Amiiiiiiiiiin hepimizin son ayrılığı olsun
Yok ben gayet rahatım sorunum yok biz arkadaş gibi olduğumuz için çekinmiyorum yanağından öperken resmimizi falan çektirdim benimkinin kuzenine çocuk diyor ki ayıp ayıp
Dedim sus sen çek
Sen okudun dimi canım Beğendin mi? Anlamlı bi şeyler mi yazmaya çalıştın altını çizdiğin kelimeler le bi cümle bi satır mı nasıl yaptın?
anladım canım teşekkür ederim
ay güldürdün beni senin bu rahatlığına hayranım
Aşk kitabı olarak okuduğum en güzel kitaptı gerçek bir hikaye ve inanılmaz sürükleyici müzesinin olmasıda ekstra güzel kısaca özet geçeyim :) takıntılı bi aşkı anlatyo adam artık ruh hastası kızın içtiği sigara izmaritlerinden beraber yemek yedikleri yerde onun dokunduğu çatalı içtiği gazozun şişesini evdeki kapı koluna kadar onları çalıyor falan o eşyalarda müzede sergileniyor. Hala her anını hatırlarım kitabı yaşadım müzesinde kocaman bir duvar kızın içtiği sigaralarla dolu işte atıyorum bunu içtiğinde öfkeliydi şöyleydi böyleydi falan gibi. Tek sıkıntısı bel altı girmiş bazı yerlerde o sayfaları ben atlamıştım bişey çizmemiştim
ya malzeme çok kitapta aşk kitabı olduğundan zaten. bizimle ilgili olan şeyleri çizdim işte iki sene sonra düğün düşünüyorduk iki sene sonra düğün kelimelerini çizip onunla ilgili yazılar yazdım yada anılarımızı hatırlatan kelimeleriçizip böyle böyle olmuştu yazdım işte bazen anlatılanlarla ilgili yorumlar yazdım falan filan kitap askerimde haftaya gelecek inaşallah resmini çekersem atarım canım :)
günaydın yarenlerrrrrrrrrrrr nasılsınız bu sabah
ayy ne güzell canım ya çevremde böle kitap okumayı sevenleri gördükçe seviniyorum vallababilde ölüm istanbulda aşk , od , piruze ve oğulları , uçurtma avcısı , bir muhteşem güneş
bu kitapları aldım epeydir aklımdayd fırsat olup okuyamamıştım ama artık kütüphanemde yerlerini alacaklarsen ne okuyorsun şimdii canım okuyupta çok beğendiğin hangi kitaplar
bende 5 inden hesaplamıştım o zaman bizim şafağımız 2 gün daha düşüyor desene
evet canımmmm aynen aynen
günaydınnn kızlarrr
bundan emin misiniz yaaaa? o zaman benim şafağım da 4 gün düşecek ben ayı 7sinden hesaplıyorum çünkü :44:evet canımmmm aynen aynen
bundan emin misiniz yaaaa? o zaman benim şafağım da 4 gün düşecek ben ayı 7sinden hesaplıyorum çünkü :44:
canım aldığı sülüs kağıdında sevk başlangıç tarihi neyse odur başlaman gereken tarih
canım aldığı sülüs kağıdında sevk başlangıç tarihi neyse odur başlaman gereken tarih
kızlar benim de bildiğim ve askerimin dediğine göre kim hangi tarihte silüsünü aldıysa o günden başlıyor askerliği... zaten mantıklısı da bu değil mi? yoksa haksızlık olur. örneğin sizinkiler hep 5inde 6sında teslim oldu, benimki 9undao zaman benimki sizinkine göre az askerlik yapmış olur.
ama öyle değil biliyorum, askerimin şu an bulunduğu yerde bi arkadaşı var (acemilikte de beraberlerdi) o silüsü 5inde almış, benimki 7sinde aldı işte. ve arkadaşım benden 2 gün önce terhis olacak diyor, üzülüyor hatta
ben de kurdum ben dee2 tane kitap aldım bugün ben de
sevk başlangıç tarihi herksin 3 şubattı ki zaten, bizim grubun başlangıç tarihi 3 şubat, bitiş tarihi 7 şubattı.
benimki askerlik şubesine 7 şubatta gitmişti, belgesini almak için
iyi de o sülüs kağıdı kapalı bi zarftı, onun üzerinde de
teslim tarihi: 9 şubat 2014
teslim saati: en geç 13:00
şeklinde yazıyordu, başka da bişey yazmıyordu
Yaaa mantıklı olan teslim olduğu tarihten itibaren saymak bencesevk tarihine göre olsa herkes aynı tarihte tezkeresini almaz mı? 9 unda teslim olanla 5inde teslim olan arasında haksızlık olur doğrusu ne acaba aklım karıştı:44:
ay güldürdün beni senin bu rahatlığına hayranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?