Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltı
1 dilim kaşarlı ekmek 120 kalori
Süzme peynir 30
Yeşil zeytin 20
Domates salatalık 10
180 kalori
Saat 5
Tarhana Çorba - 123Kcal
Etli Türlü -300
4 kaşık makarna 140
Ayran - 84Kcal
827 kalori
Canim 5 e kadar hic acıkmıyor musun
10.30 da kahvaltım bitiyor.Normalde 16.da yiyorum bugun 17 ye kaydı.16 olursa cok acıkmıyorum ama bugun 17ye kayınca baya acıktıgımı hissettim![]()
Ya ben acikiyorum ara oğünler olmasa duramam ki , suan bile açım yani :) , o yüzden merak ettim 5_6 saat hiçbirşey yemeden zaman nasil gecer diye :)
Bence de geçmezdi ama geçirmeye çalışıyorum hem senin abartılacak kiloların yok ki bizim gibi
Ne yapayım dayanmaya çalışıyorum mesela 16.00 gibi okulda yemek yediğimde 2 adet tatlı varsa onu 4e bölüp 1 ini yiyorum kalanını yanımdaki arkadaşlara veriyorum püreli yemek varsa ayırıyorum
Arkadaşımın erkek arkadaşının işine geliyor tatlıları ona veriyorum ama yorumu şu;öleceksin açlıktan yakında![]()
Allah korusun canim ,tatli yemeyince bişey olmaz ama temel gidalarini hepten yememezlik etme de .ara ogün dedigim mesela 1 elma da olsa yeter 61 kalori fazla birşey de degil , bunun gibi yani ,ki elma tok da tutar , yumurta kadar degil ama , yumurta yine bende döküntü yapticok üzgünüm cok severim yumurtayı ama yiyemiyorum, sen de hic sevmiyordun galiba :)
Afet olacaz afettttttttttttt![]()
Yarın da pazartesi tam diyet günü hee![]()
Bütün kızlar toplanmış toplanmış toplanmış![]()
bugün aklım hep yemekteydi çok yemişim sanırım :125::125:
nannn, diyet yolunda bi başıma mı kaldım beeeen![]()
nerdesiniz bakiyim sizzzz![]()
kızlaaaaaaaaaaaaar benide aranızaa alın![]()
bende 63 e dayandım![]()
![]()
nannn, diyet yolunda bi başıma mı kaldım beeeen![]()
nerdesiniz bakiyim sizzzz![]()
Napiyoruz kalori hesabı mı?