354. Dönem asker yarenleri diyet grubuna hoşgeldiniz :)

Günlük yenilen yemeklere göre hangi yaren daha aç?

• bnnu

OY: 0 0,0%
  • benvesen06

• MissGamzeli

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .
Evet bayanlar bugünki kanaat notlarımızı giriyorum.

:78:bnnu 10 üzerinden 10 (Menülerin iyi oluyor hep ama aynı anda hem çorba hem de yemek yemek bana fazla geldi. Tabi kilo fazlan olmadığı için daha rahat yiyebiliyorsun:)):78:

Tsk ederim örtminim:71: , ama sadece sulu köfte ve yoğurt yesem cok az olmaz mii :78:
Önden çorba içmek tokluk hissi veriyor ve pesinden yiyecegimiz yemekleri daha az almami sağlıyor:1:

Son düzenleme:

:78:bnnu 10 üzerinden 10 (Menülerin iyi oluyor hep ama aynı anda hem çorba hem de yemek yemek bana fazla geldi. Tabi kilo fazlan olmadığı için daha rahat yiyebiliyorsun:)):78:
:78:benvesen06 10 üzerinden 5(Yemek yemekte coştun diye bu notu aldın bir daha olmasın lütfen:20::78:
:78:erees 10 üzerinden 7 (Saat 4'teki o yemek menüsü ne öyle ya bunun yarısından daha az bi kalori alman lazım bence :53: akşam yediğin şeylerde fazla kalori tutmamış Allahtan o akşam yemeğinden sonra nasıl acıktın ki :20::20:):78:
:78:lunamoon 10 üzerinden 9(800'ü tutturamadım diye 1 puan kırdım):78:
:78:MissGamzeli 10 üzerinden 8 (Bisküvi yemek istiyorsan şekersiz, yada form bisküviler var onlardan yiyebilirsin hem tokta tutuyor canım):78:

ahh biliyorum biliyorumm lunaa bugün çok abarttım halbuki sabah negüzelde başlamıştımm :110: püüüü banaaa :25::25:

Tsk ederim örtminim:71: , ama sadece sulu köfte ve yoğurt yesem cok az olmaz mii :78:
Önden çorba içmek tokluk hissi veriyor ve pesinden yiyecegimiz yemekleri daha az almami sağlıyor:1:

:)):17::17: ben ya hep ya hiççi olduğum için ya full yerim, yada böyle azıcık minicik yerim içim öyle rahatlıyor çünkü :) tabi öyledir herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa nasıl rahat ediyorsa öyle yemeli :)

Diyette doyulmaz ki canım :) seni tatmin ettiyse bana laf düşmez tabi, sembolik şeyler yapıyoruz sonuçta birbirimize gaz verelim diye :27:

Ancak doyurmadı o zaman:52:
Hakikaten doymuş hissetmiyordum kendimi
1125 kalori almışım düzelttim bnnu dedi

tamam 10 dakika sonra spora inicem ihihihiihih:52:
Sabahta 25 dakika yapmıştım:52:

Bir de spor yaptigini da negatif kalori olarak yazarsan canim net kalorini hesaplamış olursun , mesela yürüyüş mü yaptin 200 kalori mi harcadin yediklerin 1200 kalori ,harcadiklarin 200 kalori ,net 1000 kalori.... gibi

Son düzenleme:
Bir de spor yaptigini da negatif kalori olarak yazarsan canim net kalorini hesaplamış olursun , mesela yürüyüş mü yaptin 200 kalori mi harcadin yediklerin 1200 kalori ,harcadiklarin 200 kalori ,net 1000 kalori.... gibi

Tamam bunu gidip gelince ekliyeyimm çok sağoool:8:

Ben bi koşup geleyiiiiiiiiiiiiim az yarım saat sonra görüşmek üzeree esen kalın
:8::8::8:

:78:MissGamzeli 10 üzerinden 8 (Bisküvi yemek istiyorsan şekersiz, yada form bisküviler var onlardan yiyebilirsin hem tokta tutuyor canım):78:

yarın 10'da 10 alıcam çünkü diyet listeme göre besleneceğim :21:

Gonderiim canım, guvendigim bi site var :)

bana da gönderir misinnn :26:

Sabah yaptığım ve az önce yaptığım sporu eksi kalori olarak düşünce 837 kalori kaldı:55:

Back
X