354. Dönem asker yarenleri diyet grubuna hoşgeldiniz :)

Günlük yenilen yemeklere göre hangi yaren daha aç?

• bnnu

OY: 0 0,0%
  • benvesen06

• MissGamzeli

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .
Sen bizden deneyimlisin senden de olur not aldıysam iyi:10:

Canınız çok tatlı çekerse çikolata falan yiyecek olursanız bitter yemeliymişiz diyetteyken o iyi olurmuş diğer çikolatalara göre

evet, her gün 5 gr'ı geçmemek şartıyla bitter çikolata yiyebilirmişiz :) benim diyetisyenim izin verdi mesela buna :) kare şeklinde oluyo ya zaten çikolatalar, onlar 80 gr ve 16 parçadan oluşuyor, yani her parçası tam 5 gr oluyormuş. yani her gün bir küçük kare bitter çikolata yemek serbest. ama ben her gün yerine 2-3 günde bir yemeyi düşünüyorum :)

Aynennnn öyle bitter cikolata hemde faydalı ,
Ama şeker isteğini azaltmak.icin tarçınlı süt içebilirsin zira bugün ben oyle yaptım :)

Menün guzel ama pirinç pilavini daha az tüketmeni tavsiye ederim , bir de akşam yemeklerinde corba ve yoğurt kilo vermeyi hizlandirir dipnot :)

Akşam yemeğinde sadece çorba ve yoğurt yemek mi kilo vermeyi hızlandırır? yani sebze ya da et yemeyecek miyiz? anlamadımm:26:

evet, her gün 5 gr'ı geçmemek şartıyla bitter çikolata yiyebilirmişiz :) benim diyetisyenim izin verdi mesela buna :) kare şeklinde oluyo ya zaten çikolatalar, onlar 80 gr ve 16 parçadan oluşuyor, yani her parçası tam 5 gr oluyormuş. yani her gün bir küçük kare bitter çikolata yemek serbest. ama ben her gün yerine 2-3 günde bir yemeyi düşünüyorum :)

Akşam yemeğinde sadece çorba ve yoğurt yemek mi kilo vermeyi hızlandırır? yani sebze ya da et yemeyecek miyiz? anlamadımm:26:

Her gun bitter cok fazla bence :((
Benim dedigim corba ve yoğurt kisa vadede kilo verdirir ama en sagliklisi sebze yemegidir :)

150 kalori yaktım geldiiiiiiiiiim
Ay benim en büyük sorunum mide ve göbek gerçekten gidecekmi bu mide bu göbek
Düümdüz bir karın istemiyorum oturduğumda katlanmasın yeter:5:

HERKESE 10 VERDİM
:122:bnnu:122:
:122:benvesen06:122:
:122:erees:122:
:122:lunamoon:122:
:122:MissGamzeli:122:
[/COLOR]

Son düzenleme:
Back