354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Aile, Foto, o ben dıkşın dıkşınnnnnnnnnnnnnnn:22::22::22::22:

Hiç sanmıyorum :( he bide düğün var bakalım bu gidişle olacak mı o düğün :47::47:

foto muu??? :44:

ayyyyyy, diline acı biber sürerim senin, ne diyosun sen öyle düğün olcak mı bakalım falan
:53:

Sanki benimki naylon :P

Aile, Foto, o ben dıkşın dıkşınnnnnnnnnnnnnnn:22::22::22::22:

:(off off

Zorla taktırıyorlar ya :(

Hiç sanmıyorum :( he bide düğün var bakalım bu gidişle olacak mı o düğün :47::47:
Benim eskiden kırılır camdı o yüzden seninkinin de kırılır cam olma ihtimalini düşündüm:52:

Nişanlılık düğün süreçleri sıkıntılı dönemler birde askerlik girince olur öyle şeyler alttan alınmalı sabır sabır geldiğinde acısını cıkartırsın :)

askerim kıbrıs usta birliği pazartesi teslim oldu numara bıraktı bana ordan konuştuk ama kart alamamıştır canım oradakilerden de bulamadıysa arayamamıştır sıkma canını

ohh maşallahh neler okuyosun bakim :51:

Kaderi okudum yüreğim seni cok sevdi, ,senden önce ben görücü usulü aşkı ve devamı olan Vuslat vaktini canım

Nişanlılık düğün süreçleri sıkıntılı dönemler birde askerlik girince olur öyle şeyler alttan alınmalı sabır sabır geldiğinde acısını cıkartırsın :)
Çıkartamıyorum ki oturuyorum totomun üstüne kalıyorum öyle :27::27:
Benim eskiden kırılır camdı o yüzden seninkinin de kırılır cam olma ihtimalini düşündüm:52:

:36::36::36::36::36::36:

foto muu??? :44:

ayyyyyy, diline acı biber sürerim senin, ne diyosun sen öyle düğün olcak mı bakalım falan
:53:
Hı asker fotosu :37:
:nazar: Herşeyden çok istiyorum o düğünü :nazar: beni iyi ediyor o ama böyle odunluklar görünce neye uğradığımı şaşırıyorum :(

:nazar: Herşeyden çok istiyorum o düğünü :nazar: beni iyi ediyor o ama böyle odunluklar görünce neye uğradığımı şaşırıyorum :(

Kız suphe etme tabiki olacaktır dugunun..bazen yanlışlıkla aklınızdan gecen başımıza gelebiliyor aman aman dikkat canım

kuzum geçecek yaaa, azıcık alttan almaya çalış, sonuçta yanındayken böyle değildir herhalde :44:

kuzum geçecek yaaa, azıcık alttan almaya çalış, sonuçta yanındayken böyle değildir herhalde :44:
Gibi, sayılır, şöyle böyle olsun yine de seviyom :85::85::85:
Bizde buna aşk diyoruz onu görünce erimek diyoruz :16: daha düğününe geleceğiz hem yakında bir feribota binmeye bakar :1:

Düğün Ankara da olacak kısmetse kına burda olur ama kınama gelin :D sonra birlikte düğüne geçeriz :52::52::52::52::52:

Gibi, sayılır, şöyle böyle olsun yine de seviyom :85::85::85:

Düğün Ankara da olacak kısmetse kına burda olur ama kınama gelin :D sonra birlikte düğüne geçeriz :52::52::52::52::52:

Konyaliyim ben benimki de Ankaralı ben gelirim düğüne kız iki saatlik yol :))

Son düzenleme:
Ben pek beğenmedim onu ya sıkıldım açıkçası çok övgü duymuştum ama hayal kırıklığı oldu. Senden önce ben i tavsiye ederim süper
kaç sene önce okumuştum canan tanın o kitabını canım elimdeki kitabı bitireyim okunacaklar listeme dediğin kitabı ekleyim .. geçen kitapçıda dolaşırken bi kitabı inceledim çok güzel sözler vardı içinde . Diyorki bi sayfasında canım cennet çeksin diye mi gözlerin :16: .. kitabın adı da elif gibi sevmek güzele benziyordu :49:

luna ben ankaradayım düğününe ben geleyim nerde olacak düğün kısmetse benim kide ankarada :49:

Gelin tabi şansa bak herkes yanımda yöremde çıktı :52::52::52:

İnşallah Rabbim korur sıkıntılarımızı alır :31::31: sen nerdeydin canım bak kına, düğün programı yapıyoruz sende gel :52::52:

düğün ne zaman gibi düşünülüyor bu aradaa :21: askerden dönünce mi :10:

Back
X