptımmm![]()
Simdilik sadece sutlac ve fasulyeyi yaptimbirazdan semizotlarini ayiklamaya baslarimm, sonra digerlerine gecerim
cok seviuorum bende semizotunu, annemlerin bahcesinden getirdim geldim .. kabak patlican biberi de ordan getirdim
![]()