354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Tamam canım haber veririm :16: ayy ya aradı diyor ki resmini getirmediğime çok pişman oldum göndersen olur mu diye akıllım ya haberi yokki gönderdim bilee :69::69::69:

ne güzeeel :21:

benimki de fotoğrafımı sol cebinde taşıyormuş, kalbinin üstünde :16:

ne güzeeel :21:

benimki de fotoğrafımı sol cebinde taşıyormuş, kalbinin üstünde :16:

ayyy ne güzel :16: senin askerinle konuşmuşlar bugün canım bizimkiler sabah beni aramadı niye aramadın gamzenin sevgilisi aramış diyorum eğitimdeydim diyor biraz trip yaptım:1: iyi oluyo böyleee ya :27:
bugün muayene olmuşlar genel sağlık nefes al nefes ver falan :)

Son düzenleme:
ayyy ne güzel :16: senin askerinle konuşmuşlar bugün canım bizimkiler sabah beni aramadı niye aramadın gamzenin sevgilisi aramış diyorum eğitimdeydim diyor biraz trip yaptım:1: iyi oluyo böyleee ya :27:
bugün muayene olmuşlar genel sağlık nefes al nefes ver falan :)

he hee :1: yalnız bizden iyi bi korkacaklarr bu dönemde, askerlik sonrası da gizli saklı bi iş yapmaya cesaret edemeyecekler hiç
:27:

valla sabah ben de şaşırdım :) uyuyodum, telefona uyandım, uyku sersemi numaraya falan da dikkat etmedim, açtım direk. "günaydın aşkımmm" deyince karşıdaki ses, rüyada hissettim kendimi :31:

ona da dedim hatta, rüya mı görüyorum ben diyeee :53:

sabah 7.36'da aradı beni, 3 dk konuştuk, iştima var dedi kapattık soraa :31:

he hee :1: yalnız bizden iyi bi korkacaklarr bu dönemde, askerlik sonrası da gizli saklı bi iş yapmaya cesaret edemeyecekler hiç
:27:

valla sabah ben de şaşırdım :) uyuyodum, telefona uyandım, uyku sersemi numaraya falan da dikkat etmedim, açtım direk. "günaydın aşkımmm" deyince karşıdaki ses, rüyada hissettim kendimi :31:

ona da dedim hatta, rüya mı görüyorum ben diyeee :53:

sabah 7.36'da aradı beni, 3 dk konuştuk, iştima var dedi kapattık soraa :31:

:60: aynen öyle olacak :27: ay ne güzel mutlu olmuşsundur sabah sabah :16:

seninki ulaşmış mı canımm? bi de konuştun mu yakınlarda, neler yapmışlar bugün?

beni saat 5 gibi aradı, ama toplantıda olduğum için açamadım :43:

canım ptt askeriyenin içindeymiş oraya gitmiş ama sonrasında ne oldu bilmiyorum mektup sürpriz olsun istedim ama yarında ses çıkmazsa söyleyeceğim bi araştırsın diye :15:

Konuştuk canım muayene olduk bugün dedi sadece orayla ilgili olarak bugun ki komutan iyimiş heralde genç biri akşam tv izlemeye izin verdi dedi o kadar söyledi orayla ilgili:31:

Arar ki uyumadan inşallah canım:34:

Son düzenleme:
gün geçtikçe konuşma süremiz artıyorrr :52: :16:

taam 20 dk konuştuk bu akşam :52: :16:

kızlar sizdede bir hissizleşme böyle garip bir durum varmı ? ben böyle hissizleştiğimi hissediyorum :/

hissizleşmemi bu bilmiyorum ama sanki tüm hisler yerini özleme bırakıyor gibi :31: evden çıkasım arkadaşlarımla vakit geçiresim bile yoook

canım ptt askeriyenin içindeymiş oraya gitmiş ama sonrasında ne oldu bilmiyorum mektup sürpriz olsun istedim ama yarında ses çıkmazsa söyleyeceğim bi araştırsın diye :15:

Konuştuk canım muayene olduk bugün dedi sadece orayla ilgili olarak bugun ki komutan iyimiş heralde genç biri akşam tv izlemeye izin verdi dedi o kadar söyledi orayla ilgili:31:

Arar ki uyumadan inşallah canım:34:

tamam canımm, benimki de aradı az önce, hala öğrenmemiş bölük/tabur falan :53:

bu akşam bi sorayım dedi, öğrense de ben de gönderebilsem artıkk :31:

iyi akşamlar canım, hoşgeldinn :3:

mektup gönderiyoruzz :68:

yok canım, olmamıştır, ne olacak kiii, sen içini ferah tutt :nazar:

hımmm :31: bende gndercem de bıraz rahatlasın dıye beklıyorum. gunluk tutuyorum o gıttıgı gunden berı saat kacta kac dakıka konustugumuzu o gun neler yaptıgımı onu ne kadar cok ozledıgımı yazıyorum:43: bız herseyı haber ederdık bırbırımıze yıne haberı olsun dıye ıste..

kızlarrrr iyi akşamlarrrr...

bende biriciğimi dün teslim ettim..kendi ellerimle yaaani...üüff..

bugünde hemen bi kargo hazırladım sevgililer günü felan diye (ama bizim için hergün sevgilier günü tabii :1:)

...aaahhhh...

sizler nasılsınız bakalımm??

Back
X