354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

selam kızlarr, bugün 2 kez konuştum sevdiceğimleee, keyfim yerinde

sizler nasılsınız bakalımmm

bizde sabah 4 5 nöbeti vardı 5 te aradı 5 buçuğa kadar konuştuk ilk kez henüz birdaha aramadı bakalım akşama inşallah

benimki hala asıl yere sevk edilmediği için rahatı yerinde bakalım gidince nasıl olacak

benimki çok yoğun diyo günde bi kere arıyo heryer de askerlik aynı değil mi ya ben de istiyorum ama aramasını niye böyle :85:

Günaydınlar efenim nasılsınız bu gün ben böyleyim

bu arada dün hesabımı kapatayım diye mesaj attıydım kapanırsam haberiniz olsun

AAaaaaaa neden hesabı kapatıyorsun

seninkide dağıtım izni kullanmayacak yanii

rica ederim canım yaparsın yaparsın

Evet öyle yapıyorum ama sonradan çok laf yiyorum he he

Tıka tıka kulaklarını boşveeeeeeeeer kaç kere asker yolu bekliyeceğiz canın ne isterse onu yap

AAaaaaaa neden hesabı kapatıyorsun

Tıka tıka kulaklarını boşveeeeeeeeer kaç kere asker yolu bekliyeceğiz canın ne isterse onu yap
Sabah akşam buraya takılıyorum canım kendimi toparlamam lazım diye düşünmüştüm ders çalışmak için ama şu an askıda kapatmıyorum yani

Evet ya aynen nasıl içime oturdu uğurlamaya gidemedim diye keşke gitseydim istedikleri kadar konuşsalardı

tşler lunaa

benimki çok yoğun diyo günde bi kere arıyo heryer de askerlik aynı değil mi ya ben de istiyorum ama aramasını niye böyle :85:

Benimki de dün akşam yarın gündüz arayamam açılış var dedi.
Nee açılışı yaa dedim bende bilmiyorum yeniyiz ya ondan herhalde dedi akşama ancak ararım dedi bugün hiç aramadı

Son düzenleme:
bu arada bana şu şafak meselesini bi anlatın ya kocacım aradı21 tmmuzda bitcek izin kullanmazsa 21 temmuz sabahı çıkıcam dedi evlilik yııldönümümüz bizim:)) ama bazıları 155den düşüyo falan 3 şubat sülüs tarihiydi aynı yerde kalcak acemilik ustalık aynı yer komutan yemin töreninden sonra boludan çıkmıcaksa eşin falan gelirse pazar günü 5e kadar git boludan çıkma ama demiş yol izni falanda yok yani izinde kullanmayacak napcam ben bu şafak meselesini yaaa

selam kızlar nasılsınız

bugün askerim aradı ama hem hasta olmuş hemde sesi kısılmış bağırmaktan 3 kere aradı bugün ama nedense bugün içimde bi sıkıntı var

gene aradı az önce yuppiieee

9'dan sonra yine arıycam dediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…