Anladım canım inşallah yine olur bozma moralini az daha sabır bunun için demoralimiz bozuldu valla yaaaa, çarşı izninde uzun uzun telefonda konuşuruz, net üzerinden görüntülü görüşürüz falan diye hayal ediyorduk
Amin amin inşallah cümlemize
Çoğu gitmiş azı kalmış canım sabır sabır yaaa sabır
Rabbimin izni ile inşaAllah bugünlerde geçicekkkk
inşallah inşallah yüreğimizi ferah tutalım , birbirimize desteğiz bak bi nebze içimizi döküp rahatlıyoruz
inşallah inşallah yüreğimizi ferah tutalım , birbirimize desteğiz bak bi nebze içimizi döküp rahatlıyoruz
Gunaydiiiinn
Evet canım çok şükürrr
aynen yaaaa, iyi ki burası vaaar
seninkinden haber var mı bu arada
günaydın ereescimGunaydiiiinn
Günaydın kızlaaaar
askerimle konuştum ama canım sıkıldııı çoooook
bizimkilerin 2 hafta üst üste çarşı izinlerini iptal etmişler şimdiden.
bu hafta 8 mart kadınlar günü, eylem falan bişey olur diye iptal
haftaya 15 mart nevruzmuş, gene olaylar çıkabilir diye iptal
sonraki hafta da seçim var diye iptal ederlerse hiç şaşırmamm
büyük ihtimal bizimkilerinde iptal canım ve zaten seçim sebebiyle iptal seçimler bitenekadar çarşı izinlerini unutun
herkesciklere günaydınnn
Canim benimki 39.mknz 14.alay her gun iki uc dakika konusabiliyoruz seninki neresinde?kızlarr usta birliği kıbrısta olupta arayan varmııı benimki 4 günde sadece 2 dk arayabildiii yaaaa
günaydın canım,
ama çok üzüldüm ben yaaaa, 1,5 ay hiç çarşıya çıkamıycaklar mı yaa, ufff
izin kullandırcam bu gidişlee, 2 gün gelsin yanıma
büyük ihtimal öyle olucak canım2 gün vermezler canım ya 5 yada 7 gün izin kullanabilir
neden kiiii?:44: her ay 2 gün izinleri var sonuçta :44:
neden kiiii?:44: her ay 2 gün izinleri var sonuçta :44:
Yok canım vermiyorlarmış bizde 4 gün kullanırız diyorduk ama en az 5 demiş komutan ama acil durumlarda verdikleri oluyormuş 3 gün birde şey söyleyecektim şimdi canlar bizimkiilerin 2 gün yol izinleri var ya hani normal iznin dışında eğer hiç izin kullanmazlarsa o 2 günü kullanamıyorlar acil bir durum uydurup 2 3 gün izin almaları avantaj olur yol izinleri boşa gitmemiş olur saygılar
işte canım adamlardaki amaçta o 2 gün izin için 1 erden 2 gün yol iznide kullanmalarını önlemek acil durum dedikleride allah korusun vefat falan ondada belge isteyebilirler
Yok canım vefat değil sınav için falan 3 günlüğüne giden oluyor demişti sınav da giriş belgesi isterler acemilikte kardeşimi sınava götürmek istiyorum ben merkezde değil sınav yeri uzak annem babam yaşlı onu götüreceğim hemde ailemi görmüş olurum demiş kardeş ben oluyorum bu arada o zaman 2 gün izin veririz demiş komutanı ama resmi bir şey yok bakalım ne olacak komutanın insanlığına kalmış bir durum yönetmelikte şu kadar gün giderler diye bir şey yazdığını sanmıyorum.
Yok canım vermiyorlarmış bizde 4 gün kullanırız diyorduk ama en az 5 demiş komutan ama acil durumlarda verdikleri oluyormuş 3 gün birde şey söyleyecektim şimdi canlar bizimkiilerin 2 gün yol izinleri var ya hani normal iznin dışında eğer hiç izin kullanmazlarsa o 2 günü kullanamıyorlar acil bir durum uydurup 2 3 gün izin almaları avantaj olur yol izinleri boşa gitmemiş olur saygılar
Sana seçime kadar izin olmadığını askerin mi söyledi canım bizde öyle bir şey yok bu hafta çarşıları varr
her aya 2 gün evet canım ama bunu 2 defada kullanabiliyor 5 ve 7 gün yani ben öyle biliyorum hatta eminim diyebilirim
Yok canım vefat değil sınav için falan 3 günlüğüne giden oluyor demişti sınav da giriş belgesi isterler acemilikte kardeşimi sınava götürmek istiyorum ben merkezde değil sınav yeri uzak annem babam yaşlı onu götüreceğim hemde ailemi görmüş olurum demiş kardeş ben oluyorum bu arada o zaman 2 gün izin veririz demiş komutanı ama resmi bir şey yok bakalım ne olacak komutanın insanlığına kalmış bir durum yönetmelikte şu kadar gün giderler diye bir şey yazdığını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?