354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

iyi akşamlar canımmm yaparsınn Rabbim ömür versin daha neler yaparsın :29:
Hepsini askerim ve ailemle harcardim :)

bende program yaptım sözde 8 kalkış 18 e kadar ders diye ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:122::122:
Wuhuuuuuvv 10 saat mii , ya aslinda benim de tempom düştü 12 den 19 a kadar programim ama malum yemek dinlenme falan da oluyor daha erken kalkip daha erken baslamam lazim sanki :53:

Wuhuuuuuvv 10 saat mii , ya aslinda benim de tempom düştü 12 den 19 a kadar programim ama malum yemek dinlenme falan da oluyor daha erken kalkip daha erken baslamam lazim sanki :53:

Yetiyorsa eksiğin yoksa gayet iyi yani, benim daha çok çabalamam lazım ama olacak olacak yapacağım evet yani inşallah hı hı evet evet olacak :78:

Ahahahh luna bildiğin sesli sesli güldüm :))

Aminnnnn inşallah, benimki inşaat mühendisliği, lunanin tabiriyle baş belasi kps yedi bitirdi stresi ayri dert :35:bu da ayni ben :35: :60::60:

çok güzell canım mesleğin smileyde tam kpss ruh haline göre yanii :27:

Yetiyorsa eksiğin yoksa gayet iyi yani, benim daha çok çabalamam lazım ama olacak olacak yapacağım evet yani inşallah hı hı evet evet olacak :78:
Yetmiyor gibime geliyor tarih gibi nankör bir ders varken :20:
Canim taniki yaparsin yeter ki iste , bu benim için de gecerli yani istedikten sonra elimizden kurtulamazz :)

çok güzell canım mesleğin smileyde tam kpss ruh haline göre yanii :27:
Teşekkür ederim canim :) hiii tam kps ye uygun calisirken aynen öyle oluyorum :60:

Son düzenleme:
artık gönül rahatlıylann banyoya girebilirimm :27: haydi birazdan görüşürüz kızlaaar :37:

Yetmiyor gibime geliyor tarih gibi nankör bir ders varken :20:
Canim taniki yaparsin yeter ki iste , bu benim için de gecerli yani istedikten sonra elimizden kurtulamazz :)

2 saat falan arttır o zaman çalışma saatini, :31:Yerim seni öss diye bi kitap vardı bizde yiyeceğiz seni kpss deyip yolumuza devam edelim en iyisi :15::15::15:

Back
X