354. Dönem asker yarenleri diyet grubuna hoşgeldiniz :)

Günlük yenilen yemeklere göre hangi yaren daha aç?

• bnnu

OY: 0 0,0%
  • benvesen06

• MissGamzeli

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

lunamoon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
3.990
114
0
Samsun
Evet hanımlar, hedefimiz askerlerimiz gelene kadar kilo fazlalarımızdan kurtulmak. Yarından itibaren herkes yediği yemeklerin kalorilerini hesaplayarak ona göre beslenmeye çalışsın. Akşamları da yediklerinizi ve ortalama aldığınız kalorileri buraya yazıp günlük kanaat notlarınızı beklemeye koyulabilirsiniz. :8: Şimdiki listemizi paylaşıyorum. Katılmak isteyene kapımız açıktır. Ayrıca egzersiz bilgilerini paylaşıp gaza gelmek isteyen arkadaşlarımızda bnnu'nun topiğinde paylaşımda bulunabilir. Kolay gelsinnnnnn :8::8::8:

:122:bnnu:122:
:122:benvesen06:122:
:122:cimcime_89:122:
:122:erees:122:
:122:lunamoon:122:
:122:MissGamzeli:122:

Son düzenleme:
haydi bakalım yarın miladımız olsun, biz de aynalarla barışalım iyice :108:

Evet hanımlar, hedefimiz askerlerimiz gelene kadar kilo fazlalarımızdan kurtulmak. Yarından itibaren herkes yediği yemeklerin kalorilerini hesaplayarak ona göre beslenmeye çalışsın. Akşamları da yediklerinizi ve ortalama aldığınız kalorileri buraya yazıp günlük kanaat notlarınızı beklemeye koyulabilirsiniz. :8: Şimdiki listemizi paylaşıyorum. Katılmak isteyene kapımız açıktır. Ayrıca egzersiz bilgilerini paylaşıp gaza gelmek isteyen arkadaşlarımızda bnnu'nun topiğinde paylaşımda bulunabilir. Kolay gelsinnnnnn :8::8::8:

:122:benvesen06:122:
:122:erees:122:
:122:lunamoon:122:
:122:MissGamzeli:122:
Oyyyy canim benimmm nasıl da düşüncelisin teşekkür ederim görünce cok mutlu oldum :16::54:
Hayırlı olsun topigin tatlim , insallah dilediginiz kilolara kavuşursunuz :71:

Yarın da pazartesi tam diyet günü hee:52:

hakkaten ha uğraşsak olmazdı :122:

Oyyyy canim benimmm nasıl da düşüncelisin teşekkür ederim görünce cok mutlu oldum :16::54:
Hayırlı olsun topigin tatlim , insallah dilediginiz kilolara kavuşursunuz :71:

:17::17:ihi sevindim mutlu olmana canım:31: Sağol canım :) İnşallah başaracağız bu sefer:15:

hakkaten ha uğraşsak olmazdı :122:

:17::17:ihi sevindim mutlu olmana canım:31: Sağol canım :) İnşallah başaracağız bu sefer:15:
Sende sağol canim :54:
Inşallah , kilo problemim yok ama destek için ugrarim :)
En azindan kilo almamak için yaptıklarımi paylasirim :1:
Amaaaa tepinip tepinip yanima da gel :52::52:

Sende sağol canim :54:
Inşallah , kilo problemim yok ama destek için ugrarim :)
En azindan kilo almamak için yaptıklarımi paylasirim :1:
Amaaaa tepinip tepinip yanima da gel :52::52:

sende yediklerinin kalorisini yaz kilo verme ve kiloyu koruma grubu olur grubumuz :) İnşallah ya bende istiorum aslında deşarj olurum biraz ama psikolojim el vermiyor maalesef :30::30::29:

La biz ne ediyok demişler, son başlamışlar halay çekmeye:27: :118::64:
Heheh bayılıyorum şu smiley a :118: :118: :118:
sende yediklerinin kalorisini yaz kilo verme ve kiloyu koruma grubu olur grubumuz :) İnşallah ya bende istiorum aslında deşarj olurum biraz ama psikolojim el vermiyor maalesef :30::30::29:
Tabiki canim yazarım ,
Aslinda sana bi sır vericem ? Sana ama bi tek :1:
Spor yapinca askerimi daha iyi moralle bekliyordum , son bikac gündür özel işlerim var spor yapamiyorum , daha da bi duygusal oldum :106::106::106:

Son düzenleme:
Heheh bayılıyorum şu smiley a :118: :118: :118:

Tabiki canim yazarım ,
Aslinda sana bi sır vericem ? Sana ama bi tek :1:
Spor yapinca askerimi daha iyi moralle bekliyordum , son bikac gündür özel işlerim var spor yapamiyorum , daha da bi duygusal oldum :106::106::106:

Hişşş kısık sesle konuş kimse duymasın :23::23: bi saat belirleyelim o saatte evde olanlar kalksınlar zumba yapsınlar olmaz mı:21:

Hişşş kısık sesle konuş kimse duymasın :23::23: bi saat belirleyelim o saatte evde olanlar kalksınlar zumba yapsınlar olmaz mı:21:
:1: hii küçük harflerle konusuyorum fısır fısır :1:
Bilmem ki canim herkese saat uymayabilir ,ben genelde akşam 7 gibi spora başlıyorum.
Hii bir de listeye ekledigin için tsk ederim :54:

:1: hii küçük harflerle konusuyorum fısır fısır :1:
Bilmem ki canim herkese saat uymayabilir ,ben genelde akşam 7 gibi spora başlıyorum.
Hii bir de listeye ekledigin için tsk ederim :54:

Reca ederimmm :)) olsun ya gece 11 de yapalımm:122: yatmadan evvel kaslarımız çalışmaya devam eder :51:

seni geç uyumaya alıştıralım :29:

Eskiden 10 da yatiyordum desem :52:
Melatonin hormonu 22-03 arasinda salgilaniyor dediler alistim 22 de yatmaya ama şimdi 23 de salgilaniyor o saatte uyumaniz lazim dediler ben de öyle uyuyorum :60:

Kuzum topigini geyige cevirmiim yarenlere gel orada konusalim ,
Yarindan itibaren buradan paylaşım yapariz :16:

Eskiden 10 da yatiyordum desem :52:
Melatonin hormonu 22-03 arasinda salgilaniyor dediler alistim 22 de yatmaya ama şimdi 23 de salgilaniyor o saatte uyumaniz lazim dediler ben de öyle uyuyorum :60:

ben geç yatarım genelde az uyumak isterim bilmiyorum :30: ama asker beklemeye başladıktan sonra nispeten daha erken yatıyorum bazen :4:

Back
X