- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
meaşallahh meaşallahh zarif ve alımlı bayann![]()
çok teşekkür ederim canımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meaşallahh meaşallahh zarif ve alımlı bayann![]()
j
Çok güzel ya bunlar bravo süper yetenek![]()
gündüz zaten okulda arkadaşlarınla geçer anlamazsın, akşamları da burda bizimle takılırsan kafan dağılır gene anlamazsın, geçer yani özetle çabucaaak
ayyy aman dikkat etsin :18: beşiktepede her yerde çekmiyordu bi de telefon, inşallah o sıkıntı yaratmaz![]()
gündüz zaten okulda arkadaşlarınla geçer anlamazsın, akşamları da burda bizimle takılırsan kafan dağılır gene anlamazsın, geçer yani özetle çabucaaak
ayyy aman dikkat etsin :18: beşiktepede her yerde çekmiyordu bi de telefon, inşallah o sıkıntı yaratmaz![]()
Geçer geçer herşey geçer sen sabır edip dua etmeye bak kendini sıkıp hasta etme askerine nasıl güç vereceksin sonraGeçecek!
İnşallah çok oyalanırım da pek anlamam nasıl geçtiğini![]()
![]()
Şüpheye düşüyorum burada ya e diyorum bu kız erees e kucuk dıyordu alahallah diye neyseki doğruyu öğrenmiş olduk
![]()
Ama valla 19 gösteriyorum :) görsen 25 demezsin
ay inşallah yakaltmayız bakalım inşallah :)izmit merkezdemi askerin canım
çok teşekkür ederim canımmo senin güzelliğinn
![]()
Luna yı görüyon mu bak kasla göz arasında askerine gitmiş![]()
Teşekkür ederim canıım
Ben ikinci öğretimim yaa![]()
Her akşam başınıza kalacağım ama bundan eminim![]()
inşallah bakalımmmm daha ilk saatler![]()
Vay vay vaaay bende diyorum gece gece ne keki böreği bu meğer asker böreği kesilmişO ıslak kek ile böreği kendime yapmadım heralde![]()
Geçer geçer herşey geçer sen sabır edip dua etmeye bak kendini sıkıp hasta etme askerine nasıl güç vereceksin sonra
köseköy merkez se merkezdeAYY korka korka gittim valla yol bilmem iz bilmem
ama çıkışta oradaki askerler askerimle beni içeri yollayıp otobüsü durdurup bizi çağırdılar
![]()
Yaaa bende gitmek istiyorum ama yaaaa çok özledim uyuzumu ahh ahh![]()
Luna yı görüyon mu bak kasla göz arasında askerine gitmiş![]()
Vay vay vaaay bende diyorum gece gece ne keki böreği bu meğer asker böreği kesilmiş![]()
köseköy merkez değil, ilçesi
eee git sen de![]()
:)) sevindi ama
en çok kajuya
![]()
![]()
olsuunn, gündüz de takılırsın o zaman burayaaa, ben genelde çevrimiçi oluyorum. çocuklar yazı yazarken ya da kitaptan etkinlik yaparken ben de kk'ya takılıyorumm
benimki yemin töreninden bi gün önce kaptırmıştı yaaakoğuşta bi tek camın önünde çekiyodu, ordan konuşurken uzman görmüş bunu dışardan, alıp tutanak yazmıştı ama ordaki son günü olduğu için tutanak işlenmemişti
Geçer geçer herşey geçer sen sabır edip dua etmeye bak kendini sıkıp hasta etme askerine nasıl güç vereceksin sonra
köseköy merkez se merkezdeAYY korka korka gittim valla yol bilmem iz bilmem
ama çıkışta oradaki askerler askerimle beni içeri yollayıp otobüsü durdurup bizi çağırdılar
![]()
Haberim vardı bizimkiler aynı yerde söylemişti askerim bana böyle böyle olmuş diye :)
işte seninki de dikkatli olsun amaaaan :18:
yani bizim ordaki son günümüz olmasaydı, ceza verirlerdi kesin :18: