354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Benimki 1saat once aradi keske aramayaydi hastayim fena saatlerdir yatiyorum napiyon dedi iyiyim sen napiyon dedim sesin niye boyle dedi noldu dedi birsey yok iyiyim dedin hee ben salagim zaten noldu dedi bende hastayim dedim anlattim :(
Canimm geçmiş olsun :( herkes hasta bu ara ya :43: Allahim acil şifa versin...

Son düzenleme:
ilk defa aramadi ama tum gun gulmeye calistim ama cok ihtiyacim vardi ona bisey yok bitanem demesini duymam lazimdi :43:

Kizlar valla askere gitmeden son 1 hafta kala surekli resim cekildik :) mevlut okuttular gitmesine yakin o zaman bile cektim ( fotograf manyagiyimdirda :) )50 tane cikardim suana kadar dedigim gibi kalpte hazirladim yazdim acaba ayri mi yapsam yoksa buyuk bi defter alip hem kalpleri hemde resimleri oraya mi yapistirsam kararsiz kaldim bide deftere neler hissettigimi yazacagim sizce nasil

Kizlar valla askere gitmeden son 1 hafta kala surekli resim cekildik :) mevlut okuttular gitmesine yakin o zaman bile cektim ( fotograf manyagiyimdirda :) )50 tane cikardim suana kadar dedigim gibi kalpte hazirladim yazdim acaba ayri mi yapsam yoksa buyuk bi defter alip hem kalpleri hemde resimleri oraya mi yapistirsam kararsiz kaldim bide deftere neler hissettigimi yazacagim sizce nasil

bence gayet güzell :16:

ben de bi defter tutuyorum ve her gün yazıyorum, ayrıca ilgili alakalı şeyleri de yapıştırıyorum. mesela en son ona mektup göndermiştim, ptt'den verdikleri takip kağıdını bile yapıştırdım :)

kızlar ben bugün şöyle bir cep takvimi siparişi verdim :) yemin töreninde vereceğim bunu da :) her aya bir resmimizi koydum :16: takvim bana ulaşınca özel günlerimizi de işaretleyeceğim. :)

$takvim-3.webp

bence gayet güzell :16:

ben de bi defter tutuyorum ve her gün yazıyorum, ayrıca ilgili alakalı şeyleri de yapıştırıyorum. mesela en son ona mektup göndermiştim, ptt'den verdikleri takip kağıdını bile yapıştırdım :)

Yarin basliyorum o zaman kalpleri yapistirmaya askerligimiz bittikden sonrada adrese teslim bizzat kendisine verecegim merak ediyorum yuz ifadesini birazcik odundurda benimki :)

ilk defa aramadi ama tum gun gulmeye calistim ama cok ihtiyacim vardi ona bisey yok bitanem demesini duymam lazimdi :43:
Canim benim rahat ol sakin ol sen , bir bardak süt iç rahat rahat uyu , ya da lavantan varsa demleyip bir bardak iç de rahat uyutsun,sakinles yarin konuşursunuz

Bugun herkesde bole sanirim benimkide aramadi bugun :( her zaman arardi ben aradim ama sanirim ordaki askerler pek galeye alip cagirmadilar :(
Merhaba yeni geldiniz sanirim hosgeldiniz :)

Bugun herkesde bole sanirim benimkide aramadi bugun :( her zaman arardi ben aradim ama sanirim ordaki askerler pek galeye alip cagirmadilar :(

kafa atacam bi yerlere

Canim benim rahat ol sakin ol sen , bir bardak süt iç rahat rahat uyu , ya da lavantan varsa demleyip bir bardak iç de rahat uyutsun,sakinles yarin konuşursunuz

:(( çok ihtiyacım vardı onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, yemek yiyorum şu an :(

İsi oldugu icin aramadigini hepimiz biliyoruz uzulme yarin ilk firsatta ararr

banane yaaaaaaaa

Son düzenleme:
kızlar selam nasılsınız bu akşam askerlerinizle konuştunuzmu bende kısa kısa konuştum evci izni iptal bizde :(((

Back
X