• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

hello kızlarrr..

nasıl keyifler...:6::6::6:

vallah kargo margo okuyrum..MNG ve yurt içi bir günde teslim ediyorlar herşeyi..:) benden tavsiye..

bende yarın kısmet ederse ziyarete gitçem, grçm aşkteğmnimi..:):16::16::16::16:

iyiyim iyiyim kitabım keldi :36: sabah askerimin sesiyle uyandım daha ne isteyeyim :52: sen nasılsın canım
Erkek arkadasimin coooook sevdihi bi buyugu vefat etmis. Bende cok severdim o adami o yuzden pek iyi degilim :(
o ne demek peki herkes kullanabiliyor mu :)
Hastaligi olan yada psikolojik rahatsizliklarda kullaniliyor
Gideceğim ama ne götüreceğim bilmiyorum
Onun istediklerini tamamlamaya çalışıyorum istedikleri kesin gidecek yanındada asker kitabını götürücem sürpriz olarak ama başka ne götürmeliyim bilmiyorum:26:

valla canım ben asker kitabının yanına birde neler listeledim neler havuç suyundan tutta sevdiği böreğe kadar :) sende sevdiği ne varsa götür
Ay benim yemek yapma imkanim yok malesef

Biri bana diyet grubumuzun linkini atabilir mi telefondan bulamiyorum konuyu

tamamdır bebito ekledim listeye :34:

Ayyy ne az kalmışş aman aman pehhhhhhhhh daraldım:( :30:

tişikkirler cınımm :54:

azalıyo iştee hııhhhhh 6 gün sonraa da acemiliğimiz bitiyoo hıhhh :37:
bugün benim herif diyo ki askerlik zevkli şeymış diyoo :9: psikolojisinden endişe etmeye başladımm :30:

tişikkirler cınımm :54:

azalıyo iştee hııhhhhh 6 gün sonraa da acemiliğimiz bitiyoo hıhhh :37:
bugün benim herif diyo ki askerlik zevkli şeymış diyoo :9: psikolojisinden endişe etmeye başladımm :30:

:1: hafiften uçmuş senin ki :52::52::52:

hakkaten perşembeden sonra wuhuu iyi olacak inşallah :49: ya iyi olmazsa korkuyorum ağlayasım geldi benim :85: :( bugün bilet ayırttık ama benim istediğim firma olmadı o yüzden sinir oldum bizimkilere :(( onlar yüzünden gidene kadar kokacam yaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Back
X