Bende normalde beyaz çikolatayı çok severim ayıptır söylemesi aşkımda beyazdır![]()
muhahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende normalde beyaz çikolatayı çok severim ayıptır söylemesi aşkımda beyazdır![]()
Sen bizden deneyimlisin senden de olur not aldıysam iyi
Canınız çok tatlı çekerse çikolata falan yiyecek olursanız bitter yemeliymişiz diyetteyken o iyi olurmuş diğer çikolatalara göre
Aynennnn öyle bitter cikolata hemde faydalı ,
Ama şeker isteğini azaltmak.icin tarçınlı süt içebilirsin zira bugün ben oyle yaptım :)
Menün guzel ama pirinç pilavini daha az tüketmeni tavsiye ederim , bir de akşam yemeklerinde corba ve yoğurt kilo vermeyi hizlandirir dipnot :)
evet, her gün 5 gr'ı geçmemek şartıyla bitter çikolata yiyebilirmişiz :) benim diyetisyenim izin verdi mesela buna :) kare şeklinde oluyo ya zaten çikolatalar, onlar 80 gr ve 16 parçadan oluşuyor, yani her parçası tam 5 gr oluyormuş. yani her gün bir küçük kare bitter çikolata yemek serbest. ama ben her gün yerine 2-3 günde bir yemeyi düşünüyorum :)
Akşam yemeğinde sadece çorba ve yoğurt yemek mi kilo vermeyi hızlandırır? yani sebze ya da et yemeyecek miyiz? anlamadımm:26:
150 kalori yaktım geldiiiiiiiiiim
Ay benim en büyük sorunum mide ve göbek gerçekten gidecekmi bu mide bu göbek
Düümdüz bir karın istemiyorum oturduğumda katlanmasın yeter![]()
her türlü katlanacak o önemli olan kaç kat olduğu![]()
HERKESE 10 VERDİM
:122:bnnu:122:[/COLOR]
:122:benvesen06:122:
:122:erees:122:
:122:lunamoon:122:
:122:MissGamzeli:122:
ee şimdide 2 katama pörtlüyooooooo
benimki üç katzamanla pörtlemesi küçülecek işte
![]()
la nasıl üç kat alla alla hertürlü 2 kat olması lazım sanki
midem ayrı göbeğim ayrı katlanıyor
benim göğüs altım ile mide üstümde 1 kat daha var
ayy koptumm![]()
la orda yok benim koca mide koca göbekim ben
ne diyeyim inşallah![]()
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İdaal Kilona 90! günde ( 964 ) kal. alarak ulaşabilirsin.
Böyle diyiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
evet inş aynen öyle olacak :) gerçi şu an canım acayip full kaşarlı sucuklu bir tost istiyor ama![]()
Ne çeşitsin kızım sen biz burda açlıkla cebelleşiyoruz sen neler yazıyorsun![]()