- 15 Aralık 2013
- 537
- 15
- 48
- 35
sana güveniyorum bitanem deyip duruyo da bende burda KK'da fink atıyorum![]()
bende sana güveniyorum bitanem de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana güveniyorum bitanem deyip duruyo da bende burda KK'da fink atıyorum![]()
11:30 kalkış duş falan işte 12:30 dan beri burdayım :78::78: tüüüüüüüüü
bana da en çok bu benziyor hık demiş burnumdan düşmüş![]()
bende sana güveniyorum bitanem dene dersi çalışıyosun buarada
Baş belası Kpss:83::83:
Hepsini askerim ve ailemle harcardim :)iyi akşamlar canımmm yaparsınn Rabbim ömür versin daha neler yaparsın![]()
Wuhuuuuuvv 10 saat mii , ya aslinda benim de tempom düştü 12 den 19 a kadar programim ama malum yemek dinlenme falan da oluyor daha erken kalkip daha erken baslamam lazim sankibende program yaptım sözde 8 kalkış 18 e kadar ders diye ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:122::122:
hımm Allah yardımcınız olsun kızlarrr bölümünüz ne![]()
Aminnnnnnn ben iktisattt sen ?:122:
Ahahahh luna bildiğin sesli sesli güldüm :))hahaah ne güzel mi mesaj olmuş bubildiğin anladım yani
![]()
Aminnnnn inşallah, benimki inşaat mühendisliği, lunanin tabiriyle baş belasi kps yedi bitirdi stresi ayri derthımm Allah yardımcınız olsun kızlarrr bölümünüz ne![]()
Wuhuuuuuvv 10 saat mii , ya aslinda benim de tempom düştü 12 den 19 a kadar programim ama malum yemek dinlenme falan da oluyor daha erken kalkip daha erken baslamam lazim sanki![]()
bende tıbbi dokümantasyon canım memnun oldum![]()
Ahahahh luna bildiğin sesli sesli güldüm :))
Aminnnnn inşallah, benimki inşaat mühendisliği, lunanin tabiriyle baş belasi kps yedi bitirdi stresi ayri dertbu da ayni ben
![]()
![]()
Ahahahh luna bildiğin sesli sesli güldüm :))
Aminnnnn inşallah, benimki inşaat mühendisliği, lunanin tabiriyle baş belasi kps yedi bitirdi stresi ayri dertbu da ayni ben
![]()
![]()
bende tıbbi dokümantasyon canım memnun oldum![]()
Yetmiyor gibime geliyor tarih gibi nankör bir ders varkenYetiyorsa eksiğin yoksa gayet iyi yani, benim daha çok çabalamam lazım ama olacak olacak yapacağım evet yani inşallah hı hı evet evet olacak :78:
Teşekkür ederim canim :) hiii tam kps ye uygun calisirken aynen öyle oluyorumçok güzell canım mesleğin smileyde tam kpss ruh haline göre yanii![]()
Böhöhöytt pardon siz kimdiniz kine![]()
Yetmiyor gibime geliyor tarih gibi nankör bir ders varken
Canim taniki yaparsin yeter ki iste , bu benim için de gecerli yani istedikten sonra elimizden kurtulamazz :)
artık gönül rahatlıylann banyoya girebilirimmhaydi birazdan görüşürüz kızlaaar
![]()
unuuttun mu beni ,eski günleri. .... şarkının devamini bilmiyorum sezen aksudan gelsin sana :))