• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Vaayyy demek denize sıfır çok güzel ama odasında jakuzi yok o yüzden hakkını kaybettiii:9::9::9:

İlle jakuzimi olcak kız :D
Ambiyansi çok güzel ama otelin :D Denize sıfır gece ay ışış denize vuruo odanın camları büyük denizi görüyrsun maldivler gibi :D

Günaydııınnnnnnn kızlaarrrrrr :32:

çarşıdayız askerimi bekliyorum gelsin diye.

Şafaaakkkkkkkk 50 / Nevşehirdeyiz :72::72::72:

Günaydııınnnnnnn kızlaarrrrrr :32:

çarşıdayız askerimi bekliyorum gelsin diye.

Şafaaakkkkkkkk 50 / Nevşehirdeyiz :72::72::72:

Gunaydin:31: bende esimi bekliyorum, bizimde carsimiz var bugün:16: 1 e kadar mesajlasacagiz, ben eve gidincede konuşacağız :16:

Günaydın sizede.. ohh keyfini çıkarın bakalım. benimde yarın olcak inşallah.. bu arada görüntülü görüşüyorsunuz dimi?

Günaydın sizede.. ohh keyfini çıkarın bakalım. benimde yarın olcak inşallah.. bu arada görüntülü görüşüyorsunuz dimi?

Biz görüntülü konusmuyoruz, esim oradaki internet kafeleri begenmedi, birde etrafinda surekli insanlar oldugu icin, benim kamera acmami istemiyor:31: biz telefonla normal sekilde eger cumartesi carsidaysa 4 saat kadar konusuyoruz hic kapatmadan :16: pazar carsidaysa daha fazla tabi:98:

kızlarrr günaydınnn :) bzmdee yrn olucak çarşımızz :) çarşısı olanlar inş bol bolll konuşup, hasret giderirlerr :)

görüntülü konuşuyoruz bizzz öyle özlemişim ki görmezsek duramayız ki her haftayı iple çekiyoruz görebilmk için birbirimizi. :38:

Çarşısı yarın olanlar da inşAllah yarın güzel güzel geçer görüşmeleri. :34:

şuan karşımda kurban olduğum imkan olsada kameradan geçip yanına gitsem öpsem öpsem sarılsamda gelsem :54::54::38::1::17:

Back
X