- 15 Aralık 2013
- 537
- 15
- 48
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar askerime yaptırdığım cüzdan takvimi ve anahtarlığım geldi bugün miss gamzeli arkadaşım vermişti fikri yanlış hatırlamıyosam :78::78:
çok güzel olmuşlar mektubumuzuda hazırladıktan sonra hafta içi kargom yola çıkabilir![]()
Ben geldiiiiiiiiim
hoşgeldinnn![]()
evet evet ben vermiştimm :78:
takvimden sana da 2 tane mi geldi, birisi hediye şeklinde?
welcomeee![]()
takvimden sana da 2 tane mi geldi, birisi hediye şeklinde?
welcomeee![]()
Teşekkürler... Nasılsıniz
tişikkirlerr sizleri sormalı efenim![]()
![]()
Iyi ve yorgun. Kına dan geldim yeni
olsun olsun böle güzel yorgunluklar olsun![]()
fikirler paylaşıldıkça çoğalırr canımmm fena mı mutlu ediyoz bizimkilerio fikir benim değil miydi ya![]()
Oluyor da bu insanlari anlamak zor yaa nisanlimi tanıyıp beni tanimayanlara bi bayram oldu malzeme çıktı
evet iki tane geldi canım resim yükliycektim hata deyip duruyo yükleyemedim çok güzel olmuşlar birde anahtarlık yaptırdım yanına süprüss olacak askerimee![]()
Iyi ve yorgun. Kına dan geldim yeni
Bağane bağane telifimi ödeyin hıhfikirler paylaşıldıkça çoğalırr canımmm fena mı mutlu ediyoz bizimkileri
senin canını sıkmışlar canım kim tanımadı ki seni :44:
fikirler paylaşıldıkça çoğalırr canımmm fena mı mutlu ediyoz bizimkileri
senin canını sıkmışlar canım kim tanımadı ki seni :44:
bana çok güzel bi süpriz olmuştu, kargoyu açında bi tane de hediyesinin olması, aynı takvimden hem bende hem onda olacak diye çok mutlu olmuştummmsiteyi tuttum o yüzden, müşteri memnuniyetini çok iyi sağlıyorlar bence
[/COLOR][/B]
ikizler erkeği gitmiş en zorunu bulmuşum yine ya![]()
Tanımadı degil ya göz hapsinde tutulmaktan bunaldım. Ta sülalesinien son kisilerinin gelip oglumuzu alıyorsun gelinimiz oluyon demelerinden illet oldum
evet alıyorum zorunuza mı gitti deseydin![]()
Tanımadı degil ya göz hapsinde tutulmaktan bunaldım. Ta sülalesinien son kisilerinin gelip oglumuzu alıyorsun gelinimiz oluyon demelerinden illet oldum
Bağane bağane telifimi ödeyin hıh
üç tunç tas kayısı hoşafı, takma boş insanların boş lafını Elmuhibbi![]()
boşver sen onları iyi tatlımm nişanlılık döneminde oğullar kıymetli olur sülalenin gözünde hint kumaşı gibi olurlar geline de kaptın oğlumuzu hadi yine iyisin der gibi davranırlarr takma sen bana da yapıyolar aynısınıı
telifini asker enişte ödesinn bananeee hıhhhh![]()
demesi sey benim nisanlim cok yakisiklidir vee bütün sulale onu çok sever simdi inceliyorlar ki kusur bulsunlar da dedikodu yapsinlat