- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #11.001
günaydınnn kızlarrr nasılsnzzzz :)
Gunaydin buket

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnn kızlarrr nasılsnzzzz :)
Gunaydin buketben iyiyim sen nasilsin, askerinden haber var mi ne oldu telefon meselesi :44:
cnmmmm şimdilikkk sorun yok gbiii ama net anlatamadııı bugn inşş arar da anlatrr, hallettmm gbii bişey dediii, sen napıosunnn cnmmm
Selam kizlarnasilsiniz.Bizim 40 lara dusmemize 1 hafta kaldı çok şükür çok mutluyum.
Hoşgeldin kuzumbayramda 30lara düsecegiz
![]()
Sanirim bu aksam aciklanacakhobba bu haftada bitiyor kızlar 353lerin yerleri belli oldumu yaw?
Evet kuzum.Ben nisanlimin yanindayken safagimiz 32'de olacak :-D çok şükür az kaldi
Sanirim bu aksam aciklanacak
Kuzum sen bayramdan bi hafta sonra mi gideceksin:26:
Iyi hadi cok şükür tatlimnapiim is yerindeyim, yapacak bi isim yok sıkılıyorum :44: sen napiyorsun
![]()
Olsun sakin sakin görüşmüş olursunuz kuzumEvet kuşum. Çünkü bayramin 3.gunu nisanlimin gösterisi var anzak savasinin yil donumuymus.Nisanlim da mizansel grubunda.2.gunu de k.validemler gidecek, onlardan ayri gitmek istiyorum hem 2.gunu burada olmam gerekiyor o yüzden bir sonraki haftaya kaldı :-(
inşş cnmm sıkıntıszz atlatırızzzz:18: bizde dee yoğunlkk varrrr ara sıraa geliorummm bakıorummm sizeeeegenelde aklım burda oluooo amaaa
Olsun sakin sakin görüşmüş olursunuz kuzum![]()
Kalabalık olacak onlar yine canım.Bir de k.validem sen de gelir misin demedi:26:belki memlekette oladuğum için söylememiştir ama yine de bekledim![]()
Hmm sana da dese iyiydi kuzum ama bence de istanbulda olmadigin ickn seslenmediler çünkü gecen sefer soylemislerdibende kayinvalidelere hic birlikte gidelim demiyorum
![]()
Bir de buraya gelmeden önce gitmedim onlara,telefonla ramazan hayırladım o yüzden tripli banakendisi bilir hiç naz niyaz çekemem
kuzum siz evlisiniz ve evci izni kullanıyorsunuz ne işi var seninle k.validenlerin
gideceklerse kendileri gitsinler
![]()
Kayinvalidenin triplisi cekilmiyor:90: gideceklerse kendileri gitsinler giderken benide gotursunler![]()
Bizimkinin yersiz tripleri çoktur sağ olsunama benim ne kadar umurumda tabi
hiç bir şey olmamış gibi davranıyorum.Ki zaten ortada olan bir şey de yok:26:hiç vaktim yoktu,dönüşte gideceğim zaten
![]()
şu temmuzda bi bitseydi((