Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadasimin coooook sevdihi bi buyugu vefat etmis. Bende cok severdim o adami o yuzden pek iyi degilimiyiyim iyiyim kitabım keldisabah askerimin sesiyle uyandım daha ne isteyeyim
sen nasılsın canım
Hastaligi olan yada psikolojik rahatsizliklarda kullaniliyoro ne demek peki herkes kullanabiliyor mu :)
Ay benim yemek yapma imkanim yok malesefGideceğim ama ne götüreceğim bilmiyorum
Onun istediklerini tamamlamaya çalışıyorum istedikleri kesin gidecek yanındada asker kitabını götürücem sürpriz olarak ama başka ne götürmeliyim bilmiyorum:26:
valla canım ben asker kitabının yanına birde neler listeledim neler havuç suyundan tutta sevdiği böreğe kadar :) sende sevdiği ne varsa götür
Erkek arkadasimin coooook sevdihi bi buyugu vefat etmis. Bende cok severdim o adami o yuzden pek iyi degilim![]()
Allah rahmet eylesin canım. Başınız sağolsun...
selam kızlarr :107:
selaaaaammmm :79:
nasılsın canım 2 gündür giremiyorum herşey yolunda mı![]()
iyiyim canım, herşey yolundaa, hatta bugün süper bir gündü
sen nasılsın?
neler oldu bakimm bu kadar güzel
bende yorgunluktan ölüyorum misafirlerimiz vardı akşam kayınvalidem kayınpederim akrabaları falan geldi bacaklarım ağrıyo![]()
hıımm çok iyi yapmışsın hasret gidermişsinizdirrziyarete gitttiiiiim![]()
piştt kız kilo-boy bildirimin lazım![]()
tetetetteyyyyyy şafaklar attı 149 a düştük hanımlarrrrr![]()
tamamdır bebito ekledim listeye
Ayyy ne az kalmışş aman aman pehhhhhhhhh daraldım![]()
![]()
tişikkirler cınımm![]()
azalıyo iştee hııhhhhh 6 gün sonraa da acemiliğimiz bitiyoo hıhhh![]()
bugün benim herif diyo ki askerlik zevkli şeymış diyoopsikolojisinden endişe etmeye başladımm
![]()