354. Dönem asker yarenleri diyet grubuna hoşgeldiniz :)

Günlük yenilen yemeklere göre hangi yaren daha aç?

• bnnu

OY: 0 0,0%
  • benvesen06

• MissGamzeli

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .
Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

KAhvaltıda, biraz yaprak grissini yedim ve yanında şekersiz çay içtim. :50:

kahvaltı yapamıyorum yaaaaa uffff :50:

KAhvaltıda, biraz yaprak grissini yedim ve yanında şekersiz çay içtim. :50:

kahvaltı yapamıyorum yaaaaa uffff :50:

Kahvaltı: 4 parça yaprak grissini, bir çay bardağı şekersiz çay
Ara 10.30: Bir kupa şekersiz sütlü neskafe
Öğlen: 1 kase tavuk suyu çorba, yarım porsiyon tavuklu mantar, 1 tabak bulgur pilavı, az salata
Ara 14.00: Bir kupa şekersiz sütlü neskafe

menüm nasıl gidiyor acaba? :1:

bende bugün
sabah : yarim domates . azıcık peynir 1 dilim kepek ekmeği, bi kaç zeytin ve 1 yumurta yedim
öğlen : 1 kase çorba 2 kepçe et yemeği , 1 kepçe pilav
akşam : 1 kepçe haşlanmış sebze , 1 kase yoğurt , 1 tabak salata

bugün aklım hep yemekteydi çok yemişim sanırım :125::125:

Akşam yemeğinde sadece domates çorbası yiyeceğim, 1 dilim tahıllı ekmekle.

Bugün spor salonuna yazıldım, cuma günü başlıyorum, hoca fenaa yalnız, sırf ondan azar işitmemek için zorlayacağım kendimi valla :37: :27: :37:

Yarın da diyetisyene gidiyorum.

baya planlı programlı başlıyorum bu hafta yani :21:

Bugün spor salonuna yazıldım, cuma günü başlıyorum, hoca fenaa yalnız, sırf ondan azar işitmemek için zorlayacağım kendimi valla :37: :27: :37:

oooow süpersin :42:

Kahvaltı: 4 parça yaprak grissini, bir çay bardağı şekersiz çay
Ara 10.30: Bir kupa şekersiz sütlü neskafe
Öğlen: 1 kase tavuk suyu çorba, yarım porsiyon tavuklu mantar, 1 tabak bulgur pilavı, az salata
Ara 14.00: Bir kupa şekersiz sütlü neskafe

menüm nasıl gidiyor acaba? :1:

evett missgamzeli öğlen yemeğindeki bir tabak bulgur pilavını iki kaşık yapıp kahvaltında aldığın besinleri arttırmalısın bence onun dışında abur cubura kaçmaman iyi olmuş :)
bende bugün
sabah : yarim domates . azıcık peynir 1 dilim kepek ekmeği, bi kaç zeytin ve 1 yumurta yedim

Yediğin yemekler çok yağlı değilse gayet iyi bir menü olmuş bence akşam az yemen iyi olmuş öğlen yemeğini bir kepçe alsan daha iyi olur onun yerine salata ekle bence :)

Ohh maşallahh hadi bakalım Allah güç kuvvet versin :) akşam çorba yemen iyi olmuş az önce yazdığım bulgur pilavının bi etkisi kalmayacak böylece, ama kesinlikle kahvaltı yapmalısınnn :34::34:

Son düzenleme:
ben bugün saat 2 de bişeyler yedim 1 tane haşlanmış yumurta, 4 zeytin ve avuç içi kadar ekmek yedim şekersiz çay ile, 1 saat öncede kalorisi 160 olan bi paket bisküvi yedim :) ha zero içiyorum bide onun çetelesini tutmuyorum o yüzden :)

