354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

moralimiz bozuldu valla yaaaa, çarşı izninde uzun uzun telefonda konuşuruz, net üzerinden görüntülü görüşürüz falan diye hayal ediyorduk
Anladım canım inşallah yine olur bozma moralini az daha sabır bunun için de senona moral ver üzülmeyin

Gunaydiiiinn

Sent from my Discovery using Kadınlar Kulübü mobile app

büyük ihtimal bizimkilerinde iptal canım ve zaten seçim sebebiyle iptal seçimler bitenekadar çarşı izinlerini unutun

büyük ihtimal bizimkilerinde iptal canım ve zaten seçim sebebiyle iptal seçimler bitenekadar çarşı izinlerini unutun

herkesciklere günaydınnn

günaydın canım,

ama çok üzüldüm ben yaaaa, 1,5 ay hiç çarşıya çıkamıycaklar mı yaa, ufff

izin kullandırcam bu gidişlee, 2 gün gelsin yanıma

günaydın canım,

ama çok üzüldüm ben yaaaa, 1,5 ay hiç çarşıya çıkamıycaklar mı yaa, ufff

izin kullandırcam bu gidişlee, 2 gün gelsin yanıma

büyük ihtimal öyle olucak canım 2 gün vermezler canım ya 5 yada 7 gün izin kullanabilir

neden kiiii?:44: her ay 2 gün izinleri var sonuçta :44:

Yok canım vermiyorlarmış bizde 4 gün kullanırız diyorduk ama en az 5 demiş komutan ama acil durumlarda verdikleri oluyormuş 3 gün birde şey söyleyecektim şimdi canlar bizimkiilerin 2 gün yol izinleri var ya hani normal iznin dışında eğer hiç izin kullanmazlarsa o 2 günü kullanamıyorlar acil bir durum uydurup 2 3 gün izin almaları avantaj olur yol izinleri boşa gitmemiş olur saygılar
Sana seçime kadar izin olmadığını askerin mi söyledi canım bizde öyle bir şey yok bu hafta çarşıları varr

Son düzenleme:

işte canım adamlardaki amaçta o 2 gün izin için 1 erden 2 gün yol iznide kullanmalarını önlemek acil durum dedikleride allah korusun vefat falan ondada belge isteyebilirler

işte canım adamlardaki amaçta o 2 gün izin için 1 erden 2 gün yol iznide kullanmalarını önlemek acil durum dedikleride allah korusun vefat falan ondada belge isteyebilirler

Yok canım vefat değil sınav için falan 3 günlüğüne giden oluyor demişti sınav da giriş belgesi isterler acemilikte kardeşimi sınava götürmek istiyorum ben merkezde değil sınav yeri uzak annem babam yaşlı onu götüreceğim hemde ailemi görmüş olurum demiş kardeş ben oluyorum bu arada o zaman 2 gün izin veririz demiş komutanı ama resmi bir şey yok bakalım ne olacak komutanın insanlığına kalmış bir durum yönetmelikte şu kadar gün giderler diye bir şey yazdığını sanmıyorum.

Son düzenleme:

zaten canım yönetmelikle normalde yaptıkları herşey çok farklı ki neyi uyguluyorlar doğru dürüst komutanına bağlı elbette birçok şey inşallah çıkar canım kolaylıkla

her aya 2 gün evet canım ama bunu 2 defada kullanabiliyor 5 ve 7 gün yani ben öyle biliyorum hatta eminim diyebilirim

bence de bu biraz ordaki komutana ve kendisinin komutanla arasındaki ilişkiye bağlı verebilir de yani, sonuçta 5ten az verilemez diye yazılı bir kural yok. hem benimkinin birliğinde toplam 30-35 asker kadarmışlar, yani kişi sayısı az olduğu için öyle uzun süreli izin vermemek işlerine gelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…