• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

selam kızlar,

sabahtan beri sizi bekliyorum.. uyuyakaldınız hepiniz..
tabi şeymanın halen uyuduğunu hepimiz biliyoruz..

Sanirim bu aksam aciklanacak:31:

Kuzum sen bayramdan bi hafta sonra mi gideceksin:26:

Evet kuşum. Çünkü bayramin 3.gunu nisanlimin gösterisi var anzak savasinin yil donumuymus.Nisanlim da mizansel grubunda.2.gunu de k.validemler gidecek, onlardan ayri gitmek istiyorum hem 2.gunu burada olmam gerekiyor o yüzden bir sonraki haftaya kaldı :-(

Evet kuşum. Çünkü bayramin 3.gunu nisanlimin gösterisi var anzak savasinin yil donumuymus.Nisanlim da mizansel grubunda.2.gunu de k.validemler gidecek, onlardan ayri gitmek istiyorum hem 2.gunu burada olmam gerekiyor o yüzden bir sonraki haftaya kaldı :-(
Olsun sakin sakin görüşmüş olursunuz kuzum:31:
inşş cnmm sıkıntıszz atlatırızzzz:18: bizde dee yoğunlkk varrrr ara sıraa geliorummm bakıorummm sizeeee:1: genelde aklım burda oluooo amaaa

Kolay gelsin bukeeeet:31:

Kalabalık olacak onlar yine canım.Bir de k.validem sen de gelir misin demedi:26:belki memlekette oladuğum için söylememiştir ama yine de bekledim:ssz:

Hmm sana da dese iyiydi kuzum ama bence de istanbulda olmadigin ickn seslenmediler çünkü gecen sefer soylemislerdi:31: bende kayinvalidelere hic birlikte gidelim demiyorum :60:

Hmm sana da dese iyiydi kuzum ama bence de istanbulda olmadigin ickn seslenmediler çünkü gecen sefer soylemislerdi:31: bende kayinvalidelere hic birlikte gidelim demiyorum :60:

Bir de buraya gelmeden önce gitmedim onlara,telefonla ramazan hayırladım o yüzden tripli bana :63: kendisi bilir hiç naz niyaz çekemem:ssz:kuzum siz evlisiniz ve evci izni kullanıyorsunuz ne işi var seninle k.validenlerin:9:gideceklerse kendileri gitsinler:10:

Bir de buraya gelmeden önce gitmedim onlara,telefonla ramazan hayırladım o yüzden tripli bana :63: kendisi bilir hiç naz niyaz çekemem:ssz:kuzum siz evlisiniz ve evci izni kullanıyorsunuz ne işi var seninle k.validenlerin:9:gideceklerse kendileri gitsinler:10:

Kayinvalidenin triplisi cekilmiyor:90: gideceklerse kendileri gitsinler giderken benide gotursunler :60:

Bizimkinin yersiz tripleri çoktur sağ olsun:ssz:ama benim ne kadar umurumda tabi:9:hiç bir şey olmamış gibi davranıyorum.Ki zaten ortada olan bir şey de yok:26:hiç vaktim yoktu,dönüşte gideceğim zaten:51:

Kuzum en iyisini yapıyorsun, sorun var diye algilarsan bu sefer ister istemez bu evlerimize, nisanlilarimiza yansiyor:31: en iyisi yokmus gibi davranmak :1:

Back
X