354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

nörüyonuuuz kızlaaaar, çok sessiz kaldı burası, alıştınız mı askerlerinizin yokluğuna yoksaaaa

iyi geceler kızlaaaaar, çooook uykum geldii, yarın görüşürüzz

sevgili yarimmm senden ayrılalıı haylii zamann oldu gel gel. ama annen gelmesin yaaa bugun yine kadını 1 saat gördüm yine lafları sokup sokup gitti. bi saat göryürum bir hafta piskolojim bozuluyoo.bugunde aramadınn meraklar içerisindeyim hiç aramamazlık yapmazdınn.

Bugün biriciğimin face hesabına bir şey için girdim.Bi baktım 1 yeni mesaj diyo allah allah herkes biliyor askerde olduğunu kim mesaj atmış ki dedim bi baktım ben atmışııııııııııııım

5 ay kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

haha.oooh sevin..

11 bucuk ay kaldııııııııııııııı..:))))))))))))))))))

ereesssssssssssss valla sırf bu yazdığına gülmek için girdim manyaksın ya hahahaa

ereesssssssssssss valla sırf bu yazdığına gülmek için girdim manyaksın ya hahahaa

Eeh bazen biraz manyagim
Ben bilmiyor muyum askerde oldugunu
bir sey gormustum cok begenmistim faceden link attim yemin yoreninde faceye girdiginde gorsun diye

ayyyy koptumm bunaaaaa allah seni

ohh ohhh, gidiyo günler tek tek, ömrümüzden gün gidiyor diye bizden başka sevinen yoktur heraldeee

Günaydın yarenler nasılsınız bu sabah ?

günaydınnn kızlar

Günaydın kızçeleeeer :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…