Yediğin yemekler çok yağlı değilse gayet iyi bir menü olmuş bence akşam az yemen iyi olmuş öğlen yemeğini bir kepçe alsan daha iyi olur onun yerine salata ekle bence :)

ben hastanede çalıştığım için canım öğle yemeğinde ne varsa onu yiyorum ama pilav makarna tatlı gibi şeyleri de yememeye çalışıcam artık bide yemekler çok yağlı değil arada yeşil çayda içiyorum örtmenimm :78::51:

ben hastanede çalıştığım için canım öğle yemeğinde ne varsa onu yiyorum ama pilav makarna tatlı gibi şeyleri de yememeye çalışıcam artık bide yemekler çok yağlı değil arada yeşil çayda içiyorum örtmenimm :78::51:

Anam örtmen oldum ne güzell :) iyi yapıyosun çok aç hissettiğinde nescafeye yönel bazen çay mideyi kazındırıyo :31::31:

evett missgamzeli öğlen yemeğindeki bir tabak bulgur pilavını iki kaşık yapıp kahvaltında aldığın besinleri arttırmalısın bence onun dışında abur cubura kaçmaman iyi olmuş :)

Ohh maşallahh hadi bakalım Allah güç kuvvet versin :) akşam çorba yemen iyi olmuş az önce yazdığım bulgur pilavının bi etkisi kalmayacak böylece, ama kesinlikle kahvaltı yapmalısınnn :34::34:

Kahvaltı alışkanlığı kazanmam lazımmmm :56::56::56:

onu da diyetisyenle oturturum heralde yavaş yavaş :21:

Anam örtmen oldum ne güzell :) iyi yapıyosun çok aç hissettiğinde nescafeye yönel bazen çay mideyi kazındırıyo :31::31:

nescafede selülit yapıyomuş ama örtmenim :55: bol limonlu yeşil çay su gibi içiyorum canım istiyo o derecedeyim yane :86::86:

anladım canımm hadi sıra sende bakalım sen neler yidin bugün bakalımmm :37::37:

yazdım ki ben :))haşlanmış yumurta, 4 zeytin, avuç içi kadar ekmek, 1 diyet bisküvi henüz akşam yemeği yemedim ama bi kaşık pilav bi parça tavuk yiyecem sanırım :)

Son düzenleme:
yazdım ki ben :))haşlanmış yumurta, 4 zeytin, avuç içi kadar ekmek, 1 diyet bisküvi henüz akşam yemeği yemedim ama bi kaşık pilav bi parça tavuk yiyecem sanırım :)

ama görmemişim ki ben :17: bu saydıklarında öğle menüsünü göremedim luna 2 eöğün mü yapıyosn günde :ssz:

bende bugün

Sabah kahvaltidaki yumurtan süper, hem tok tutuyor hem de bol protein :)
Genel olarak menün çok başarılı bence :)

Sabah kahvaltisi şart, hatta diyetisyenin sana şu cumleyi kurabilir sabah kahvaltisini krallar gibi yapıp aksam yemegini yoksullar gibi degerlendir :)
Ben kahvalti yapmazsam tüm günüm zehir oluyor baş ağrısından ölüyorum halsiz halsiz dolaşıyorum etrafta :)
Ve tam tahili ekmek kepek ekmeginden cok daha iyi bir secim :) menün güzel abarti hiçbirşey yok :)

ben bugün saat 2 de bişeyler yedim 1 tane haşlanmış yumurta, 4 zeytin ve avuç içi kadar ekmek yedim şekersiz çay ile, 1 saat öncede kalorisi 160 olan bi paket bisküvi yedim :) ha zero içiyorum bide onun çetelesini tutmuyorum o yüzden :)
Seni de erken kaldirmaya gelicem lunaaa :)
2 de kahvalti mi yapilir kuzu :1:
Ahh ah elimde olsa tüm gazli icecekleri özellikle de colayi turkiyeye asla sokmam , o kadar zararli ki zero bile olsa cok zararli luna :(

Back
X