354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

zaten canım yönetmelikle normalde yaptıkları herşey çok farklı ki neyi uyguluyorlar doğru dürüst komutanına bağlı elbette birçok şey inşallah çıkar canım kolaylıkla

O kadar da değil canım askeri yerlerin hayatı yönetmelik tüzük hiyerarşi şöyle söylyeyim sana polis okulunun askeri ortamdan hiç bir farkı yok okulda en basitinden bir öğrenci belgesi almak için dilekçe yazacaksın o dilekçeyi önce sınıf mümessili- sınıf komiseri - sınıflar amiri-öğrenci işleri şube müdürü - eğitim şube müdürü en son okul müdürü imzalar isteyeceğine pişman olursun herşey kuraldır üste teşekkür edilmez teşekkür edersin cevap bile vermez daha neler neler

İnşallah canım allah hepimizinkini iyi insanlarla karşılaştırsın

Son düzenleme:

Tabi canım konuşsun bi bakalım senin ki mi söyledi izin yok 1bucuk ay diye merak ettim :)

Tabi canım konuşsun bi bakalım senin ki mi söyledi izin yok 1bucuk ay diye merak ettim :)

evet canım, dün akşam söyledi, bu haftasonu ve önümzdeki haftasnu iptalmiş izinleri, bir sonraki haftasonunu bilmiyoruz daha

Gunaydiiin

Sukreeet beee benimki 4ay carsiya cikmicak

yaa yavrumm, öyle deme, sonuçta seninkinin hiç izni olmayacağı belliydi zaten, hem şırnakta izne çıkmaması daha hayırlı bence, ben izne çıksa korkardım yani şahsen :26:

İçime kurt düşündünüz kızlar yaaa izinler iptal olmasıııııın umudumuz onlar

evet canım, dün akşam söyledi, bu haftasonu ve önümzdeki haftasnu iptalmiş izinleri, bir sonraki haftasonunu bilmiyoruz daha

ay allah çok saçma seçimler dolayısı ile izin olmaması neyse canım hayırlısı olsun üzme kendini sen gidip görürsün belkiiiiiii :/

inşallah çıkar canım

ay allah çok saçma seçimler dolayısı ile izin olmaması neyse canım hayırlısı olsun üzme kendini sen gidip görürsün belkiiiiiii :/

Bu hafta kadınlar günü diye haftaya nevruz diye izinler iptalmis, eylem olay olabilir diye

yaa yavrumm, öyle deme, sonuçta seninkinin hiç izni olmayacağı belliydi zaten, hem şırnakta izne çıkmaması daha hayırlı bence, ben izne çıksa korkardım yani şahsen :26:

Tabii ama sirnak cikmayadabilirdi bide bu yonu var neyse artik yapacak birsey yok
Benimkine dedim ki yol izni kullanmayanlrin yol izni yaniyormus ya sacmalama bize bascavus soyledi yol izni kullanmayanlar donuste kullanacak diye kizdi bana azarladi beni uhuhuhu

Aa benimkinede çavuşları demiş yol izni izin kullanıldığında verilir diye yoksa yanar diyeee sistemde uyum istiyoruz

Aa benimkinede çavuşları demiş yol izni izin kullanıldığında verilir diye yoksa yanar diyeee sistemde uyum istiyoruz

ben bu olayı anlayamadım şimdi yol iznini askerlikten sayıyorduk ya, izin kullanmayınca o askerliğe mi ekleniyor şimdi noliyi ya

Hey allahim yaa umarim bizimki doğrudur
İnşallahh :)
ben bu olayı anlayamadım şimdi yol iznini askerlikten sayıyorduk ya, izin kullanmayınca o askerliğe mi ekleniyor şimdi noliyi ya

canım bende anlamadım dün aradı benimki toplam izin 12 gün eğer kullanmazsam yol izni olan gün askerlikten düşmeyecekmiş dedi amaaaaaann tez hazırlayacağız yakında askerlik :)

her ay 30 gün sayılır. 28 çeken şubat ile 31 çeken temmuz, ağustos 30 sayılır. Bu yüzden aralık celbinde gidenler daha kısa sürede terhis olur yani askerliğini bitirir yazıyor bir yerde yani biz şanslımıyız ne zaman bitecek askerlik kiiii

bana şey demişti önceki aramasında burada herkes şafak 4 ay 14 gün(bugün için) diyor demişti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…