354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

j
Çok güzel ya bunlar bravo süper yetenek ;)

Teşekkür ederim canıım :16:

gündüz zaten okulda arkadaşlarınla geçer anlamazsın, akşamları da burda bizimle takılırsan kafan dağılır gene anlamazsın, geçer yani özetle çabucaaak :1:

ayyy aman dikkat etsin :18: beşiktepede her yerde çekmiyordu bi de telefon, inşallah o sıkıntı yaratmaz:50:

Ben ikinci öğretimim yaa :1:
Her akşam başınıza kalacağım ama bundan eminim :1:

gündüz zaten okulda arkadaşlarınla geçer anlamazsın, akşamları da burda bizimle takılırsan kafan dağılır gene anlamazsın, geçer yani özetle çabucaaak :1:

ayyy aman dikkat etsin :18: beşiktepede her yerde çekmiyordu bi de telefon, inşallah o sıkıntı yaratmaz:50:

inşallah bakalımmmm daha ilk saatler :D

Geçecek!
İnşallah çok oyalanırım da pek anlamam nasıl geçtiğini :31:
Geçer geçer herşey geçer sen sabır edip dua etmeye bak kendini sıkıp hasta etme askerine nasıl güç vereceksin sonra:34:
:D :D Şüpheye düşüyorum burada ya e diyorum bu kız erees e kucuk dıyordu alahallah diye neyseki doğruyu öğrenmiş olduk :D

:D Ama valla 19 gösteriyorum :) görsen 25 demezsin :52::52::52:
ay inşallah yakaltmayız bakalım inşallah :)izmit merkezdemi askerin canım

köseköy merkez se merkezde :D AYY korka korka gittim valla yol bilmem iz bilmem :D ama çıkışta oradaki askerler askerimle beni içeri yollayıp otobüsü durdurup bizi çağırdılar :52::52::52::52:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canıım :16:

Ben ikinci öğretimim yaa :1:
Her akşam başınıza kalacağım ama bundan eminim :1:

olsuunn, gündüz de takılırsın o zaman burayaaa, ben genelde çevrimiçi oluyorum. çocuklar yazı yazarken ya da kitaptan etkinlik yaparken ben de kk'ya takılıyorumm :27:

inşallah bakalımmmm daha ilk saatler :D

benimki yemin töreninden bi gün önce kaptırmıştı yaaa :1: koğuşta bi tek camın önünde çekiyodu, ordan konuşurken uzman görmüş bunu dışardan, alıp tutanak yazmıştı ama ordaki son günü olduğu için tutanak işlenmemişti

Geçer geçer herşey geçer sen sabır edip dua etmeye bak kendini sıkıp hasta etme askerine nasıl güç vereceksin sonra:34:

köseköy merkez se merkezde :D AYY korka korka gittim valla yol bilmem iz bilmem :D ama çıkışta oradaki askerler askerimle beni içeri yollayıp otobüsü durdurup bizi çağırdılar :52::52::52::52:

köseköy merkez değil, ilçesi :21:

Yaaa bende gitmek istiyorum ama yaaaa çok özledim uyuzumu ahh ahh:31:

eee git sen de :31:

olsuunn, gündüz de takılırsın o zaman burayaaa, ben genelde çevrimiçi oluyorum. çocuklar yazı yazarken ya da kitaptan etkinlik yaparken ben de kk'ya takılıyorumm :27:

benimki yemin töreninden bi gün önce kaptırmıştı yaaa :1: koğuşta bi tek camın önünde çekiyodu, ordan konuşurken uzman görmüş bunu dışardan, alıp tutanak yazmıştı ama ordaki son günü olduğu için tutanak işlenmemişti

Haberim vardı bizimkiler aynı yerde söylemişti askerim bana böyle böyle olmuş diye :)

haha vay iyimiş askerleri kutluyormmmmm :46::46: :D

kızlar askerime yaptırdığım cüzdan takvimi ve anahtarlığım geldi bugün miss gamzeli arkadaşım vermişti fikri yanlış hatırlamıyosam :78::78:
çok güzel olmuşlar mektubumuzuda hazırladıktan sonra hafta içi kargom yola çıkabilir :16::16::16:

Back
X