354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlar askerime yaptırdığım cüzdan takvimi ve anahtarlığım geldi bugün miss gamzeli arkadaşım vermişti fikri yanlış hatırlamıyosam :78::78:
çok güzel olmuşlar mektubumuzuda hazırladıktan sonra hafta içi kargom yola çıkabilir :16::16::16:

evet evet ben vermiştimm :78:

takvimden sana da 2 tane mi geldi, birisi hediye şeklinde?

Ben geldiiiiiiiiim

welcomeee :3:

evet evet ben vermiştimm :78:

takvimden sana da 2 tane mi geldi, birisi hediye şeklinde?

welcomeee :3:

evet iki tane geldi canım resim yükliycektim hata deyip duruyo yükleyemedim çok güzel olmuşlar birde anahtarlık yaptırdım yanına süprüss olacak askerimee :16::16::16::16:

evet iki tane geldi canım resim yükliycektim hata deyip duruyo yükleyemedim çok güzel olmuşlar birde anahtarlık yaptırdım yanına süprüss olacak askerimee :16::16::16::16:

bana çok güzel bi süpriz olmuştu, kargoyu açında bi tane de hediyesinin olması, aynı takvimden hem bende hem onda olacak diye çok mutlu olmuştummm :16: siteyi tuttum o yüzden, müşteri memnuniyetini çok iyi sağlıyorlar bence :31:

Iyi ve yorgun. Kına dan geldim yeni

ne giydiiiin ne giydiiiin :23:

nasıl geçtiii :23:

fikirler paylaşıldıkça çoğalırr canımmm fena mı mutlu ediyoz bizimkileri :27::27:

senin canını sıkmışlar canım kim tanımadı ki seni :44:

Tanımadı degil ya göz hapsinde tutulmaktan bunaldım. Ta sülalesinien son kisilerinin gelip oglumuzu alıyorsun gelinimiz oluyon demelerinden illet oldum

bana çok güzel bi süpriz olmuştu, kargoyu açında bi tane de hediyesinin olması, aynı takvimden hem bende hem onda olacak diye çok mutlu olmuştummm :16: siteyi tuttum o yüzden, müşteri memnuniyetini çok iyi sağlıyorlar bence :31:

[/COLOR][/B]

ayy evet canım bende mutlu oldum ilerde o siteden resimli küre yaptırcam tekrar teşekkür ederim canım yaa :54:

Tanımadı degil ya göz hapsinde tutulmaktan bunaldım. Ta sülalesinien son kisilerinin gelip oglumuzu alıyorsun gelinimiz oluyon demelerinden illet oldum

boşver sen onları iyi tatlımm nişanlılık döneminde oğullar kıymetli olur sülalenin gözünde hint kumaşı gibi olurlar geline de kaptın oğlumuzu hadi yine iyisin der gibi davranırlarr takma sen bana da yapıyolar aynısınıı :34:

Bağane bağane telifimi ödeyin hıh :63::52::52::52:

üç tunç tas kayısı hoşafı, takma boş insanların boş lafını Elmuhibbi :49::49:

telifini asker enişte ödesinn bananeee hıhhhh :63::63:

boşver sen onları iyi tatlımm nişanlılık döneminde oğullar kıymetli olur sülalenin gözünde hint kumaşı gibi olurlar geline de kaptın oğlumuzu hadi yine iyisin der gibi davranırlarr takma sen bana da yapıyolar aynısınıı :34:

telifini asker enişte ödesinn bananeee hıhhhh :63::63:

Aynen öyle canım

demesi sey benim nisanlim cok yakisiklidir vee bütün sulale onu çok sever simdi inceliyorlar ki kusur bulsunlar da dedikodu yapsinlat

geçen bvenimkinin annesi de bana saçın beyazlamış dedi :27::27: O niyetle mi söyledi bilmiyorm ama :) boşver ya salla

Son düzenleme:
Back
X