354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

iyi dersler örtmenim görüşürüz :126:

evime geldiiiiiiim :21:

Daraldim uleynnnnnnnnnnnn

annem bana SURAT YaPıyor yine :D

noluyo gene yawwww :44:

Maşallah size de, pek datlısınız :nazar: :16:

teşekkür ederim mutiiim :16: gerçi sen daha fazlasını da görebilirsin faceden :23:

maşallah :nazar: hayırlısı olsun hakkınızda mutluluğunuz daim olsun canım :16: seninki evlilğe yatkınmış benimki tipik ikizler erkeği onu ikna etmek çok zor çok uzak :31: evlilik olacaksa diye bu yola çıktım oda bunu biliyo da işte bazı sorunlar şartlarda etkili gerçi... ama birazda yapı meselesi:31:

ayyy benimki de ikizler ama 2. buluşmamızdan beri, sen benim ruh eşimsin, ya seninle evlenirim ya da asla evlenmem diyor :16: hatta her buluşmada, hadi kalk gidip nikah kıyalım evlenelim artık diyor :27:

ben de güzel ve şaşırtıcı ve romantik bi evlenme teklifi olmadan aslaaaaaaaaaa diyorummm :27: :9:

AKAYCA baktim resimlerinize allah bozmasin :)
Pis Prenses sizedeee baktimmn allah bozmasin insallah amin :)

biz de sana bakaydık artık yakındaaaan :27:

benden küçük gibi duruyosun da ay büyüksün sanırım 89/3 doğumluyum ben :9::9:

küçük gösteriyorum dediydim :D

piştttt, ben 28ine girmiş biri gibi duruyom muuuu :44:

Son düzenleme:
ayyy benimki de ikizler ama 2. buluşmamızdan beri, sen benim ruh eşimsin, ya seninle evlenirim ya da asla evlenmem diyor :16: hatta her buluşmada, hadi kalk gidip nikah kıyalım evlenelim artık diyor :27:

ben de güzel ve şaşırtıcı ve romantik bi evlenme teklifi olmadan aslaaaaaaaaaa diyorummm :27: :9:

ilk zamanlar benimkide öyleydi aşk doluydu :16: evlilik düğün herşeyi konuşmuştuk :9: bana da bi kaç kez evlenme teklifi etti laf arasında :27: gel gelelim şartlar değişti benimkide değiştiiiiiiiii :19: uyuzcukkkkk şimdi :41:

valla sende 28 gibi durmuyosun hiiiiiiiiiiiç emin ol ve çok şekersin şekercimi baban senin :34::9:

meraba yarenlerrr:3:

hoşgeldin şekeeeer $aþýkkk.gif

seni görmek bize iyi geliyoooo

ilk zamanlar benimkide öyleydi aşk doluydu :16: evlilik düğün herşeyi konuşmuştuk :9: bana da bi kaç kez evlenme teklifi etti laf arasında :27: gel gelelim şartlar değişti benimkide değiştiiiiiiiii :19: uyuzcukkkkk şimdi :41:

valla sende 28 gibi durmuyosun hiiiiiiiiiiiç emin ol ve çok şekersin şekercimi baban senin :34::9:

seninki de eskisi gibi olur inşallah tatlımmm :31:

bizim pek maddi sıkıntılarımız olmayacak allaha şükür evlenirken, ondan daha rahatız yani :31:

bu arada teşekkür edeerrrrriiiiiimmmmmm $papatya.gif

Son düzenleme:
hoşgeldin şekeeeer Eki Görüntüle 1022927

seni görmek bize iyi geliyoooo

seninki de eskisi gibi olur inşallah tatlımmm :31:

bizim pek maddi sıkıntılarımız olmayacak allaha şükür evlenirken, ondan daha rahatız yani :31:

bu arada teşekkür edeerrrrriiiiiimmmmmm Eki Görüntüle 1022928

İnşallah canım inşallah. ..

sıkıldım , bunaldım ama ben :((( :85::85: Çookkk hem de :(((
Auy artık bende çok sıkıldım:19:

Amin canımm senden de bekliyoruz kısa zamanda :)

Kesinlikle okumayacağım artık :19: :9:

al bak lan koydum :52::52:
Besiktas olmussunuz kiz :D
Peynir gibisin masallah
Begendimmmm sizi deee
bizde size bakak gariiiiiiiiii garide gariiiiiiii :9:
amin canım inşallah hepimizinkini :34:

teşekkür ederim mutiiim :16: gerçi sen daha fazlasını da görebilirsin faceden :23:

Laftan anlamazlar hata deyip duruyor ben keyfimden mi eklemiyorum :D :D

mutiiiiiiii çok tatlısın maşallah :16:

kızlaaaaaaaaaaar faceden ekleşelim bari hepimiz en kolay yolu bu galiba :9:

Canımm, o senin tatlılığın :16:

sen beni tam göremedin yoksa ben daha tatlıyım :d:52::52::52::52::52:

Evet sen daha tatlısın :1:

En çok ben gördüm :1:
Çok tatlısın sen canımm :16:

meraba yarenlerrr:3:

Hoşgeldinnn :16:

Şu safaklar 100 ün altına bi düşse artık yaa:19:

Bizim de başlasa da 5 haftamız geçse :31:

Son düzenleme:
Back
X