354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Tekirdağ askerlerine gelsin bu karikatürrr :52: :52: :52:

$images.webp

Ben yatar srtık, iyi geceler kızlaaaar :3:

benimki her fırsatta arıyo bilmem yanlız olsam ararmıydı şimdi oğlumun hatrına bu kadar sık sanırım:)) konuşcak hali yoktu 9 buçukta uyuyoruz hepimiz ölüyoruz yorgunluktan dedi meraklanmayın bide tel çok kalabalık oluyomuş enimkinin adı orada çocuklu er olmuş tek çocuğu olan benimkiymiş ondan herkes öncelik veriyo sağolsunlar diyo içinizi ferah ttun inşallah hepsi günde en az üç kere arar AMİN.

mutlaka öyle ama insan sesini duyduğunda rahatlıyor birtek :2:

Ben de yatiyorum kizlar yarin yolculuk var ucak +hızlı tren falan ordan oraya yorulacağim baya iyi geceleer:54:

Günaydın kızlar :) benimki sabah aradı ilk kez, nasıl mutlu oldum anlatamam :) rüya görüyorum zannettim :)

bu arada benimkinin botlarıyla başı dertteymis :( alişamamis daha ayakları :(

bnnu canım bu tarz anlar atlatıcaz sanırım birgün iyiyken hatta 1 saat iyi hissediyoken 5 dk sonra ağlamaya başlayabilicez sanırım denge falan kalmıcak bizde anlaşıldı ama sabır ve dua ile biticek inşallah ben bugün hiç sesini duyamadım ve benim eşimde hasta
bende kavuşma anını o sarıldığım mutluluktan ağladığım anı hayal ediyorum sürekli
Aynen sabir ve dua canim . Bugün iyim ben toparlandim gece cok kötü oldum ama kabulleniyoruz yapacak birşeyimiz yok dua dan baska

şafaklar attıııı :52::52::52:
:52::52: eveeeeettt bir gün daha bitti :52:

muti'ninki daha yanında ya, ondanötürü bence :1: 20 mart sonrası kendisini burda bolca görürüzz :1:
Heh ben dicektim ki sen cvp yazdin :1:

kendımde anormallık hıssedıyorum 1 gun aramadıgında ortalıgı ayaklandırdım sımdı ıcımde bı rahatlık var 3 gun oldu Allaha emanetler yapcak bısıy yok
Canım karti mi bitti , bizde genelde o caldirir ben ararim , ilk günler inan kart dayanmiyordu sonradan kesfettik benim tlfda dakikalarım vardi onu kullanıyorum ,zaten o yok die ne dakikam ne smsim ne internetim hicbiri bitmio :))

Tekirdağ askerlerine gelsin bu karikatürrr :52: :52: :52:

Eki Görüntüle 975555

Ben yatar srtık, iyi geceler kızlaaaar :3:

Heheh cok güldüm be ya :60::60:
Ben de yatiyorum kizlar yarin yolculuk var ucak +hızlı tren falan ordan oraya yorulacağim baya iyi geceleer:54:
Nolduuuu nereye yolculukkkkk

Günaydın kızlar :) benimki sabah aradı ilk kez, nasıl mutlu oldum anlatamam :) rüya görüyorum zannettim :)

bu arada benimkinin botlarıyla başı dertteymis :( alişamamis daha ayakları :(
Günaydın :)
Ilk gun benimkinin de botlari acitmis topuk kismina bastım bastim yumusattim dedi :)

Günaydın kızlar benimkine tembihlemiştim yarın 2 ile 3 arası arama diye umarım unutupta aramaz:55:

Ohh rahatladım ptt ile başım dertteydi bugün beşiktepe'ye ulaşmış:16: ptt askeriyenin içinde :16: ayy hadi bakalım :6:

Ohh rahatladım ptt ile başım dertteydi bugün beşiktepe'ye ulaşmış:16: ptt askeriyenin içinde :16: ayy hadi bakalım :6:

ohh ohhh, hadi iyisinn :21:

mektup eline ulaşınca da haberdar et tamam mı :) tam olarak ne kadar zamanda ulaştığını hesaplayacağım çünkü :)

kızlar sizdede bir hissizleşme böyle garip bir durum varmı ? ben böyle hissizleştiğimi hissediyorum :/

ohh ohhh, hadi iyisinn :21:

mektup eline ulaşınca da haberdar et tamam mı :) tam olarak ne kadar zamanda ulaştığını hesaplayacağım çünkü :)

Tamam canım haber veririm :16: ayy ya aradı diyor ki resmini getirmediğime çok pişman oldum göndersen olur mu diye akıllım ya haberi yokki gönderdim bilee :69::69::69:

Back
X