sevk başlangıç tarihi herksin 3 şubattı ki zaten, bizim grubun başlangıç tarihi 3 şubat, bitiş tarihi 7 şubattı.
benimki askerlik şubesine 7 şubatta gitmişti, belgesini almak için
Yaaa mantıklı olan teslim olduğu tarihten itibaren saymak bencesevk tarihine göre olsa herkes aynı tarihte tezkeresini almaz mı? 9 unda teslim olanla 5inde teslim olan arasında haksızlık olur doğrusu ne acaba aklım karıştı:44:
kızlar o arada işte yol izin hakkından kaynaklanıyor biri gider 50 km yakın bi yere biri gider 1000 km o yol izni dedikleride ordan geliyor
kızlar o arada işte yol izin hakkından kaynaklanıyor biri gider 50 km yakın bi yere biri gider 1000 km o yol izni dedikleride ordan geliyor
hımmm 3ünden hesaplıyoruz o zaman yehhuuuuuuuuuuu
ivet öyle 3'ünden başlıyor kaç kere dedim ama kimse dinlemiyor
lunaaaaaaaaaam ben duymadım benimki de 7sinden sayılıyomuş dedi de öle şey ettim ya3ünden sayıcam o zaman 5inde teslim olmuştu
yaa kac gun oldu benımkı yoookk bı duyamadım sesını uffff
tamam işte canım 3 şubat hepsinin herkes o yüzden aynı gün teskere alır askeriyede anormal bir durum yoksa
ivet öyle 3'ünden başlıyor kaç kere dedim ama kimse dinlemiyor
hımmm 3ünden hesaplıyoruz o zaman yehhuuuuuuuuuuu
lunaaaaaaaaaam ben duymadım benimki de 7sinden sayılıyomuş dedi de öle şey ettim ya3ünden sayıcam o zaman 5inde teslim olmuştu
eeee o zaman benim 4 gün birden atacak şafağımmm
benimki neden ısrarla 7sinde başladı benim askerliğim, hatta 5inde gelen arkadaşım benden 2 gün önce gitcek diye ağlanıyo banaa :44:
benimki de 7sinden sayılıyor iki gün geç terhis olacağını söyledi ya sevinecekmiyim üzülecekmiyim bilemedim ama seve seve indirdim şafağıeeee o zaman benim 4 gün birden atacak şafağımmm
benimki de 7sinden sayılıyor iki gün geç terhis olacağını söyledi ya sevinecekmiyim üzülecekmiyim bilemedim ama seve seve indirdim şafağı
3 3 3 3 3 3 3....ayyy yok ben değiştirmeyeceğimm, bana hala mantıklı gelmiyor çünkü
çünkü tüm askerler aynı gün terhis olmuyorlar kiii
Hem benimki ayın 7sinde sülüsü almaya gittiğinde ordaki görevli bugün itibariyle askersin, askerliğin başladı artık demiş, 3 şubattan itibaren dememiş
ayyy yok ben değiştirmeyeceğimm, bana hala mantıklı gelmiyor çünkü
çünkü tüm askerler aynı gün terhis olmuyorlar kiii
hem benimki ayın 7sinde sülüsü almaya gittiğinde ordaki görevli bugün itibariyle askersin, askerliğin başladı artık demiş, 3 şubattan itibaren dememiş
benimki neden ısrarla 7sinde başladı benim askerliğim, hatta 5inde gelen arkadaşım benden 2 gün önce gitcek diye ağlanıyo banaa :44:
eeee o zaman benim 4 gün birden atacak şafağımmm
canım en basitinden internet üzerinden şafak hesaplayan programlar var ordan hesapla ben ilk ordan hesapladım onda sülüs başlangıç tarihi sevk tarihi vs hepsini sorup sana gün çıkarıyor
bir bilgi daha :bundan emin misiniz yaaaa? o zaman benim şafağım da 4 gün düşecek ben ayı 7sinden hesaplıyorum çünkü :44:
mantıklımı gelmiyorcanım askerlikte mantık ne gezer allah aşkına
canım en basitinden internet üzerinden şafak hesaplayan programlar var ordan hesapla ben ilk ordan hesapladım onda sülüs başlangıç tarihi sevk tarihi vs hepsini sorup sana gün çıkarıyor
bir bilgi daha :
sülüs kağıdını aldığın anda iç hizmet kanununa göre askersindir. birliğine teslim olman gerekir. teslim olma süresinede yol izni denir
şu an bildiğiniz z..tım(( faturam uçmuş benim yaaaaaaaaaaa
çok mu uçmuşşşşşşşşşşş, neden uçmuşşşşşşşşşşşş:26:
link var mı link
işte benimki 7 şubatta gitti askerlik şubesine o sülüs kağıdını almayaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?