• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlar selam nasılsınız?
Bizim evci belli oldu bayramın 2. Günü cıkıo 2 gün iihiihihi

Turnnn sende durum ne naptınız canım ? Rezervasyon yaptırdın mı

Biliyorum ki canım yazdı gitti bugün k.v si gelecekti:44: iftara.İnsallah kötü bişe yoktur.
Bende kumpi yaptım bugün iftara:56:

Insallah bisey yoktur:44:

Ben hazira kondum yine annemde:1: migrenim tuttu zaten yine uyudum esim kislaya döndükten sonra teli kapatip:26:

Patlatiyorum:1: kuzum belli oldu komutan demis arife günü 5 te cikaracagim esimi, pazar günü 5 e kadar :52: otele küçük bi servet odeyecegim ama napalimmmmm :16:

Cok sevindim canım yasak biliorum ama bazı askerler evlerine gidio otel parası ödememek icin
Ki bence büyük risk az kaldı zaten
Biximkilere yeni astsubay gelmiş teror estirio içerde 2 gün vermiş evciyi de :/
Napalım hiö görmemekten iyidir

Bu arada uzun dönemlerden terhis olcaklar var eglence yapıolarmıs
Bizimkilerde bölğkte 4 kısa dönem oldugu icin onlara da yapıolarmıs
Yani su an askerimin teskere eglencesi var ))))
Kocaman pasta yaptırmıslar üstüne askerlerin isimlerini yazmısşar
Bir de mavi bi çarşafa tras köpüğüyle
Askerin adı soyadını memleketini ve safagını yazmıslar ))))))

Bayramdan sonra 36 kalcakkkkkk :nazar:

Insallah bisey yoktur:44:

Ben hazira kondum yine annemde:1: migrenim tuttu zaten yine uyudum esim kislaya döndükten sonra teli kapatip:26:

Gecmiş olsun canım:31: Bizim çarşımız yoktu istirahatde olduğu için ama full mesajlaştık kesinti olmadan :32: çok özlemişiz yaa mesajlaşmayı uzun uzun yazıştık

Cok sevindim canım yasak biliorum ama bazı askerler evlerine gidio otel parası ödememek icin
Ki bence büyük risk az kaldı zaten
Biximkilere yeni astsubay gelmiş teror estirio içerde 2 gün vermiş evciyi de :/
Napalım hiö görmemekten iyidir

Bu arada uzun dönemlerden terhis olcaklar var eglence yapıolarmıs
Bizimkilerde bölğkte 4 kısa dönem oldugu icin onlara da yapıolarmıs
Yani su an askerimin teskere eglencesi var ))))
Kocaman pasta yaptırmıslar üstüne askerlerin isimlerini yazmısşar
Bir de mavi bi çarşafa tras köpüğüyle
Askerin adı soyadını memleketini ve safagını yazmıslar ))))))

Bayramdan sonra 36 kalcakkkkkk :nazar:

Kuzum esimi cikarttigimda hergun 12 de imza atmisti subeye gidip.. o yuzden sehir disina cikamayiz zaten :31:
Ayyy kina gecesi gibi ne güzel :21: askerine de büyük moral olmustur :31: bayramdan sonra cok az kalacakk ohh :21:

Gecmiş olsun canım:31: Bizim çarşımız yoktu istirahatde olduğu için ama full mesajlaştık kesinti olmadan :32: çok özlemişiz yaa mesajlaşmayı uzun uzun yazıştık

Sagolasin tatlim:31: ooohh mesajlasmakta iyi oluyor ya, bizde yarin mesajlasabiliriz belki arkadasindan telefon alabilirse:31:

:18:
Kuzum esimi cikarttigimda hergun 12 de imza atmisti subeye gidip.. o yuzden sehir disina cikamayiz zaten :31:
Ayyy kina gecesi gibi ne güzel :21: askerine de büyük moral olmustur :31: bayramdan sonra cok az kalacakk ohh :21:

Onlar bir iki güne cıkıo ben daha burdayım dio )))))
Bildigşn nazlı bebek :)))

Sagolasin tatlim:31: ooohh mesajlasmakta iyi oluyor ya, bizde yarin mesajlasabiliriz belki arkadasindan telefon alabilirse:31:

Evet hele biz cok mesjlaşırdık gitmeden cok alışıktım yani..Ama evlenince mesajlaşmayı düşünmüyorum akşama konuşacak bişeler kalsın gün içinde kısacık 5 dk arayabilir gönlümü almak hatrımı sormak için:1:

Evet hele biz cok mesjlaşırdık gitmeden cok alışıktım yani..Ama evlenince mesajlaşmayı düşünmüyorum akşama konuşacak bişeler kalsın gün içinde kısacık 5 dk arayabilir gönlümü almak hatrımı sormak için:1:

Biz evlendikten sonra mesajlasmayi biraktigimiz icin simdi mesajlasmamak cok koymuyor :1:

Back
X