354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ya kızlar sevgili kitabı . com da en büyük asker bizim asker diye kitap varmış ben onu görmemiştim:30:
Bizim yaptığımız daha güzel değil mi değil mi değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi baksanıza:26:

bizimki daha güzeeeeeeeeeeeel, bu daha çok gitmeden öncesine odaklanmış, ama bizim kitabımızda onlar yokken neler yaşadığımızı/yaşayacağımız anlattık biz askerlerimize, o yüzden bizimki daha anlamlı benceee :16:

bizimki daha güzeeeeeeeeeeeel, bu daha çok gitmeden öncesine odaklanmış, ama bizim kitabımızda onlar yokken neler yaşadığımızı/yaşayacağımız anlattık biz askerlerimize, o yüzden bizimki daha anlamlı benceee :16:

La ben geçmişi geleceği anlattım baya bi mix yaptım :)) çok beğendi ama :( uyuz o zaman ki haliyle kalamıyor bi türlü :14::14::14::14::14::14:

kızlarr usta birliği kıbrısta olupta arayan varmııı benimki 4 günde sadece 2 dk arayabildiii yaaaa :(

Çok sinirim bozuldu. Körü körüne savunuyor ailesini ya(ailesi tabi yanlarında olacak ama benim ağzımdan çıkan lafa kıymet vermediğini açık açık gördüm bugün) diyorum böyle böyle diyorsunda beni ve ailemi ne konuma soktuğunun farkında mısın? Cevabı Sen farkında mısın diyor bana. Ufffffffffffffff neyse :19:

hişşş bu arada erees gözlüğümü sen mi çaldın itiraf et bak fazla dövmeyeceğim :52:

Allah kimseyi sevgiliyle ailesi arasinda birakmasin

Hmmm anladım canım e insallah olur
Amiiiiin sağol

Çok sinirim bozuldu. Körü körüne savunuyor ailesini ya(ailesi tabi yanlarında olacak ama benim ağzımdan çıkan lafa kıymet vermediğini açık açık gördüm bugün) diyorum böyle böyle diyorsunda beni ve ailemi ne konuma soktuğunun farkında mısın? Cevabı Sen farkında mısın diyor bana. Ufffffffffffffff neyse :19:

hişşş bu arada erees gözlüğümü sen mi çaldın itiraf et bak fazla dövmeyeceğim :52:
Senin gözlüğüne mi kaldım beee benimki kırılmaz cam kırılmaz çerçeve napayım ben seninkini :52::52::52:

Bence de ya bizimki daha güzeel:16:

Benim gibi vakit geciremeyenlerde varmis demek
Var tabi yaa :(

Benim en yakın arkadaşım gelecek doğumgünümde yalnız kalmayayım diye hemde eskişehiri gezme amaçlı
Onun bahanesiyle dolabımı çekmecelerimi düzlüyorum yarında temizlik yapacağım:30:
Git dolaplarını çekmecelerini düzenle dağınıksa:52:

Bi amacın var senin ben ne yapsam boş :(

hoşgeldin canım kitap oku miss gibi oluyo ben aşkın şehidini okuyorum :68:

Hoş buldum canım benim; )
Kitap okuyorum zaten o gideli 5.kitap

arada kalacak bişey yok aslında hak neredeyse orda dursun bilip bilmeden savunmasın bana bişeyleri! Gene geldiler bana:14::14:

Sabret canım şu askerlik bitsin birlikteyken sorun yaşamıyorsunuz nişanlısında ilerisi düğün hem o zaman aileside sevgiliside sen olacağından her türlü senin yanında :34:

kızlarr usta birliği kıbrısta olupta arayan varmııı benimki 4 günde sadece 2 dk arayabildiii yaaaa :(

askerim kıbrıs usta birliği pazartesi teslim oldu numara bıraktı bana ordan konuştuk ama kart alamamıştır canım oradakilerden de bulamadıysa arayamamıştır sıkma canını

Var tabi yaa :(

Bi amacın var senin ben ne yapsam boş :(

Hoş buldum canım benim; )
Kitap okuyorum zaten o gideli 5.kitap

ohh maşallahh neler okuyosun bakim :51:

Amiiiiin sağol

Senin gözlüğüne mi kaldım beee benimki kırılmaz cam kırılmaz çerçeve napayım ben seninkini :52::52::52:
Sanki benimki naylon :P

noldu geneeee :44:

Aile, Foto, o ben dıkşın dıkşınnnnnnnnnnnnnnn:22::22::22::22:

canım sabırlı ol bu süreç zaten zor :(

:(off off
Aaaa Lunacım deme öyle sende yapma dicem de sıkıntın var :( inşallah gönlünce olur herşey takmamaya çalış :(
Zorla taktırıyorlar ya :(
Sabret canım şu askerlik bitsin birlikteyken sorun yaşamıyorsunuz nişanlısında ilerisi düğün hem o zaman aileside sevgiliside sen olacağından her türlü senin yanında :34:

Hiç sanmıyorum :( he bide düğün var bakalım bu gidişle olacak mı o düğün :47::47:

AYNEN YAA BÜTÜN GÜN ŞUNU SÖYLEYECEĞİM DİYORUM ARAYINCA HEPSİNİ UNUTUYORUM :(((

teli kapatıncada aklına geliyo bi de kendine kızıyomusun :)
bugün bi yerde bi mani gördüm onu ezberleyp durdum arayınca söyleyim diye yüzünü güldüreyim az diye aradığında unuttum güldü yinede bana :9:
az da olsa seslerini duyuyoruz ya ne kadar uzakta da olsalar varlığını hissettirene şükürler olsunn

Back
X