zaten canım yönetmelikle normalde yaptıkları herşey çok farklı ki neyi uyguluyorlar doğru dürüst komutanına bağlı elbette birçok şey inşallah çıkar canım kolaylıkla
bence de bu biraz ordaki komutana ve kendisinin komutanla arasındaki ilişkiye bağlıverebilir de yani, sonuçta 5ten az verilemez diye yazılı bir kural yok. hem benimkinin birliğinde toplam 30-35 asker kadarmışlar, yani kişi sayısı az olduğu için öyle uzun süreli izin vermemek işlerine gelir belki
Günaydın canııııım
Gunaydiiin
yok maalesefbeklemiyorum desem de inanma bekliyorum
günaydın ereescim
günaydın canım,
ama çok üzüldüm ben yaaaa, 1,5 ay hiç çarşıya çıkamıycaklar mı yaa, ufff
izin kullandırcam bu gidişlee, 2 gün gelsin yanıma
Tabi canım konuşsun bi bakalım senin ki mi söyledi izin yok 1bucuk ay diye merak ettim :)
Gunaydiiin
Sukreeet beee benimki 4ay carsiya cikmicak
İçime kurt düşündünüz kızlar yaaa izinler iptal olmasıııııın umudumuz onlar
evet canım, dün akşam söyledi, bu haftasonu ve önümzdeki haftasnu iptalmiş izinleri, bir sonraki haftasonunu bilmiyoruz daha
Valla bizim önümüzdeki 2 haftasonu yokumarım sizin öyle olmaz
bence de bu biraz ordaki komutana ve kendisinin komutanla arasındaki ilişkiye bağlıverebilir de yani, sonuçta 5ten az verilemez diye yazılı bir kural yok. hem benimkinin birliğinde toplam 30-35 asker kadarmışlar, yani kişi sayısı az olduğu için öyle uzun süreli izin vermemek işlerine gelir belki
ay allah çok saçma seçimler dolayısı ile izin olmaması neyse canım hayırlısı olsun üzme kendini sen gidip görürsün belkiiiiiii :/
Bu hafta kadınlar günü diye haftaya nevruz diye izinler iptalmis, eylem olay olabilir diye
yaa yavrumm, öyle deme, sonuçta seninkinin hiç izni olmayacağı belliydi zaten, hem şırnakta izne çıkmaması daha hayırlı bence, ben izne çıksa korkardım yani şahsen :26:
Tabii ama sirnak cikmayadabilirdi bide bu yonu var neyse artik yapacak birsey yok
Benimkine dedim ki yol izni kullanmayanlrin yol izni yaniyormus ya sacmalama bize bascavus soyledi yol izni kullanmayanlar donuste kullanacak diye kizdi bana azarladi beni uhuhuhu
Aa benimkinede çavuşları demiş yol izni izin kullanıldığında verilir diye yoksa yanar diyeee sistemde uyum istiyoruz
Aa benimkinede çavuşları demiş yol izni izin kullanıldığında verilir diye yoksa yanar diyeee sistemde uyum istiyoruz
İnşallahh :)Hey allahim yaa umarim bizimki doğrudur
ben bu olayı anlayamadım şimdi yol iznini askerlikten sayıyorduk ya, izin kullanmayınca o askerliğe mi ekleniyor şimdi noliyi ya
İnşallahh :)
canım bende anlamadım dün aradı benimki toplam izin 12 gün eğer kullanmazsam yol izni olan gün askerlikten düşmeyecekmiş dedi amaaaaaann tez hazırlayacağız yakında askerlik :)
her ay 30 gün sayılır. 28 çeken şubat ile 31 çeken temmuz, ağustos 30 sayılır. Bu yüzden aralık celbinde gidenler daha kısa sürede terhis olur yani askerliğini bitirir yazıyor bir yerde yani biz şanslımıyız ne zaman bitecek askerlik kiiii
bana şey demişti önceki aramasında burada herkes şafak 4 ay 14 gün(bugün için) diyor demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?