Canım ailesi ile konuşamıyodur anlıyorum ama beni üzen bana söylediği bir kaç cümle oldu, hak etmedğim şeyler mesela 'sen bizim durumumuzu düşünmüyosun' gibi oysa ben nişan döneminde herşeyi en az maliyetle kurtarmaya çalıştım ... Altında falanda filanda elbisede hep en uygununu tercih ettim bunları göz ardı edip bana o cümleyi söyledi ya yıkıldım resmen.Söylediğimde 'erken rezervasyon için birşeyler ayarlayamaz mıyız, bir yerden para filan...2.kere bile tekrar etmedim cümlemi ısrar etmedim 'şu an ayarlayamayız hayatım demesi yeterliydi dünden beri ağlıyorum bu cümleye o kadar yaptığım fedakarlığa bu mu karşılığı diye. Bizim nişanımız k.babamın işi yüzünden çok sıkıntı oldu.Neredeyse nişan askerden sonraya erteleniyordu bende nişan istediğimiz gibi olamadı bu bari istediğim gibi olsun anlamında 'bu da istediğim gibi olsun' dedim tüm söylediğim bu neymiş efendim ben onlarını durumunu düşünmüyormuşum.Benim yerimde başka kız olsaydı eğer o nişan olmazdı gerçekten...
Fiyatta anlaşmışlar ben salonu görmeden daha. Kayın babam ın arkadaşının yeri ben resimlerine baktım çok ferah güzel bir yer normalde pahalıymış da ama k.babama uygun yapmışlar fiyatı. beni götürmediler daha kapora verilmedi ama sözü alındı başkasına vermeyecekler o tarihte...Ben resimlerden bakıp resimlerden beğendim diye başka bir seçeneğe bakılmadı, halbuki ben 'resimlerinden güzel bir yere benziyor, gidip bakalım gerçekten seversem tarihi alalım' demiştim ama onlar gidip konuşup sözünü almışlar.Adamlar para bekliyor yani nişanlımada beğenmezseniz değiştiririz diyormuş k.babamlar, neyi değiştireceğim bu saatten sonra ben? şurda kalmış düğüne 3 ay orayı beğenmesem ne olacak...Böyle işte kuzum çok kırgın ve dertliyim bu konularda.