354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

oyy kuzum aradıı :16: içeri telefon sokmuştuu.. o işi ne yaptın diye sordum kepimi diyosun dedi kepi aldım neftesini dikicem 10 güne hallederim dedii :9: bizimde şifreli konuşmamız bu kadar olur yanii telefon = kep , internet = nefte :9::9::9: :27::27:

oyy kuzum aradıı :16: içeri telefon sokmuştuu.. o işi ne yaptın diye sordum kepimi diyosun dedi kepi aldım neftesini dikicem 10 güne hallederim dedii :9: bizimde şifreli konuşmamız bu kadar olur yanii telefon = kep , internet = nefte :9::9::9: :27::27:

:D:D:D iyiymiş yaaa .......

O gördüğünüz uzun ve inatçı saçlarımı sonunda düzleştiirdim oh:16:

Kızlar bana dua edin sağ sağlim Ankaraya gidip döneyim inşallah:26:

Hayırlı yolculuklar olsun :nazar:

Selamm kızlaaaaar

selaaaaaaaaam $017feab2.gif

ayy biz hiç şifreli falan konuşmuyoruz, direk telefon diye bahsediyo bizimkiii :27: :18:

O gördüğünüz uzun ve inatçı saçlarımı sonunda düzleştiirdim oh:16:

ohhhh misssss :nazar:
Eki Görüntüle 1023268

:58::58::58:herkese alahaısmarladık.. Ben gidiyorum bir daha gelmeyeceğim hoşçakalın....:14::14::14:

haydaaaaaaaaaaaa, gene nolduuuuuuuuuuu $msn_hareketli_yazilari10.gif

İyi akşamlaaaar :3:
'Need for speed'e gittik biz, güzel filmdi beğendik, tam 3 boyutlu izlenecek filmdi bazı sahnelerde gerçekten filmin içindeyim sandım :1:

Back
X